![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Witacie;
Racingforum.pl ma zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych na cztery profesjonalne imprezy z serii Time Attack, które zostaną zorganizowane na Torze w Poznaniu. http://www.timeattack.pl/ Imprezy mają charakter jazd na czas, jeśli formuła się sprawdzi w przyszłym roku planujemy kontynuację z jeszcze większymi atrakcjami. A zatem: Miejsce: Tor Poznań Kiedy: 26.04.09; 24.05.09; 06.09.09; 18.10.09. Planujemy też imprezę na otwarcie sezonu w poznaniu 24 kwietnia. Ilość samochodów: Max 35. Ze względu na fakt, że jest to przedsięwzięcie o charakterze "doskonalenia jazdy samochodem" ważne jest uczestnictwo w każdym evencie - jako że tylko ten kto będzie uczestniczył we wszystkich jazdach będzie miał szansę zdobyć więcej punktów podczas wszystkich jazd testowych na poszczególnych eventach oraz niespodziankę ![]() Cena uczestnictwa nie jest jeszcze znana, ponieważ wciąż negocjujemy warunki z partnerami. Jednak już teraz mogę zapowiedzieć, że z nóg zwalała nie będzie ![]() Oczywiście dla osób, które jeździły na Poznaniu z nami w zeszłym roku proponujemy atrakcyjne zniżki. To samo tyczy się osób,które wpłacą nam kwoty z góry za wszystkie terminy. Koszty uczestnictwa wyglądają następująco: - uczestnictwo w jednej imprezie to kwota 700 zł ( 574 zł netto) - w przypadku uczestnictwa w 4 imprezach koszt wynosi 4 x 650 zł Regulamin oraz więcej informacji dostępne pod adresem: http://www.timeattack.pl/ Zapraszamy chętnych do wpisywania się w wątku podając interesujące was terminy i samochód. Odpowiemy też na wszystkie wasze pytania w tym temacie. -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
Zajebisty pomysl, postaram sie byc na wszystkich rundach, ktore nie beda kolidowaly z driftem.
Pierwszy termin juz niestety koliduje: http://www.racingforum.pl/SDS-Driver-Searc...LIN-t64282.html wiem ze Tor Poznan i nie ma miejsca na negocjacje. Jezeli mozna startowac w serii nie biorac udzialu w 1 rundzie to jestem! Rozumiem ze TIME ATTACK - czyli start lotny? Startowalbym zapewne Nissanem. Zmieniamy zwrotnice, przestawiamy zawias, szpere, kapcie i gotowe ![]() pzdr -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Bullit, call me. Numer chyba masz. Chętnie pomogę, wszak jestem na miejscu
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Panowie;
Oczywiście, że można startować nawet na jednej tylko imprezie. Tylko wtedy nie ma możliwości zajęcia rozsądnego miejsca w "generalce". Pomiar czasu będzie tym razem full profi i nie będzie w tym zakresie żadnej wpadki. ZTCW można nawet odpłatnie dostawać wynik okrążeń SMSem na komórkę. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy. -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
Bullit, call me. Numer chyba masz. Chętnie pomogę, wszak jestem na miejscu ![]() Odezwiemy się. Wkrótce:-) -------------------- 530---------------220koni
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
no to zapisujcie mnie
![]() Nissan 2.3T RWD -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Odezwiemy się. Wkrótce:-) Nie wiem, czy moja wątroba to wytrzyma, ale spoko ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 03 November 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Jeśli można pierwszą odpuścić, to na pewno zapisuję się na reszte
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 08 March 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Obecny na wszystkich 4 imprezach jeśli zdowie auta na to pozwoli oczywiście
![]() Kilka pytań: - Czy kombinezon jest obowiązkowy? - Jak wygląda proces zapisywania się? Poprzez forum? - Jaki jest limit aut? - Wszyscy jeździmy na raz czy w jakiś grupach? -------------------- Tor Poznań - 1.48.33
ET - 12.38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Kilka pytań: - Czy kombinezon jest obowiązkowy? - Jak wygląda proces zapisywania się? Poprzez forum? - Jaki jest limit aut? - Wszyscy jeździmy na raz czy w jakiś grupach? ad1. tak ad2. tak ad3. 35 ad4. tak jak w 2008 roku, każdy jeździ tak jak mu pasuje. -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 03 November 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
OK. To ja :
Idzik Evo 8 Runda 3 wrzesień i 4 październik na 100%. Maj potwierdzę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja też się zgłaszam.
M3 S/C Maj, wrzesień, październik napewno, kwiecień nie wiem czy zdąże z przygotowanie auta. -------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
fajna sprawa z PTAL
podzial na klasy wypas ![]() moze sie w koncu ogarne ... ![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 09 February 2007 ![]() |
Też się piszę na te terminy 06.09.09 i 18.10.09.
BMW e34 M5 Os , już na maj się ustawiasz ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 10 December 2003 Skąd: z warszawki ![]() |
![]() ![]() Pytanko: Rozumiem ze z wydechem to jest wymog toru i jest ktos lub cos co (zawsze) mierzy przy wjezdzie czy taki civic ma 96db czy nie? (pytam bo niebylem, niewiem...) -------------------- Civic ProEM Grupa PromotoR www.promotormocy.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
![]() ![]() Pytanko: Rozumiem ze z wydechem to jest wymog toru i jest ktos lub cos co (zawsze) mierzy przy wjezdzie czy taki civic ma 96db czy nie? (pytam bo niebylem, niewiem...) Tak, 96dB to wymóg Toru Poznań, jeśli jest głośne auto to smutny Pan każe wkręcić na 3/4 obrotów i mierzy. -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: w-wa ![]() |
wchodze na wszystkie terminy
buni M3 Piotrek M3 -------------------- Focus RS MK3 Tor Poznan 1.46.2
Megane RS CUP Tor Poznan 1.50.1 BMW E36 2.0 260KM Tor Poznań 1.40.1 |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 11 December 2002 Skąd: Lublin ![]() |
Pisze sie na to
![]() Terminy 06.09.09; 18.10.09. - M3 E46 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 25 September 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam, pojawie sie na wszytkich terminach na 99%, mozna wplacic hurtem za caly sezon?
Andrzej E30 330i |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 22 September 2005 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
super imprezy sie szykują
![]() maj, wrzesien i pazdziernik napewno, a kwiecien to zależy czy auto wyjedzie ! -------------------- Mistrz Profi Plus WST 2009 i 2010
Street RWD @ 13,1 ET (218 KM), Rozeta -> 1,22 (III-biegiem) Street FWD @ 12,6 ET (1.1 bara) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 01 May 2025 - 19:56 |