Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> [s] silnik honda s2000 f20c2, modzony, do poskaladania /wawa
kowalskitk4
post Fri, 15 Nov 2013 - 10:00
Post #1

User

Witam,

na handel silnik, który składałem dla siebie do projektu, ale plan uległ diametralnej zmianie.

1) dół silnika f20c2: 2500zł, uwaga!:
zaadaptowany został wal z silnika hondy h22, biorąc korby z f22c i doprężające tłoki z f20c mamy hondowski stroker do 2.2litra z niezła kompresja.[wszystko dostepne u mnie] Blok i spinka wału zostały podfrezowane aby większy wał z h22 mógł się swobodnie obracać. Wał oddałem do wypolerowania i sprawdzenia-jest ok. Owalizacja cylindrów mieści się w wytycznych hondy, tłoki podobnie. Do bloku można też wsadzić seryjny wał-aby złożyć silnik w fabrycznej pojemności.
W skład zestawu wchodzi:
blok, spinka wału, miska olejowa, pompa oleju,pompa wody, kolo pasowe, napinacz paska klinowego, rozrząd z jego elementami, wal h22, korby f20c sztuk:6, tłoki f20c sztuk:6[delikatnie zdjęte od góry], sruby i reszta osprzętu po trzebna do złorzenia. Całość rozebrana i kompletna.

2) głowica f20c2: 2500zł
kompletna, zawory, wałki, sprężynki, talerzyki, lma, klawiatura, koła rozrządu, pokrywa zaworów, sruby, stare uszczelki, zawór, napinacz rozrządu, cewki.
Wadą głowicy są trzonki zaworów, które są lekko pogięte. Całość jest rozebrana i kompletna.

3) korby z wersji 2.2, [krótsze,masywniejsze]: 700zł stan bdb-sprawdzone w zakładzie obróbki silników.

4) zamach+sprzęgło f20c/f22c : 700zł sprzęgło oddane do nabicia do fabrycznych parametrów, przeszlifowane płaszczyzny docisku i koła zamachowego-jest jak nowe

5) kolektor ssący z przepustnicą, bez wtrysków: 1000zł
6) panewki głóne ACL race, nowe: 200zł
7) panewki korbowodowe glico, nowe: 150zł

Zdjęcia przedmiotów:
https://plus.google.com/photos/104404589148...=CKG4w5Dhp-ToXQ

Nie mam innych rzeczy do tego auta! proszę pytać tylko o to co jest wymienione w ogłoszeniu.
Wszystko do odbioru w Warszawie[bielany], wysyłka ustalana indywidualnie-jej koszt pokrywa kupujący. Odbiór osobisty ma pierwszeństwo.
Nie prowadzę rezerwacji, kto pierwszy wykłada kasę zabiera sprzęt. Zdjęcia w linku, lepszych nie zrobię, bo nie umiem. Proszę uważnie patrzeć ponieważ po kupnie nie uznaję żadnych reklamacji/zwrotów.
Nie mogę tracić czasu, więc osobom chcącym pogadać/pomarudzić bardzo dziękuję.

Kontakt:
- kowalskitk4@gmail.com z zachowaniem ciągłości wątku [odpowiedz+cytowanie]:
- PW

Pozdrawiam
Dominik
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 15 Nov 2013 - 10:00
Post #

Dotacja

Dotacja na forum