![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
witam ma ktos kontakt z takim pojazdem? wersja 185 km mnie glownie interesuje dla zony jako toczydlo. sek w tym ze w.wielu katalogach podaja tylko diesla 1.6 o 2.2 zero wiadomosci
interesuja mnie glowne bolączki modelu - babole produkcyjbe i to co sie najczesciej urywa :-) cen nietrzyma wogole wiec obawiam sie ze to mina ale spytam tutaj silnik to konstrukcja mazdy czy kooperacja z fordem? -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
z tym tematem odsyłam tu >> http://www.racingforum.pl/Kupujemy-samochl...cyjny-f123.html
-------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 February 2007 ![]() |
oki dzieki za przeniesienie
i jak zna ktos temat auta? -------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 09 March 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
oki dzieki za przeniesienie i jak zna ktos temat auta? To zapewne ten sam silnik co w Mazdzie 6, więc szukaj informacji np. na mazdaspeed. Ponoć rozrząd w tych silnikach sprawia problemy. Odnośnie 3: znajomy ma 2011 albo 2012 r, z silnikiem 1.6 i ok 60 kkm przebiegu i jak do tej pory nie miał żadnych usterek. Warto szukać wersji wyposażenia kirei - ma m.in. o wiele lepsze fotele. Ogólnie całkiem przyjemne auto na co dzień. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 14:12 |