![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 06 December 2003 ![]() |
czesc
czy znacie jakies miejsce/firme/usera allegro gdzie dotne papierowe uszczelki do poskladania skrzyni biegów ? Nie mam czasu tego wycinac samemu ...chodzi mi o dostarczenie elementów skrzyni i zeby dorobic do tego uszczelki. dzieki pozdr. Piotrek -------------------- z3 rdst 2.8 +126p 1.2/5 speed +Clio sport ph2 172
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
A co stoi na przeszkodze do poskładania na masie uszczelniającej? Uszczelka robi za jakiś dystans??
-------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
Papierowa uszczelka za dystans?/
![]() -------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 23 April 2009 Skąd: z lasu ![]() |
Sorry, że trochę nie w temacie, ale naprawdę łatwiej Ci wozić czy wysyłać gdzieś graty od skrzyni niż wyciąć uszczelkę z papieru? Trochę tego nie rozumiem.
![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 02 January 2005 Skąd: Gdynia ![]() |
Kup papier do uszczelek albo kręgielit ( nie wiem czy dobrze pisze) i sam wytnij, zaden to problem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Papierowa uszczelka za dystans?/ ![]() Poskładaliśmy bratu silnik z Uno 1,5. Założyłem rozdzelacz zapłonu (na końcu wałka jest) na masę. Zablokował się rozrząd. Po podłożeniu papierowej uszczelki kręci się. Luz na łożysku skrzyni na grubość papieru to całkiem sporo. -------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 10 June 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Zgadzam się z Czaczą. Skrzyni robi różnice nawet na jaką masę jest złożona. Właściwa bez uszczelki to masa o konsystencji prawie mleka.
-------------------- Octavia II 2.0 TDI CR wół roboczy
Skyline R33 rdzewiuch stoi po to żeby mieć Fabia II RS daily Suzuki SV650S żeby mieć |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
ok kumam... nie przypuszczałem ,ze grubosc uszczelki papierowej moe miec takie znaczenie...
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 12:08 |