![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 07 January 2015 Skąd: Mielec ![]() |
Witajcie, zwracam się z prośba o doradzenie w sprawie wyboru odkurzacza do prania tapicerki samochodowej jak i mebli w domu itp
Sprzęt bardziej do użytku dla siebie od domu wiec jakiegoś mega profesjonalnego nie potrzebuję. Proszę o rade tych którzy mają do czynienia z takimi odkurzaczami oraz na co zwrócić uwagę przy zakupie ( akcesoria, specjalne funkcje itp ) Po głowie chodzi mi KARCHER PUZZI 100 ale czy to przypadkiem nie za dużo jak na moje wymagania ?? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 05 December 2010 ![]() |
Z tego co użytkowałem u znajomego, który zajmuje się szeroko-pojętym autodetallingiem to stał u niego taki :
https://euroczystosc.pl/numatic-george-gve-...ASABEgIWOPD_BwE Ma wszystko, czego potrzebujesz i przyjemnie się "uśmiecha" :] |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 08 August 2010 Skąd: Busko Zdrój ![]() |
Miałem georga, teraz użytkuje go mój kumpel. Moge polecić z czystym sumieniem, do Twoich zastosowań na pewno zda egzamin
![]() |
|
|
![]()
|
|
Życie jest nie przewidywalne
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 29 November 2011 ![]() |
Życie jest nie przewidywalne ![]() ![]() Dobry wybór. Sam mam Puzzi 10/1 i jestem zadowolony. Dokupiłem jedynie dyszę szczelinową. Do tego RM 760 i można pracować. |
|
|
![]()
|
|
dziś właśnie taką dyszę dokupię
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 26 May 2012 ![]() |
RM760 jest bardzo dobry
![]() Ja użytkuję Karchera WD3(jest to raczej odkurzacz "nie" piorący), koszt nowego to około 280zł. Do tego przezroczysta dysza + proszek RM760 i tak już wyprałem duuużo aut(mam wypożyczalnie samochodów). Jeżeli ktoś nie potrzebuje PRO to tak też się da. |
|
|
![]()
|
|
eMpowered Dołączył: Fri, 29 September 2017 ![]() |
aha nie wiedzialem ze tak mozna
![]() -------------------- _https://mp3youtube.pl
|
|
|
![]() ![]() |