![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 28 January 2004 Skąd: Wroclaw ![]() |
witam mam zamiar kupic bmw x5 (tzn moj tata)z silnikiem 3,0 wysokoprezny..rocznik 2003..prosilbym o info jakie posiadacie odnosnie tego modelu..zastanawialem sie czy umiescic ten temat tu czy w ,,chhce kupic auto,,ale z uwagi ze chodzi konretnie o bmw to dalem tutaj..jesli sprawia to jakis problem adminom i modom to prosze o przesuniecie teamtu i z gory przepraszam...
pzdr -------------------- A4 3.0 tdi 253ps 525nm avant...szukam miejskiego zapierdalacza
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 05 March 2005 Skąd: Lublin ![]() |
Osobiście to niewiem co cię interesuje konkretnie ale
Kolega jeździ już ze dwa lata Trzeci silnik tam siedzi Kupił z wydmuchaną uszczelką i kupił motor okazyjnie zrobił ze 100tyś km i drugi umarł Teraz jest trzeci i puki co jeżdzi Miałem okazje ostatnio zrobić traskę 500km tym autem i jak zawsze cisne z gównozjadami( dieslami) to złego słowa nie powiem Auto w manualu Zwykłe 3,0d 184konie czy tam ile Trasa 140-180 km/h spalanie 10,5 Miasto pałowanie konkretne 12-13 litrów W zakrętach jak każde x5 można przy większej prędkości się przestraszyć Zawieszenie wbrew pozorom niejest idealne na nasze drogi przód się sypie a nawet trzeba było robić tył( jak ci zależy to zapytam co konkretnie zmieniał i za ile ale nie jest to strasznie drogie) Auto w moim odczuciu niezwykle dynamiczne jak na tak słaby motor i zawsze można zawirusować Przyspieszenie nie mierzyłem a prędkościomierz staje przy licznikowych 220 km/h Jak coś to pisz śmiało, kumplowi auto służy do pracy i robi nim dziennie 300-500km więc ma wszystko wybadane jak nikt inny Pozdrawiam -------------------- BMW M5 e-39 & BMW e-30 M30
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 01 February 2007 Skąd: Warszawa/Bielany ![]() |
X5 to super autko, właściwie bez wad. Przynajmniej ja nie znam żadnej. Jeździłem przez krótki czas X3 3.0i - byłem zachwycony, a ponoć X5 jest jeszcze lepsza, klasa sama dla siebie.
Jeśli byś kupował nowe auto, to teraz najlepsze opinie zbiera Merc ML. Ale nowa X5 napewno będzie niegorsza, a zapowiada się nawet na lepszą... Jak kupujesz używany samochód to ryzyko w przypadku BMW czy Mercedesa jest podobne jak w przypadku kupna używanego Matiza czy Seicento Nigdy nie wiesz co dostaniesz. Czasem dwuletni samochód może być bardziej wyeksploatowany niż dziesięcioletni. Chyba zawsze sprawdza się reguła: Auta używane dzielą się na 2 grupy: 1. tanie 2. w dobrym stanie technicznym. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Natolin ![]() |
3. nie odgrzewaj tematów do których nic nie wnosisz.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 04:40 |