![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 17 February 2006 Skąd: warszawa ![]() |
-------------------- www.youtube.com/radzioFLATOUT
www.youtube.com/motoLAB www.facebook.com/radzioFLATOUT www.patronite.pl/radzioFLATOUT |
|
|
![]() |
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
Ja mam podobnie tylko z compactem 316i. Stwierdziłem że może być 1.6 żeby zobaczyć czy dam radę tym konkurować i z iesami ![]() Jeżdżę tak sobie ucząc się i bawiąc, ale myślę że trzeba będzie w końcu wsiąść w coś mocniejszego bo lat przybywa, i w końcu to nie będzie po co mocniejszego sprzętu kupować. ![]() Na mnie czeka już P206 RC 187KM w następnym sezonie nastąpi zmiana ;-) -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Na mnie czeka już P206 RC 187KM w następnym sezonie nastąpi zmiana ;-) dobry wybor -------------------- www.youtube.com/radzioFLATOUT
www.youtube.com/motoLAB www.facebook.com/radzioFLATOUT www.patronite.pl/radzioFLATOUT |
|
|
![]()
|
|
dobry wybor byłem nim dwa razy w Modlinie na byle jakich oponach i w totalnej serii potrafi być bardzo konkurencyjny do znacznie mocniejszych aut. Jak tylko nauczę się poprawnie kręcić kierownicą ...;-) -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
Z ciekawości - na tory takie jak Modlin to lepszy wybór niż np. Clio 2 RS?
Sam się zastanawiam nad małym pierdkiem na Modlin/Łódź bo szkoda mi już daily. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Z ciekawości - na tory takie jak Modlin to lepszy wybór niż np. Clio 2 RS? Sam się zastanawiam nad małym pierdkiem na Modlin/Łódź bo szkoda mi już daily. ![]() sądzę że te dwa auta to baardzo zbliżony wybór. Gabaryty masa moc wszystko podobne. Ale niech się wypowie ktoś kto jeździł Clio bo ja nigdy poza Williamsem w latach 90 - mega auto, prawdopodobnie oprócz niedocenianego P309 16v najlepszy oldskólowy HH -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
sądzę że te dwa auta to baardzo zbliżony wybór. Gabaryty masa moc wszystko podobne. Ale niech się wypowie ktoś kto jeździł Clio bo ja nigdy poza Williamsem w latach 90 - mega auto, prawdopodobnie oprócz niedocenianego P309 16v najlepszy oldskólowy HH miałem w jednym momencie clio i rc. moim zdaniem w serii na torze lepiej się sprawdzi clio. jest trochę lżejsze, ma lepsze przełożenia skrzyni, lepiej zestrojone zawieszenie i lepszy rozmiar kół. Natomiast jakbyś do erca zamontował krótsze przełożenie, szepere, wyjął seryjne ciężkie fotele, przeszedł na 16 to moim zdaniem na torze będzie szybsze i mniej problemowe w serwisowaniu -------------------- www.youtube.com/radzioFLATOUT
|
|
![]()
|
|
miałem w jednym momencie clio i rc. moim zdaniem w serii na torze lepiej się sprawdzi clio. jest trochę lżejsze, ma lepsze przełożenia skrzyni, lepiej zestrojone zawieszenie i lepszy rozmiar kół. Natomiast jakbyś do erca zamontował krótsze przełożenie, szepere, wyjął seryjne ciężkie fotele, przeszedł na 16 to moim zdaniem na torze będzie szybsze i mniej problemowe w serwisowaniu ja założyłem teraz w miarę lekkie 16 i jest dzień do nocy względem fabrycznych 17 a można jeszcze wejść w magnezowe stalówki z C5 o masie bodajże 4,5kg które wejdą na seria hamulce z RC i dopiero zacznie się zabawa. Tylko wygląd ucierpi... -------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 05 July 2025 - 00:35 |