![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 23 February 2009 ![]() |
taka znaczaca roznice widzisz w zeliwnym odlewie kolektora wydechowego VW a pozostalych marek? ![]() jak rozwiazaliscie filtr powietrza docelowo? Taką widzę różnicę między kolektorem "żeliwo" ze starych 16V w VW a nowszym rurowym, jak np. ma seria ABF. Gdzieś mam wynik w hamowni, w całkowicie seryjnym 2.0 9A (oprócz Digi I) zmiana kolektora daje "tylko" 6KM |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: podkarpacie ![]() |
auto juz w rekach wlasciciela czyli moich i co....
banan ![]() moc, dzwiek, reakcja na gaz itd bajka mina lub reakcja pasazerow po starcie bezcenna nie mam za bardzo sprzetu zeby nagrac cos co odda to jak to jezdzi ale postaram sie cos skrecic w wolnej chwili filtr powietrza z pianki bulpren sie nie sprawdzil, zla gramatura chyba mialem, nasiaknal paliwem brudem i generalnie poszedl w smietnik nie wiem jeszcze cos zastuje czy jakis panelowy czy 4 stozki poza tym kilka poprawek musze wprowadzic i mozna sie poscigac |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 25 January 2006 Skąd: Krosno ![]() |
Czy mi sie wydaje czy lapie na chwile zmule przed wejsciem w biale pole ?
Pasuje tez troszke wyzej zakrecic. Pozdrawiam. -------------------- EVO X 590/740
Cooper S R56 |
|
|
![]()
|
|
Łapie, niestety skrzynia jest trochę za długa (przełożenia jak w 4S + 5 z 2Y), może i na nią przyjdize czas
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
filtry stozkowe z metalowa siatka jako element filtrujacy? dobrze widze?
walki ostrzejsze/dluzsze i ciekawe co sie wydarzy... |
|
|
![]()
|
|
filtry stozkowe z metalowa siatka jako element filtrujacy? dobrze widze? ![]() Wyscig Jodłowa 2013 za mna strat prawie zadnych, cos sie urwalo, chyba poduszka silnika/skrzyni ale to jeszcze przed zawodami poza tym smigalo fajnie, plan wykonany, chcialem byc na mecie i sie udalo wyniki... no zle nie bylo, wizyta w rowie kosztowala mnie 6 miejsce w klasie, ostatecznie 11 roznica miedzy 2 a 6 miejscem to jakies 2 sek takze dobrze bylo jak na pierwsza jazde od 10 miesiecy wnioski wyciagniete: - koniecznie krotsza skrzynia - poprawic zawias przod - jezdzic jezdzic jezdzic onboardy wrzuce jak przegram kilka fotek znalazlem tutaj: https://plus.google.com/photos/104554516028...695957737432977 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit : |
|
|
![]()
|
|
Kup sobie pozadny filtr, bo z gladzi cylindrow w takich warunkach szybko nic nie zostanie.
-------------------- EVO X 590/740
Cooper S R56 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Mozna kupic takie tak zwane "skarpety" i wtedy bys nalozyl na siatke zlapal na dole opaska i mialo by to sens, nie wiem czy w re5pect nie dostaniesz czasem takich skarpet.
-------------------- EVO X 590/740
Cooper S R56 |
|
|
![]()
|
|
Gdzie grafika
![]() |
|
|
![]()
|
|
dzieki uprzejmosci RallyRacingVideo jeszcze kilka ujec
|
|
|
![]()
|
|
kolejna impreza za nami
XIII Rajd Mielecki ogolnie udana, na miecie bylem, zabawa byla przednia. Nie obyło sie bez przygod ![]() ogolnie duzo swoich bledow zauwazylem i dopiero 3 petla byla w miare sensowna. troche sie porpawic, pocwiczyc przeanalizowac i bedzie lepiej |
|
|
![]()
|
|
reczny hydrauliczny zamontowalem, ale musze go poprawic
a tymczasem 3 Runda Mistrzostw Mielca maly sukces na zachete, 2 m-ce w klasie do 2000cc |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 14 November 2012 ![]() |
Nowy zawias z tylu ? Bo widze ze tylnie kola prawie nie opadaja.
|
|
|
![]()
|
|
przod jest inny, tyl pozostal ten sam i efekt podnoszenia kola tez pozostal. z tylu amortyzatory z passata (krotsze niz mkII) i dosc mocno obnizony punkt mocowania kielicha pod sprezyne. musze podniesc spowrotem to moze lepiej bedzie
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
u mnie w saxo zawsze tylne odciązone wisi ale wiadomo inne rozwiązanie zawiasu tylko czy to w czyms przeszkadza zasadniczo na asfalcie??
Podoba mi sie jazda.. gładko, na okragło bez szarpania.. |
|
|
![]()
|
|
Mam pytanko po zmianie silnika na 1.8 zmieniales pojemnosc w dowodzie czy jezdzisz na zarejestrowanym na 1.6? Puszczaja cie beproblemow na BK?
|
|
|
![]()
|
|
BK przechodzi bez problemow, w dowodzie nic nie zmienialem, gorzej by bylo jakbym sie nadal zglaszalw klasie do 1600
![]() a tajemnica podnoszenia kola rozwiazana, nawet na filmie widac prawy tyl lekko sie podnosi, lewty tyl praktycznie sie nie wysuwa z nadkola, amorek z tylu z lewej (gaz-olej) stracil gaz i sie nie wysuwa |
|
|
![]()
|
|
Rozumiem dzieki za info. no bo ja mialem 1.8 i zmieniłem na 2.0 wiec chcialem wiedziec.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 28 June 2025 - 01:53 |