![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 19 March 2017 ![]() |
Dzieki za informacje
![]() -------------------- _page
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 26 January 2018 ![]() |
Cześć Szeli, pytanie o dwa sprzęty:
1. Volvo xc 70 silnik 3.2 benzyna, nie duże uszkodzenia, 2008-2010 rok, jaka cena ze sprowadzeniem? 2. Kawasaki zzr ( w usa chyba zx ) 1400 po 2012 roku, po lekkim szlifie, przytarte plastiki itp, ale rama lagi itp całe, jaka cena? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 August 2004 Skąd: Zza Wielkiej Wody ![]() |
Cześć Szeli, pytanie o dwa sprzęty: 1. Volvo xc 70 silnik 3.2 benzyna, nie duże uszkodzenia, 2008-2010 rok, jaka cena ze sprowadzeniem? 2. Kawasaki zzr ( w usa chyba zx ) 1400 po 2012 roku, po lekkim szlifie, przytarte plastiki itp, ale rama lagi itp całe, jaka cena? Jutro ci odpisze na priva. Jest kilka ciekawych sztuk na aukcji ubezpieczeniowej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 26 January 2018 ![]() |
Odpisałem ale nie wiem czy doszła.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 04 September 2005 Skąd: Gostyń/Poznań ![]() |
Cześć Szeli, pytanie o Infiniti g37 sedan, rok 2009 lub wyżej, najlepiej z jakimiś wgniotkami, otarciami, jeżdżące. Na gotowo w Polsce ile by trzeba liczyć?
|
|
|
![]()
|
|
Cześć Szeli, pytanie o Infiniti g37 sedan, rok 2009 lub wyżej, najlepiej z jakimiś wgniotkami, otarciami, jeżdżące. Na gotowo w Polsce ile by trzeba liczyć? Mysle, ze ok 30-35k PLN Wszystko zalezy w jakiej cenie auto sprzeda sie na aukcji ubezpieczeniowej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: pomorze ![]() |
Jak wygląda sprawa exportu auto Z Polski DO USA?
Pomijam sprawę wywozu drzewa do lasu. Jest auto zarejestrowane w PL. Chcę je kupić i wysłać do USA (NY/NJ). Czy wystarczy zwykła umowa K-S? Karta pojazdu i dowód? Dzwoniłem do WK i mówili, że mogą dać czerwone tablice, jeśli będą potrzebne. Jak wygląda kosztowo sprawa transportu np z Gdyni? Ktoś poradzi? -------------------- najwazniejsze aby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow
|
|
|
![]()
|
|
Jak wygląda sprawa exportu auto Z Polski DO USA? Pomijam sprawę wywozu drzewa do lasu. Jest auto zarejestrowane w PL. Chcę je kupić i wysłać do USA (NY/NJ). Czy wystarczy zwykła umowa K-S? Karta pojazdu i dowód? Dzwoniłem do WK i mówili, że mogą dać czerwone tablice, jeśli będą potrzebne. Jak wygląda kosztowo sprawa transportu np z Gdyni? Ktoś poradzi? Skontaktuj się z jedyna z agencji celnych, np: AC Taurus z Gdyni. Oni powinni ci pomóc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 03 October 2016 Skąd: Warszawa ![]() |
Cześć Szeli,takie M3 E46 na gotowo przyprowadzić do kraju,jaki koszt? Najlepiej jak najmniej uszkodzone
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 15 August 2013 Skąd: śląsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 14 July 2019 ![]() |
Chciałbym się zapytać o w204 c63 amg i BMW m3 e90. Ile takie cudo wyjdzie mniej więcej oczywiście (na gotowo)?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 26 May 2013 ![]() |
Jaki koszt aktualnie S7? Przed lift i po lifcie. Może być nie groźnie uszkodzone
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 04 December 2011 Skąd: małopolska ![]() |
Cześć,
Szukam BMW M235i coupe koniecznie bez x-drive, może być niegroźnie uszkodzony, będziesz miał u siebie? Pozdrawiam, -------------------- Hamulce na ulice i do sportu - _https://topbrakes.pl
Klocki i tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie, chemia |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
Witam , jest mozliwe sprowadzenie czegos co sie nie miesci w kontenerze ? masz moze jakies namiary na sprzet wojskowy z demobilu 4x4 ,6x6 (najlepiej alaska bo szukam czegos na zimne rejony
![]() -------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 25 September 2023 - 08:06 |