![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: B-stok ![]() |
Może ktoś bardziej fachowy się wypowie czy nakład pracy(i koszty) wart jest uzyskanego efektu
Znajomy magik powiedział że da się zrobić, ale nie wiem czy warto (biorąc pod uwagę koszty części + robota - jeszcze nie policzone) http://www.diy-wb.com/ -------------------- --=O(o)O=--
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 06 February 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("cektop":1knyb0zk) Może ktoś bardziej fachowy się wypowie czy nakład pracy(i koszty) wart jest uzyskanego efektu
Znajomy magik powiedział że da się zrobić, ale nie wiem czy warto (biorąc pod uwagę koszty części + robota - jeszcze nie policzone) http://www.diy-wb.com/ Patrzac po schematach to jakies bardzo skomplikowane nie jest , zreszta juz kiedys gdzies widzialem cos podobnego na tym sensorze hondy. Ja widze jedna podstawa trudnosc (a moze nie trudnosc): czy ten czujnik jest do kupienia w PL i jezeli tak to za ile. Czy da sie to wyrwac ze szrotu czy to raczej jak wygrana w totka ? Sensor 92-95 Honda Civic, 1.5L VTEC 5 wire Part Nos 36531-P07-003 Ekland OS791 Bosch # 13 246 Wells # SU4395 The Parts Bin part #: C5010-75044 Z tego co pisza to kolo 200-350 dolcow by bylo za sensor, znajac polskie warunki to minimum 1000 zeta jak nie lepiej. Tak na peirwszy rzut oka wiekszosc elementow (oprocz sensora) to pospolite rzeczy, jak czegos sie nie znajdzie od reki to da sie wykombinowac czym zastapic... wiec trudnosci nie ma ... tylko ten sensor .... jak ktos mi sprzeda tanio sprawny czujniczek to chetnie sie pobawie Piotr |
|
|
![]()
|
|
![]() Generation NEXT Dołączył: Wed, 09 July 2003 Skąd: Dark side of the mOOn ![]() |
CYTAT("Piotr B.":fq536aeo) CYTAT("cektop":fq536aeo) Z tego co pisza to kolo 200-350 dolcow by bylo za sensor, znajac polskie warunki to minimum 1000 zeta jak nie lepiej. Piotr 800 w Hondzie. -------------------- Real cars don't power the front wheels, they lift them..
Tor Poznań 1:54 na automacie z ogranicznikiem prędkości do 180 km/h :D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 17:10 |