![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 15 April 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Zaczyna nabierać ogłady i wyglądu auta sportowego
![]() Ogromne brawa. -------------------- Daewoo Lanos GTi
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 22 January 2012 ![]() |
Teraz tak patrze i zastanawiam się czy słupek A nie jest troche przydużawy? będzie on chyba sporo przysłaniał, ale może sie myle?.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 April 2009 Skąd: Wrocław/Warszawa ![]() |
Teraz tak patrze i zastanawiam się czy słupek A nie jest troche przydużawy? będzie on chyba sporo przysłaniał, ale może sie myle?. Owszem, wyszedł trochę szeroki. Pewnie w evo 2 będzie jedną z kilku poprawek nadwozia ;-) Oczywiście przypominam o oddawaniu głosów na Kozmo w konkursie Banku Millennium. Na razie jestem daleko za Artiplastem i jego repliką McLarena F1. Więc klikać trzeba codziennie ;-) http://www.youtube.com/user/BankMillennium/?x=373 http://www.youtube.com/user/BankMillennium/?x=374 http://www.youtube.com/user/BankMillennium/?x=375 Dziękuję wszystkim -------------------- Tomasz "Tomcat" Ferdek
www.KOZMO.pl www.facebook.com/kozmo.cars |
|
|
![]()
|
|
Zdrowych i pogodnych Świąt i taaaaakiego kolędowania ;-)
-------------------- Tomasz "Tomcat" Ferdek
|
|
![]()
|
|
Prace nad modelem nadwozia – wizyta u lakiernika
4.01.2013 r. Dzisiaj wybrałem się z noworoczną wizytą do lakiernika. Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu okazało się, że właściwie całe Kozmo gotowe jest do zdjęcia form. Do wykończenia przez lakiernika zostały tylko zewnętrzne poszycia drzwi, którymi będzie można zająć się dopiero po zdjęciu form z wewnętrznych stron drzwi. W przyszłym tygodniu będę wiedział kiedy to nastąpi. W tym czasie lakiernik zajmie się jeszcze drobnymi korektami szczegółów kształtu Kozmo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Tomasz "Tomcat" Ferdek
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 11 September 2012 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
było
![]() ![]() ale "auto" rewelka gratulacje pasjii ![]() -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki ;-)
Dla tych, którzy nie widzieli a chcieliby zobaczyć: Kozmo w Dzień Dobry TVN Najpierw oglądamy wideo na dole a później rozmowę w studiu – tak było na antenie. -------------------- Tomasz "Tomcat" Ferdek
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 11 June 2011 Skąd: lublin ![]() |
Zycze Duzo Zdrowia i dobrego sponsora o reszte sie nie martwie
![]() pozdr. -------------------- GOLF MK4 R32 OEM-niuu toys
RS4 B5 SPORTEC -family cars S3 8l ABT ,BAM ,Imola Gelb -wife car GOLF MK2 RALLYE R32 4M...-toys |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 19 June 2012 ![]() |
A jak do tej pory z tymi sponsorami, bo coraz więcej słychać od KOZMO ale czy jest jakiś odzew .
Ja trzymam kciuki chętnie bym go zobaczył i pomógł w miare możliwości. pozdro adimarc. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 26 September 2003 Skąd: z okolicy ![]() |
-------------------- jedyna na forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 24 December 2006 Skąd: 3CITY ![]() |
Masz Ty chlopie cierpliwosc. Prawie jak ...snajper
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 04 August 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
Coraz blizej końca
![]() Gratuluje wytrwałości ![]() Pzdr, AW -------------------- Walenda Motorsport | Retro Power | Regeneracja Brembo
_https://www.instagram.com/walenda_motorsport |
|
|
![]()
|
|
Dawno nic nie pisałem więc może dwa świeże cytaty z dziennika budowy:
Prace nad gotowym nadwoziem 25.03.2013 r. Witam po dłuższej przerwie. W tym czasie zajmowałem się szukaniem funduszy na dalszą budowę prototypu jak również doglądałem prac przy pierwszych gotowych elementach nadwozia z włókien szklanych. Są to wewnętrzne części drzwi, które zostały wykonane w firmie carbonbike.pl, zajmującej się wytwarzaniem najlżejszych na świecie handbike'ów i różnych elementów nadwozi samochodowych z włókien węglowych. Poniżej zdjęcia form i pierwszego prototypowego elementu nadwozia. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prace nad modelem nadwozia - wizyta u lakiernika 26.03.2013 r. Gotowe wewnętrzne elementy drzwi zostały dzisiaj uzbrojone w mechanizmy szyb i poddane testom. Następnie gotowe elementy drzwi zabrałem do lakiernika aby przymierzyć je we wnęki pod drzwi wykonane w modelu nadwozia. Po zaznaczeniu miejsc do drobnych poprawek lakiernik zajmie się nimi a następnie przygotuje do zdjęcia form zewnętrzne części drzwi. W trakcie oczekiwania na modele drzwi, które zabrałem do zdjęcia form, lakiernik wykończył deskę rozdzielczą. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Tomasz "Tomcat" Ferdek
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 04 August 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
Tomek podziwiam za wytrwałość
![]() -------------------- Walenda Motorsport | Retro Power | Regeneracja Brembo
_https://www.instagram.com/walenda_motorsport |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 December 2006 Skąd: Jasło ![]() |
projekt staje sie coraz bardziej rozpoznawalny
![]() http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Kozmo-po...l?ticaid=1104fc |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 05 May 2009 Skąd: Nowa Huta ![]() |
Mi się kojarzy z tommy kaira zz-s. Widziałbym tam jakieś V8 na ITB
![]() Powodzenia:) -------------------- BMW...freude am fahren...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 25 March 2010 ![]() |
no właśnie patrzę na WP a tu na głównej Kozmo, gratki
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzięki raz jeszcze. To bardzo motywuje do dalszych prac mimo ciągłych przeszkód – głównie finansowych ;-)
-------------------- Tomasz "Tomcat" Ferdek
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 08 November 2010 ![]() |
Zycze Ci drogi na szczyt takiej jak Palatov albo jeszcze lepszej
|
|
|