![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Jak w temacie które nadwozie jest lepsze?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 10 January 2009 Skąd: Poznań ![]() |
Coupe jest sztywniejsze
![]() -------------------- e30 is m4x race car
e30 is m42 daily e36 is m42 daily e46 is m4x compot daily/competition |
|
|
![]()
|
|
I w sumie bardziej mi się podoba
![]() Są jeszcze jakieś różnice ?? oprócz wyglądu ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Co to znaczy lepsze? I lepsze do czego?
-------------------- QUATTRO ist fur sissies
|
|
|
![]()
|
|
Lepiej się prowadzi??
lepiej jest wyważona?? dużo można lepiej wymyślić .. |
|
|
![]()
|
|
Coupe (czyli 2 drzwiowy sedan) jest lżejsza i ponoć słabiej wyważona, sedan odwrotnie. Dla mnie jedyny plus sedana jest taki ,że można wrzucić opony na tył przy fotelach kubełkowych , nic więcej.
EDIT: Nie zauważyłem ,że pytanie jest w dziale drifting, ja je wygrzebałem w "zobacz nowe posty" -------------------- QUATTRO ist fur sissies
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Winowrocław ![]() |
Pytanie jest w dziale Drifting, więc zapewne autor ma na myśli sedan/coupe będzie lepsze do przeróbki na junaka.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 11 January 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
a ktoś powie że KOMBI bo na pake opon więcej wejdzie....
![]() Kolejna opinia Cabrio bo jest w nim najwięcej wzmocnień.... i tak można w kołko... Może jakieś konkrety po co na co ?? .... -------------------- Mechanika, Swapy, Naprawy [chwilwo zamknięci]
było bmw, były mercedesy teraz czas na ameryke :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Mialem w zyciu 4 e30 . 2 coupe 1 sedan i 1 kombi Jesli zaczynasz zabawe z driftem a nie zalezy ci na opini kolelegow to zaufaj mi i kup kombi. Cabrio sie wogole nie nadaje tak apropo. Combi sie najlepiej prowadzi i uklada w drifcie. Jest mniej nerwowa niz krotka coupe poprostu latwiej. Dodatkowym aspektem zobacze ze Paul krol jezdzi wlasnie kombi e36
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
A mi sie wydawało przez całe życie ,że wszystkie budy maja ten sam rozstaw osi...
-------------------- QUATTRO ist fur sissies
|
|
|
![]()
|
|
Kiedyś miałem okazje śmigać e36 w sedanie po wyrazowe i naprawdę fajnie. Czułem wszystko co się dzieje z autem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 06 July 2007 Skąd: slask :) Racibórz/Rybnik ![]() |
bier kombi
![]() -------------------- 2011 SSS -> W-ce mistrz RWD DRAG , Bemowo ET - 12,89 (mat suszarka)
2011 bigbmw -> 1 miejsce King of BMW - ET: 12,51 (mat suszarka) (urwane 0,3sek) 2012 sss Ełk -> ET: 12,01 (mat suszarka) (urwane 0,5sek) 2013 sss Kamień Ś. -> ET 11,2 (mat suszarka pocięta :P ) (urwane 0,8sek i napędy też :P) 2015 automaster -> ET 12,2 Najszybszy Lotus 7 w pl. 2016 k64 DragGirl -> ŻONA w BMW TURBO !!! :) e46 m50 608KM 800nM Go Babe GO ! :) dyno: 740KM 1000nM seria wałki - m50 3.0 nowy projekt - sie robi czasem :P performance.k64.pl turbo replki i orginalne gt35 gt30 gt28 ... repliki, BMW TURBO zestawy , wastegate, blow off ... |
|
|
![]()
|
|
Przejedz sie zrobiona kombi to zrozumiesz. Na zawodach ids na hockenheim latala w barwach moro taka e30 wyloila kazdych nawet brt z ls1 i budzynskiego ale co prawda to byl ich zawodnich miala motorownie z m3 i brak naawet negatywu
|
|
|
![]()
|
|
No kombi miała chyba inny rozstaw osi z tego co pamiętam szerszy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
No kombi miała chyba inny rozstaw osi z tego co pamiętam szerszy. Bzdura, wszystkie E30 mają 2,570 mm rozstaw osi -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
A no to pardą.
|
|
|
![]()
|
|
http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f
to jest filmik z ids nawet wlodar sie zalapal. Widac chwilke sahila w e30 kombi noi ma szampana wiec pewnie w 3 jest. Falken jest zajebisty ale tam kasa poszla gadalem z nim ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
A takie pytanko czemu większość wkłada 4.0V8 a nie M62B35??
|
|
|
![]()
|
|
A ile ty masz lat bo zadajesz dziwne pytania v84.0 pancerne bez vanosow 286 koni kontra 235 widzisz cyferki , nie wspominajac o niutonie
|
|
|
![]()
|
|
Cyfry to nie wszystko a o bmw wiem gówno bo do tej pory ta marka mnie nie interesowała akurat.
Chodzi mi właśnie o wytrzymałość jednostek i czym się w budowie różnią! Czy jest na pasku czy może łańcuchy... czy może głowica fabrycznie jest chuj.. i pęka np. jak w oplu.. Takie opinie porady sugestie mnie interesują a pytanie Ile mam lat bo zadaje dziwne pytania wcale nie jest mi pomocna wiec dziękuje za tego typu wypowiedzi. napisz lepiej coś co będzie mi przydatne i przybliży problematykę techniczna związaną z moim pytaniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 01 May 2025 - 08:29 |