![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 12 February 2007 Skąd: Warszawa-Wesoła ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
-------------------- -Poznań 1:44.115 (extreme) -Łódź 55.4 -Pomorze 40.6 -Toruń 28.41 -Koszalin 48.97 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
bina jest mocno krytykowany, zajrzyj w jego temat
![]() a tak swoją drogą, coś widziałem o jakiejś innej zetce turbo awd u nas, rzekomo pierwszej... i nie chodziło o Twoją. :/ |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 13 June 2017 ![]() |
bina jest mocno krytykowany, zajrzyj w jego temat ![]() a tak swoją drogą, coś widziałem o jakiejś innej zetce turbo awd u nas, rzekomo pierwszej... i nie chodziło o Twoją. :/ No tak ta zetka buduję się 2 rok i jeszcze nie ma nic oprócz pociętej budy ![]() ![]() Co prawda tam jest inny target bo na 1000+ ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Target jak target, kwestia przygotowania silnika i zmiany osprzętu... A gdyby Jarek się postarał i miał komplet gratów to myślę, że skoro od października do teraz zrobił napęd to zrobienie 1000+ nie zajęłoby zbyt dużo czasu
![]() A jak coś ma być a nie jest to pierwszym tego nazwać nie można, skoro coś już jeździ ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 09 April 2007 ![]() |
e tam nie ważne który jest pierwszy , Kacper robi to w 370z i chyba to pierwszy taki projekt na świecie , mój projekt faktycznie powstał w 3 miesiące jeździ ,ale cały czas trwa bo są poprawki i zmiany , teraz będe zmieniał sterownik Tcu na najnowszy, stary jest bardzo dobry ale na tym nowym od razu będe sterował napędem a stary i stara skrzynia pozostanie na nowy projekt RWD
co do mocy silnika był pomysł aby od razu teraz go wzmocnić i zrobić takie 600km tyle te silniki niskimi nakładami finansowymi w miare łatwo osiągają ale niestety sprawy finansowe nie pozwoliły na robienie 2 rzeczy naraz , tak że teraz napęd a potem silnik -------------------- 350z BIturbo 499,8km 688nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 08 April 2016 ![]() |
Hej Jarek, pamiętam Cię jeszcze z forum Nissanklub
![]() -------------------- www.timeattackpoland.pl / Nissan 350z HR
|
|
|