![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 18 April 2004 Skąd: warszawka ![]() |
kto nie jedzie jutro do bialej?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 23 March 2005 ![]() |
Myśle ze Ozzz i spółka Ci odda jak ładnie poprosisz a na LPG masz faktury? tez może oddadzą
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 16 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
zdecydowanie niejade .... ja miabyl znowu tyle przejechac i utonac w takiej powodzi jaka dzis byla w BP to ja dziekuje.
.......Aaa i jeszcze 30min w korku do wiazdu .... Szkoda bo zapowiadalo sie ciekawie .... wszystkie nadzieje zmyl deszcz ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 28 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
jak wyjeżdżałem to przy bileterni zaczynało być już "ciepło" ja swojej 10 nie dostałem ale może ktoś dostał ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzisiejsze bilety są ważne jutro...
Szkoda, że aura taka a nie inna, no cóż, jutro też jest dzień Szkoda, że nie wszyscy przyjadą (już widzę te wymówki - pojechałbym/pojechałabym x(x).xx s, ale zawody przenieśli) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
10 zł??? ja już prawie dzisiaj rano (o 5.00..)pojechałem do białej.. w ostatniej chwili patrząc na prognozy zrezygnowałem.. dodam że do przejechania miałem jakies 400 km..
i teraz pytanie co ja bym zrobił gdybym pojechał, ponieważ do jutra zostać nie mogłem.. chyba ktoś powinien sobie zdać sprawę z tego że nie wszyscy mogą stracić tylko tą dychę.. ale to już wątek raczej na sss.org.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 April 2004 Skąd: Lublin ![]() |
Na bramie mieli oddawać kasę za bilety, oczywiście jak się ktoś wykłócił to dostał.
Do jutra -------------------- ET 13:72 Bemowo 1.05.05
ET 13:78 BP 12.06.05 ET 13:21 Stalowa '06 http://www.hondatech.pl http://www.LKT.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Byłem dzisiaj, jutro mnie nie będzie...
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
mnie tez,
mam nadzieje ze jutro tez bedzie padac.... -------------------- S1 R K20A JDM
CTR boost - ET 12.066s <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.ECU-Performance.com.pl">http://www.ECU-Performance.com.pl</a><!-- w --> HONDATA Dealer |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 17 May 2004 Skąd: LBI ![]() |
Ja sie raczej pojawie, daleko nie mam, i dycha piechotą nie chodzi.
-------------------- CCWA i ARX
|
|
|
![]()
|
|
Szkoda, że niektórzy się zniechęcili...to jest sport, tak czasem bywa...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 April 2004 Skąd: Lublin ![]() |
CYTAT("Integra":1l4oalkm) mnie tez,
mam nadzieje ze jutro tez bedzie padac.... Nie bądz Dominik złośliwy Tak łatwo się poddajecie....... -------------------- ET 13:72 Bemowo 1.05.05
ET 13:78 BP 12.06.05 ET 13:21 Stalowa '06 http://www.hondatech.pl http://www.LKT.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
CYTAT("Integra":ppjqhz5y) mnie tez,
mam nadzieje ze jutro tez bedzie padac.... ja tez mam taka nadzieje i ze bedzie gradobicie z brylami lody wielkosci pilek od golfa i jeszcze jakis katalkizm bo 2 dzien z rzedu nie chce mi sie zapieprzec 150 km w 1 strone :/ -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 10 December 2003 Skąd: z warszawki ![]() |
...szkoda ze wielka dupa byla....
w niedziele to wszyscy do kosciola pojada niestety No nic mam nadzieje ze w poznaniu bedzie sucho... siemano gajsss. -------------------- Civic ProEM Grupa PromotoR www.promotormocy.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Może jeszcze ktoś się wyłamie a klasy T?!
-------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("ITR":uvnr2iae) CYTAT("Integra":uvnr2iae) mnie tez, mam nadzieje ze jutro tez bedzie padac.... ja tez mam taka nadzieje i ze bedzie gradobicie z brylami lody wielkosci pilek od golfa i jeszcze jakis katalkizm bo 2 dzien z rzedu nie chce mi sie zapieprzec 150 km w 1 strone :/ A wóz sam wróci? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
to jak tyle osob nie przyjezdza to mam szanse na podium
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 02 December 2002 Skąd: z zaskoczenia ![]() |
CYTAT("ju-by":24bny4y2) CYTAT("ITR":24bny4y2) CYTAT("Integra":24bny4y2) mnie tez, mam nadzieje ze jutro tez bedzie padac.... ja tez mam taka nadzieje i ze bedzie gradobicie z brylami lody wielkosci pilek od golfa i jeszcze jakis katalkizm bo 2 dzien z rzedu nie chce mi sie zapieprzec 150 km w 1 strone :/ A wóz sam wróci? jest pod domem Added after 24 seconds: CYTAT("Bodek":24bny4y2) to jak tyle osob nie przyjezdza to mam szanse na podium
nie ludz sie -------------------- Girls are like cars you want every hot one that you see, but you only love yours.
9.439@244 1/4mile FWD 1.48 @ Poznan AWD |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Bodek":28wxtmjx) to jak tyle osob nie przyjezdza to mam szanse na podium
Chyba nie.... Bo ja się wybieram.... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 30 December 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
kurde, a ciekawe kto mi odda 50zl za pekaesa w obie strony i taxi zastanawiam sie, czy warto jutro jechac
-------------------- _fotorelacje.com - Najszybsza strona w sieci!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 21 June 2025 - 07:15 |