![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 03 January 2005 Skąd: Lublin ![]() |
RACE CHRONO!
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 30 December 2008 Skąd: Góra Świętej Anny ![]() |
Dzisiaj testowałem SpeedView, cudów może nie ma, to raczej taki podstawowy programik ale jakoś na Galaxy daje rade, tylko się teraz zastanawiam czy te przydrożne wyświetlacze prędkości tak przekłamują czy to może jakieś opóźnienie gps albo telefonu
![]() |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Dzisiaj testowałem SpeedView, cudów może nie ma, to raczej taki podstawowy programik ale jakoś na Galaxy daje rade, tylko się teraz zastanawiam czy te przydrożne wyświetlacze prędkości tak przekłamują czy to może jakieś opóźnienie gps albo telefonu ![]() Jak utrzmasz predkosc z 5 sekund, to bedzie juz realne wskazanie. Jak ciagle zmieniasz, to gps z trelefonu ma pare sekund opoznienia. Wg moich testow przydrozny wyswietlacz pokrywal sie z tym wskazaniem z gpsu. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 24 July 2005 Skąd: Sthlm ![]() |
Jeśli myślisz poważnie o mierzeniu czegokolwiek telefonem,
to musisz sobie kuppić zewnętrzny GPS z Bluetoothem, coś w tym rodzaju: http://www.semsons.com/wiwbmu3gpsre2.html Mam podobny, działa świetnie. Tylko akurat ten jest drogi, da się znaleźć za 100-150 zł. -------------------- Racing is a state of mind
www.youtube.com/mabz25 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 17 February 2009 Skąd: WRO / WAW ![]() |
Trackmaster - z modulem GPS 10Hz robi sie calkiem dokladny
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 30 December 2008 Skąd: Góra Świętej Anny ![]() |
A jak wypada pomiar 0-100 albo 1/4 na telefonie z własnym gps, można się o to opierać czy raczej patrzeć na wyniki z przymróżeniem oka?
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Tak, z przymrużeniem. Dynolicious pokazywał mi w Mini 0-100 mph w 3 sekundy.
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Odświeżanie co sekunde, więc stoperem lepiej zmierzysz
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |