![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 01 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- Focus RS mk2 370 PS i 512 NM
Focus RS mk1 330 PS i 440 NM Lewopasmowym powolnojeźdzcom mówimy NIE! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
veyron sie katapultuje przy r8...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Stary film :]
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
R8 to taki "supersamochód dla ludu"
![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 04 March 2004 Skąd: wawa ![]() |
roznica w mocy jest dwokrotna nie zapominajcie....
-------------------- -Pamieci JANUSZA KULIGA-
13.02.2004 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Myślę, że akurat na tym forum każdy o tym pamięta i nikt nie jest w szoku
![]() Chodzi o to, że cyferki może i fajnie się czyta i dają pogląd na to jak szybki jest Veyron, że i tak wszyscy wiedzieli jaki będzie rezultat tego pojedynku, ale mimo wszystko nie ma to jak zobaczyć rzeczywiste porównanie - to jak Veyron wciąga, jakby nie patrzeć, inny "supercar" ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
Tutaj pelna wersja testu jak ktos nie widzial, warto.
http://www.vuze.com/details/N7HFVSWXF5HAJW...GVIPODR3LB.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
oglądałem kiedys rózne pojedynki Veyrona z super autami to mniej więcej wszystkim tak odjeżdża jak furze gnoju
![]() tak na szybko ale było tego wiecej, taki veyron zjada wszystko na prostych co jeździ ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
Tylko Twin Turbo dał by mu rade magiczna supra
![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja bym chcial wreszcie zobaczyc jakies porownanie verona z dragowym furnikiem. Nigdzie nic nie ma takiego :/
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja bym chcial zobaczyc Veyrona w jakichs zakretach w koncu, bo to ze po prawie 10 latach budowy auto za 6mln $ jest szybkie na prostej, jakos nie robi wrazenia.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
A ja bym chcial zobaczyc Veyrona w jakichs zakretach w koncu, bo to ze po prawie 10 latach budowy auto za 6mln $ jest szybkie na prostej, jakos nie robi wrazenia. na torze TG było i jak na swoja mase pojechało bardzo dobrze ![]() http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=60517 -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 May 2006 Skąd: Olsztyn ![]() |
kiedy juz gdzies tutaj dawałem te filmy.. veyron wciaga rozne wynalazki i to juz nie robi wrazenia..
no ale zeby R1'nke tak wezsał to juz jest coś -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
A ja bym chcial zobaczyc Veyrona w jakichs zakretach w koncu, bo to ze po prawie 10 latach budowy auto za 6mln $ jest szybkie na prostej, jakos nie robi wrazenia. To masz na filmie powyżej razem z CGT i juz nie jest tak różowo ![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
na torze TG było i jak na swoja mase pojechało bardzo dobrze ![]() http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=60517 Tylko tor TG jest bardzo krotki. Veyron zyskuje ze 2 sekundy na samym starcie w stosunku do aut rwd, a przy okrazeniu <1:20 min trudno to nadrobic. Widzial ktos moze zeby to "cudo dla pilkarzy" trafilo na Nurburgring? Mozna by wtedy porownac jak to naprawde jezdzi w zakretach. Tutaj z Lotusem: http://pl.youtube.com/watch?v=-Tze6Ir2jNY Na wyjsciu z zakretow dupa sie uslizguje w Bugatti, wiec chyba nie byla to czysto turystyczna jazda. To masz na filmie powyżej razem z CGT i juz nie jest tak różowo ![]() I gdzie te zakrety? ![]() Byl jeden ostrzejszy przez tunel w ktorym gosc z CGT musial hamowac, bo Veyron ruch tamowal. A reszta zakretow, to takie bardziej pod Twojego Landka. ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 31 July 2008 Skąd: Kraków ![]() |
-------------------- M140i 460KM/600Nm
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 21 February 2008 ![]() |
Pytanie troche z smieszne ale co tam. Robi ktos uprgede do veyrona, jakis program, wydech etc?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Mansory zaoferowało niedawno wydech + dolot do Veyrona - efekt to 1125KM mocy i 1300+Nm
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 05:37 |