![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 09 March 2007 ![]() |
Witam.Sprzedam auto jak w tytule.Ponieważ ostatnio nie mam szczescia jakby mi mało było kłopotów, padło mi turbo. Jadac spokojnie po trasie po prosrtu zaczeło świszczeć i poddymiać. Turbo zdemontowało Street Lane Garage i tam też stoi auto. Ja przez ostatnie rok i 3 miesiace wpompowałem w auto koło 4,5 tys zł(remont skrzyni, łozyska kół, cewka, tylny zacisk i linki hamulca recznego i jakieś pierdoły).
Ja ogólnie już nie mam czasu na jazde tego typu autem i przesiadłem na... hybryde.Najchętniej sprzedam tak jak stoi, cena jak w nagłówku.Jest to salon polska, przebieg 172 tys km, w moich rękach od 4 lat i 1 miesiąca. Ubezpieczenie do 21.03.2021, na przegląd jeszcze nie dojechałem, bo auto stoi...Ja sam zrobiłem przez ten czas: alternator, wszystkie hamulce z regeneracja zacisków, zbiorniczek płynu, świece, rozrząd, łączniki staba, swożeń, nowa chłodnica klimy, wydech z kwasówki z 3 calowych DP, jednym tłumikiem i łączeniach na V band(SLG) i wiele innych rzeczy, których po prostu nie pamietam. 99% serwisu było robiona u Noorca i Holka w SLG.Do czasu awarii auto zapodawało jak należy i naprawde jak na swoją moc robiło co trzeba, paląc przy tym rozsądne ilości paliwa(8-10l) 2 kluczyki, wszystkie dokumenty itp. Auto stoi w dowodzie jako 114 kw, jest to wina poprzedniego właściela, Ja tego nie prostowałem bo panie w WK i tak miały kłopot jak to ustrojstwo zarejestrować, przecież nie ma takiego modelu ![]() Auto obecnie od już 2 tydzien stoi pod SLG Radzymin, ponieważ osoba, która była zdecydowana na zakup musiała zrezygnować ze względa na sytuacje jaką zorganizował nam koronawirus.kontakt: 502 525 444.Auto w tej formie bedzie do sprzedania przez okres, dopóki nie kupie po prostu drugiej sprężarki i nie uruchomie auta, wtedy cena skoczy do około 16,5 tys zł.Świetna baza na wsadzenie mocniejszego turbo i dmuchnięcie tego na 250-280 koni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- yaris TS 120hp ---> Tjet Ess
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |