![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
proponuje staly termin - czwartki godzina 22:30 - do 0:00
ktos sie pisze ?? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 20 October 2007 Skąd: Płońsk ![]() ![]() |
ja moge jezdzic
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
A serwer będzie? To chętnie wpadnę na parę rundek dla odprężenia... w przerwie rysowania pieprzonego reduktora
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
serwer sie znajdzie - jak nie prywatny to wybierzemy sobie jakis ogolnodostepny
![]() |
|
|
![]()
|
|
No niby tak.. z tym że jakby w tych godzinach po prostu stał konkretny serwer to ktokolwiek miałby czas by wbijał i tyle. Bez zbędnego wchodzenia najpierw na forum, umawiania się na jaki serwer wchodzimy, potem okazuje się, że zmieniamy, że na inny... to wszystko strata czasu, a przez kwestię niedogadania w końcu się odechciewa
![]() |
|
|
![]()
|
|
No niby tak.. z tym że jakby w tych godzinach po prostu stał konkretny serwer to ktokolwiek miałby czas by wbijał i tyle. Bez zbędnego wchodzenia najpierw na forum, umawiania się na jaki serwer wchodzimy, potem okazuje się, że zmieniamy, że na inny... to wszystko strata czasu, a przez kwestię niedogadania w końcu się odechciewa ![]() ja nie moge niestety postawic serwera bo jestem za firewallem umowmy sie ze gramy na serwerze o dzwiecznej nazwie "synowie wiatru" - do wyboru sa o numerach 1,2,3 (napewno sie znajdziemy) nick niech bedzie taki sam jak na forum z dopiskiem sr.pl |
|
|
![]()
|
|
Niech i tak będzie
![]() ![]() |
|
|
gość_cetna_* |
![]()
|
![]() |
Ja chetnie pogram ale jakis... ktoś mnie zablokował i nie moge wejść na serwer "synowie wiatru"
![]() |
|
|
![]()
|
|
dzisiaj kolo godziny 22 ??
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 20 October 2007 Skąd: Płońsk ![]() ![]() |
Będe
![]() |
|
|
![]()
|
|
sesja i ch...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 15 May 2007 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
Pewnie są tu jeszcze maniacy LFS mimo że temat umarł, jestem ciekawy czy ktoś z Was bawił się tweakerami?
Są to programiki którymi można praktycznie dowolnie tuningować fury ale niestety a może stety tylko te co są dostępne w demo no i można tak grać tylko offline albo po LAN'ie, z normalnego serwera dostaje się kicka albo bana. Mam wersję S2Z w której już Turbo nie jest dostępne, więc na pierwszy ogień poszedł XRG. Efekt zabawy widać na screenie, teraz wiem co to znaczy brak trakcji ![]() ![]() Może ameryki nie odkryłem, ale pewnie nie wszyscy o tym wiedzą chyba ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 01 May 2025 - 19:27 |