![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 27 January 2006 Skąd: Lublin ![]() |
W n/a nie bardzo dawaly rade przeguby (zazwyczaj wew co idzie do podory) a po dolozeniu doladowania posypaly sie strasznie szybko mimo, iz ostatnio byly robione. Jest opcja z usa http://www.ebay.com/itm/1994-to-2001-acura...=item3cc2ded8ba = 250$ za dwie, tez do 500 KM tylko pewniejsze http://www.horsepowerfreaks.com/partdetail...Level_2.9/10953 = 380 za 1 szt. lub same przeguby "mocniejsze" w Sulejowku
KOD AUTO-PRZEGUB. MECHANIKA POJAZDOWA. PRZEGUBY I PÓŁOSIE NAPĘDOWE DWORCOWA 21 05-070 SULEJÓWEK , MAZOWIECKIE Telefon : 22 783 12 83 Cos tam czytalem o tych calych poloskach tanich no i niby oki. Ale znajac szczescie mi sie rozleca lub nie. Uzywal ktos tych usa polosi ?? Pomijacac fakt, ze i tak trzeba do wersji JDM/EDM (5 srub) kupowac u nich bo US wersje sa inne (4 sruby) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 24 July 2003 Skąd: Szczecin/Koszalin ![]() |
a zadzwoń na polosie.pl bardzo ogarniają te tematy, doradzą, cos zaproponują.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
ja dorabiałem to swego czterołapa od podstaw w motomaxie i chwale sobie, zadzwoń i się dopytaj
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 May 2007 Skąd: z Kosmosu ![]() |
ja dorabiałem to swego czterołapa od podstaw w motomaxie i chwale sobie, zadzwoń i się dopytaj Jak to cenowo u nich wyglada? -------------------- Ciach...Babkę w piach.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 02 November 2011 Skąd: Zabrze ![]() |
"zadzwoń i się zapytaj"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 May 2007 Skąd: z Kosmosu ![]() |
"zadzwoń i się zapytaj" ![]() Za drogo to kosztuje ![]() Rozmawialem juz jakis czas temu albo z nimi albo z jakas inna firma (nie pamietam) i skonczylo sie na tym: -''pan przywiezie ,zrobimy i sie jakos dogadamy z cena'' -ile mniej wiecej to bedzie kosztowalo 500? 1000? 2? 5? -no musimy zobaczyc wtedy powiemy ![]() -------------------- Ciach...Babkę w piach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 26 June 2007 Skąd: Grudziądz ![]() |
Dorobienie połosi w motomax 2 sztuki 1000zł sie zamyka
-------------------- corsa a c20... 11,1 ET
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 02 November 2011 Skąd: Zabrze ![]() |
goście z motomaxu powiedzieli mi że 500-1200 zł za sztuke ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 26 June 2007 Skąd: Grudziądz ![]() |
Same walki robilem kilkukrotnie i nie zaplacilem wiecej jak 1000zł
-------------------- corsa a c20... 11,1 ET
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 January 2006 Skąd: Toruń ![]() |
Same wałki (skrócenie/przerobienie/wydłużenie/itd) to koszt 300zł/szt jak masz do tego swoje przeguby. Robię tam parę kompletów miesięcznie i tak to mniej więcej wygląda.
-------------------- ITAL Performance
www.ital-performance.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 07:34 |