![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
eMpowered Dołączył: Thu, 28 June 2012 ![]() |
Witam wszystkich,
Wakacje się zaczęły a ja nie mam zamiaru ich przesiedzieć przed komputerem czy tez na osiedlu i tu też pojawia się moje pytanie / prośba. Słyszał ktoś coś, cokolwiek o jakiejś pracy wakacyjnej do której jestem chętny , cokolwiek w miare opłacalnego, szczytem marzeń byłby jakiś warsztat gdzie przy okazji podczas podawania kluczy mógłbym się czegoś nauczyć. Interesują mnie oferty w okolicy warszawy, gdzie bez wiekszego problemu mógłbym dojechać pociągiem / metrem/ tramwajem czy czymkolwiek. interesuje mnie coś praktycznie od zaraz do konca sierpnia. Gdyby ktoś coś wiedział albo zna kogoś kto szuka kogoś do pracy to prosze o PW. Ten post został edytowany przez PioterW: Fri, 07 Sep 2012 - 08:42
Powód Edycji: temat zbiorczy z kilku podobnych
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 11 November 2004 Skąd: warszawa ![]() |
Witam,
Sprzedam uslugi ![]() Co oferuje: Mechanik, technik, fabrykator szuka pracy w okolicach warszawy. Doswiadczenie w naprawie aut marki BMW, VAG, Ford, Porsche, Lambo, Ferrari. Znajomosc wszelakiego sprzetu warsztatowego (geometria zawieszenia, klimy, infrejestry diagnostyczne, kola etc). Bardzo dobra umiejetnosc spawania aluminium, stali, nierdzewki, doswiadczenie w budowie czesci samochodwych i przygotowania auta do sportu. Posiadam profesjonalne spawarki TIG AC/DC, MIG, obie na 3 fazy. Wlasne narzedzia do serwisu i budowy samochodu. O mnie: 9 letnie doswiadczenie w pracy z samochodami B. dobra znajomosc jezyka angielskiego, rowniez technicznego Dyspozycyjny Dobrze pracuje w druzynie Inteligentny, oczytany, dobry zmysl techniczny, pracowity. Tomasberkut@gmail.com PW Tomas Szytenchelm @ FB |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 06 December 2004 Skąd: Czechowice-Dziedzice ![]() |
Jestem przekonany, że pomoże Ci podwieszenie linków do Twoich MEGA projektów.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Skoro masz tyle wyposażenia, to spróbuj może na własny rachunek. Renomę już masz, myślę że i klienci będą. Pokombinuj z jakimiś dofinansowaniami itp... Jasne, nie ma gwarancji wypłaty na 10-tego, ale jest szansa większą kasę finalnie. Czy coś Cię powstrzymuje konkretnego??
-------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 26 September 2009 Skąd: Tłuszcz/Warszawa ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Wrzucajcie tutaj ogłoszenia o pracę, trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Pokombinuj z jakimiś dofinansowaniami itp... Z dofinansowaniem trzeba uważać, bo jednym z warunków jest obowiązek utrzymania działalności przez określony czas, co nie zawsze może się udać. Pozdrawiam, r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
jednym z warunków jest obowiązek utrzymania działalności przez określony czas, co nie zawsze może się udać. tak, a dokładnie przez rok jeszcze lepiej jak po kilku miesiacach sie wezmie i zatrudni kogos z bezrobocia wtedy nawet dodatkowe $$ sie dostaje bynajmniej tak bylo 4 lata wstecz ![]() -------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
Vauxhall Astra GTC Vauxhall Vectra 1.9CDTI |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
A kojarzysz ile się dostawało za zatrudnienie z bezrobocia?
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
Z dofinansowaniem trzeba uważać, bo jednym z warunków jest obowiązek utrzymania działalności przez określony czas, co nie zawsze może się udać. Pozdrawiam, r. no sory, ale przez rok wydasz na zus okolo 4 tysiecy zl. jak by nie liczyc, to dofinansowanie sie oplaca. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 29 December 2009 ![]() |
Na poczatek: Sa dotacje z Urzedu Pracy i sa z funduszy Unijnych, ja pisze o tych z UE.
Biore udzial w projekcie wlasna firma. Dotacja 40k na zakup narzedzi, remont wynajetego pomieszczenia, zakup materialow. Dotacja jest bezzwrotna jezeli utrzymam sie 12 miesiecy. Do tego mozna skladac wnioski o wsparcie pomostowe 1200 pln/miesiac na zusy itp. na okres od 1 do 3 miesiecy lub wiecej po ponownym zlozeniu wniosku. Ale: Trzeba byc z wioski; duze miasta odpadaja Trzeba miec od 16 do 25 lat Trzeba byc bezrobotnym i brac udzial w szkoleniach Trzeba zdac dziwne testy i napisac biznesplan Trzeba miec farta bo kase dostaje 10 osob na okolo 200 zgloszonych I na koniec najlepsze po otwarciu firmy wystarczy placic zusy i pdos i czekac rok az weksel straci waznosc... PS: Jak ktos mysli ze otworzy za dotacje "zwykly" warsztat typu mechanika pojazdowa to nie ma szans, bo pani na rozmowie zapyta Cie "a ile jest juz takich w okolicy" i lezysz ![]() -------------------- E36 3.0t 400/500 drift
Superb III 2.0t 350/500 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Ciezkie czasy nastały , szukam pracy.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 02 November 2010 Skąd: Klimontów/Kraków ![]() |
Witam, poszukuję bracy w branży budowlanej na terenie Krakowa i okolic. Jestem z wykształcenia Inżynierem Budownictwa i miejmy nadzieję, że we wrześniu Magistrem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 03 January 2012 ![]() |
To ja też się zgłosze, a co! Szukam pracy jako kierowca C+E. Wszystkie uprawnienia zrobione, karta elektroniczna jest, kultura techniczna i nie tylko, także;) Doswiadczenia trochę juz mam. Obiecuje nie jeździć ciężarówką jak 200sx
![]() Szukam czegoś na transport krajowy z bazą w okolicach Łodzi, najlepiej na mniejszą ilość godzin, albo nawet dorywczo. Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie, będę wdzięczny za pomoc w nagraniu czegoś, chociaz jakiegoś kontaktu. Pozdr! |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 19 September 2008 ![]() |
szukam czegoś na podkarpaciu.. Prawo jazdy ABCE kurs na przewóz rzeczy, uprawnienia na koparkę i koparko ładowarkę, średnie wykształcenie, od 2 lat bawię się w mechanikę, próbuję lakierować, bawię się autodetailingiem.. ktoś coś słyszał?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
A ja za to zaoferuje prace
![]() Szukam grafika/artysty kto mi zaprojektuje : - oklejenie do dwoch vanow (dwa rozne) - tatuaz Pytania o szczegoly i oferty na priva poprosze. Najlepiej jeszcze jakby znal sie na oklejaniu i chcial wybrac do Londynu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
Jesli jest tu ktos z Poznania
kierowca na busa miedzynarodowka 2 tyg w trasie weekend w domu czyli lepiej jak 3/1 czy 4/1 umowa ubezpieczenie wszystkie auta nowe tegoroczne wymagania doswiadczenie na plandekach i busach znajomosc jang i jniem wiek minimum 25L jesli ktos szuka to pilnie nawet w poniedzialek mialby juz wyjazd wszelkie info PW aaa i prosze o pisanie prawdy tj. czym sie jezdzilo itp i nie tworzeniu bajek bo chcialby taka prace a na busie jezdzic nie umie w realu -------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
Vauxhall Astra GTC Vauxhall Vectra 1.9CDTI |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Szukam kogoś, kto lata lawetą do Niemiec.
Muszę zawieźć DO Berlina samochód (GAZ 69), w kierunku na Hamburg trzeba zjechać z Ringu dosłownie 2km (Vogelsdorf) Może któryś z kolegów jeździ i chciałby kurs w tamtą stronę złapać ![]() Odbiór auta w Wołominie, jest gotowe do odbioru -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 February 2008 Skąd: London ![]() |
Witam, szukam pracy w Poznaniu. Najchetniej jako jakis pomocnik mechanika, lub na jakies przyuczenie... uwielbiam samochody i przyjemnoscia jest dla mnie brudzic sie przy pracy z wszelkimi pojazdami (ponad rok pracowałem z jednośladami, glownie tymi 50cc, troche lyknelem kladow i moto, pomagalem wiele koledze w warsztacie itd.) jednak wiem ze jeszcze wiele przede mna do nauki.
jesli nie taka praca to zainteresuje mnie kazda w ktorej bede mogl sie jakos spelnic, kierowca (kat. B ), pracownik fizyczny... szybko sie ucze i jestem chetny do pracy. pozdrawiam, Marek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 19:07 |