![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 07 February 2011 ![]() |
Witam.
Brat szuka Hondy cr250 lub crf450 ma na to ok. 9000.Znajdzie się coś zza oceanu czy lepiej za taką kasę szukać w Polsce. -------------------- A6 Avant Competition 15r. 416KM/806Nm
Rodzinny odrzutowiec |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 August 2004 Skąd: Zza Wielkiej Wody ![]() |
Witam. Brat szuka Hondy cr250 lub crf450 ma na to ok. 9000.Znajdzie się coś zza oceanu czy lepiej za taką kasę szukać w Polsce. Przy obecnym kursie nie zawracalbym sobie glowy sprowadzaniem zza oceanu; Anglia, Niemcy, ewentualnie Szwajcaria jesli chodzi o moto. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 12 November 2016 ![]() |
Hej nie wiem czy PW doszło... W kwocie do 30 tyś da się sprowadzić lekko uszkodzoną honde S2000 ? lub do max 25 tyś z całym przodem (do foteli) jako dawca części do anglika ?
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 18 November 2016 ![]() |
Hej, chciałbym wstępnie wiedzieć ile wyniesie mnie supra z usa, z wymagan to ma byc oryginalnie lhd i jak najtansza (może być zdekompletowana, rozbita - byle nie trzeba bylo konstrukcji naprawiac, obdrapana, wgniotki, ze zniszczonym wnetrzem, silnik i skrzynia obojetne - moze być nawet bez) ogolnie szukam auta do odbudowy
|
|
|
![]()
|
|
Hej, chciałbym wstępnie wiedzieć ile wyniesie mnie supra z usa, z wymagan to ma byc oryginalnie lhd i jak najtansza (może być zdekompletowana, rozbita - byle nie trzeba bylo konstrukcji naprawiac, obdrapana, wgniotki, ze zniszczonym wnetrzem, silnik i skrzynia obojetne - moze być nawet bez) ogolnie szukam auta do odbudowy Jesli ma to byc auto lekko uszkodzone to polecam abys poszukal na www.iaai.com To dom aukcyjny aut zubezpieczalni, najwiekszy w USA. Supr nie ma za duzo, mozna powiedziec, ze coraz mniej juz ich jest. Ja na weekendzie tez popatrze lokalnie po ogloszeniach typu anonse i jesli co sznajde to ci podesle, Ty tez jesli trafisz na cos to smialo slij mi linka na priv'a Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
O, wielkie dzieki za stronke bo właśnie poszukałbym sam i nie zawracał ludziom głowy ale nie wiedziałem gdzie szukać bo nie znam stronek w domami aukcyjnymi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
O, wielkie dzieki za stronke bo właśnie poszukałbym sam i nie zawracał ludziom głowy ale nie wiedziałem gdzie szukać bo nie znam stronek w domami aukcyjnymi ![]() Gdy przyznają termin aukcji wtedy coś się pojawi. Ale ceną wywoławczą nie ma sensu się sugerować. |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 14 March 2017 Skąd: Wrocław ![]() |
A jak wygląda wysyłka z USA, statkiem?
-------------------- "Żyję szybko i nigdy nie patrzę dalej, niż na pół kilometra…"
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 16 June 2014 ![]() |
Witam Szeli
Wysłałem Ci Priv'a |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 21 October 2009 Skąd: Podkarpacie ![]() |
Witam, chciałbym kiedyś przyciągnąć z USA Audi RS4 B7, była ostatnio na iaai.com z uszkodzonym silnikiem. Orientuje się ktoś w jakich pieniądzach można mieć takie auto w pl? Czyli koszt auta+cło+transport do pl i prowizja przewoźnika.
|
|
|
![]()
|
|
Witam, chciałbym kiedyś przyciągnąć z USA Audi RS4 B7, była ostatnio na iaai.com z uszkodzonym silnikiem. Orientuje się ktoś w jakich pieniądzach można mieć takie auto w pl? Czyli koszt auta+cło+transport do pl i prowizja przewoźnika. Auta z IAAI wysylam caly czas, przewaznie lekko uszkodzone gdyz takie sie najbardziej oplaca klientom w PL kupowac. Ciezko mowic o cenach gdyz tych aut nie ma za duzo; napewno wychodzi taniej niz zakup w PL, vzwlaszcza jesli auto jest uszkodzone. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 30 July 2017 ![]() |
Witam,
Poszukuje już od dłuższego czasu M3 E46 przeglądam iaai,copart ale nic ciekawego nie mogę trafić jak już jest to dość duża szkoda. Interesuje mnie manual i po lifcie może komuś coś ciekawego wpadło ręce ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 March 2015 ![]() |
powodzenia w poszukiwaniu poliftowego e46 m3. Nigdy nie było takiego auta.
|
|
|
![]()
|
|
czyli wersje po 2003 roku z popraw konstrukcyjna silnika oraz kilkoma innym mankamentami jak chcesz nazwać? Lepsze M3 E46 czy jak ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
powodzenia w poszukiwaniu poliftowego e46 m3. Nigdy nie było takiego auta. ![]() ![]() Oczywiście ze był lift w m3 e46 tylko trzeba pamiętać że nie od poczatku 2003r tylko bodajże od czerwca albo sierpnia |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 March 2015 ![]() |
na pewno nie nazwałbym to liftem, raczej zmianą konstrukcyjną lub akcją serwisową która przeszła na nowsze modele. Jak nazwać zmiany konstrukcyjne które wchodzą w czasie produkcji? Ile liftów w takim razie miało e39? A E60/61? 3?
BTW jak kosztowo wygląda wysyłka auta zza wielkiej wody, jakieś widełki. |
|
|
![]()
|
|
na pewno nie nazwałbym to liftem, raczej zmianą konstrukcyjną lub akcją serwisową która przeszła na nowsze modele. Jak nazwać zmiany konstrukcyjne które wchodzą w czasie produkcji? Ile liftów w takim razie miało e39? A E60/61? 3? BTW jak kosztowo wygląda wysyłka auta zza wielkiej wody, jakieś widełki. Sama wysylka z portu do gdyni to ok 900$; Dochodza jeszcze koszta transporto po USA, prowizji, oplat celnych w PL. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Hmmm... na e36 M3 mam zerowe pojęcie więc się nie wypowiadam( nigdy nie interesował mnie ten model, E46 też nie jestem z koleji jakimś super znawca
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 10 August 2017 ![]() |
Mój kumpel kupił kiedyś elektryczny skuter w USA i przywiózł go do Polski, co się okazało gdy został zatrzymany przez policję dostał grzywnę w wysokości 5 tyś. złotych ponieważ dany model tego skutera był niedozwolony w Polsce ponieważ miał silnik z niedozwolonymi modyfikacjami.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 12 November 2016 Skąd: Stolica ![]() |
Mój kumpel kupił kiedyś elektryczny skuter w USA i przywiózł go do Polski, co się okazało gdy został zatrzymany przez policję dostał grzywnę w wysokości 5 tyś. złotych ponieważ dany model tego skutera był niedozwolony w Polsce ponieważ miał silnik z niedozwolonymi modyfikacjami. Jakaś bzdura. Nie ma czegoś takiego jak skutery którymi w PL nie można jeździć a sprawdzenie silnika czy ma modyfikacje czy nie to dopiero przy wypadku śmiertelnym podczas ekspertyzy wraku. Od tak przy zatrzymaniu to najwyżej DR mogą Ci zabrać. -------------------- Sleeper R30T 744KM 789Nm
0-100 2.99 100-200 5.8 ET 10.539 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 10 June 2023 - 16:47 |