![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 09 July 2009 Skąd: Mława ![]() |
Witam.Mam pytanie odnośnie tylnego mostu od volva.W opisie doczytałem się że dorobiłeś nowe piasty na tył.Na zdjęciach widać że most volva chyba nie ma piast. zastępuje ją obciążona półośka tak jak w orginalnym moście poloneza.Jak się mylę proszę o sprostowanie
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 21 December 2008 ![]() |
Nowe piasty na przód...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 06 January 2010 ![]() |
Wow wow WOW!!! niby rzeźba dla rzeźby ale jaka zajebista
![]() -------------------- G35 White Pearl
Triumph Spitfire Customized--> coming soon |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 26 June 2007 Skąd: Grudziądz ![]() |
Projekt napewno ciekawy i wyjątkowy. Znając zoltara wiem jak bedzie to wyglądalo po skonczeniu i kibicuje
![]() -------------------- corsa a c20... 11,1 ET
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sat, 31 July 2010 Skąd: Wawa ![]() |
... p.s. spry za off, ma ktos jakis link do polda z honda? http://mpclassic.pl/index.php/biezace-real.../3-polonez-caro http://www.trs-racing.pl/?link=knl#polonez |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 December 2010 Skąd: Włocławek ![]() |
Fajny ten Poldżo coupe chętnie bym sobie takiego wyspawał
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2011 ![]() |
ZoLt4R
Wasz projekt jako jeden z niewielu ostatnio obserwowanych "wyrwał mnie z butów" ![]() I za sprawą nietypowego (do tej pory) samochodu jako bazy i za sprawą technicznych rozwiązań i za sprawą bardzo dokładnego, pedantycznego wręcz wykonania - co jest mi szczególnie bliskie ![]() Świetnie, że zaczynają się pojawiać w Polsce coraz bardziej zaawansowane projekty robione na bazie naszych rodzimych samochodów. I to robione z głową i z odpowiednim zapleczem finansowym. Trzymam kciuki i życze powodzenia w modach. -------------------- narkotyczny zapach dogrzanych slicków...
powered by PENRITE vmistrz klasy 2-1300 Classicauto Cup 2012 mistrz klasy 2-1300 Classicauto Cup 2015 |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Fri, 29 December 2006 ![]() |
Będzie łomotał Mercedesy na zagranicznych blachach w czasie EURO na warszawskich ulicach ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 January 2006 Skąd: Toruń ![]() |
ZoLt4R Wasz projekt jako jeden z niewielu ostatnio obserwowanych "wyrwał mnie z butów" ![]() I za sprawą nietypowego (do tej pory) samochodu jako bazy i za sprawą technicznych rozwiązań i za sprawą bardzo dokładnego, pedantycznego wręcz wykonania - co jest mi szczególnie bliskie ![]() Świetnie, że zaczynają się pojawiać w Polsce coraz bardziej zaawansowane projekty robione na bazie naszych rodzimych samochodów. I to robione z głową i z odpowiednim zapleczem finansowym. Trzymam kciuki i życze powodzenia w modach. Podziękował. Pedantyzm musi być. Nie tylko w robionych autach ale i w warsztacie. Będzie łomotał Mercedesy na zagranicznych blachach w czasie EURO na warszawskich ulicach ? ![]() No na pewno nie na tym naszym EURO niestety. Jak wyjedzie pod koniec tego roku będzie to bdb wynik patrząc na ilość prac, która została do skończenia. Niebawem kolejny update. -------------------- ITAL Performance
www.ital-performance.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 27 December 2011 ![]() |
Rudiger, powiedziałeś chyba wszystko co przyszło mi na myśl.
Bardzo podoba mi się baza. Powstaje trochę Polonezów Caro i Borewiczów, ale ATU tyle nie ma i za to orgomny plus. |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 19 March 2012 Skąd: Okolice Warszawy ![]() |
Hmmm...czy to jest to ATU Maćka z białej Ibizki ?
![]() zarąbisty projekt ![]() -------------------- IBIZA TDI ASZ+ STAGE II
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 25 November 2010 Skąd: Piaseczno ![]() |
chyba nie; ale może ten projekt bliźniaczy o którym mówił że jakieś 500KM ma wypluć; bo z tego co kojarzę to Maciek miał iść na ~300KM i jego poldek był niebieski/granatowy a nie zielony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sat, 01 November 2008 Skąd: WU .... ![]() |
To nie jest Mackowe to jest jego ziomka
![]() -------------------- Nie sztuką rozpędzić auto sztuką zatrzymać.
Było: -206 s16 -ibiza PD 190/420 Jest: -207 RC |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
Łukasz
beda po dwa wtryskiwacze na kanal dolotowy?czy wtryski do dwoch projektow? jak dasz zasilanie sprzegla z plynu hamulcowego,to jak pusci lozysko na sprzegle to nie bedzie hamulca,tak? wyciecie w belce pod silnik pod wydech? pudelko mts-technik'a na regalach tez zapopatrza poloneza? beda trzy Mirco? pozdrawiam robi wrazenie,najbardziej zawias. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 23 April 2012 ![]() |
Tak samo dopinguje ci w tym projekcie i zaglądam cały czas za nowymi zdjęciami - cały czas pomykam takim polonezem już drugim bo pierwszym sie rozbiłem - sam wprowadzam sporo modyfikacji ale to co tu zobaczyłem to szczena opada - a zwijanie języka nie działa . Tylko klima w moim poldzie i jeżdżę nim do końca świata - mimo iż most buczy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 19 May 2011 Skąd: DLU ![]() |
sledze temat, bo grubo idziecie
![]() -------------------- torque ? no, thanks !
|
|
|
![]()
|
|
Łukasz beda po dwa wtryskiwacze na kanal dolotowy?czy wtryski do dwoch projektow? Nie, będą po 5 w każdym z silników czyli normalnie. Te 10 szt. to na oba poldki ![]() CYTAT jak dasz zasilanie sprzegla z plynu hamulcowego,to jak pusci lozysko na sprzegle to nie bedzie hamulca,tak? Zasilane z jednego miejsca jak w całej grupie Fiata. Zbiorniczek jest w środku dzielony więc hamulce będą ![]() CYTAT wyciecie w belce pod silnik pod wydech? Zgadza się, podcięte niewiele ale każdy cm wyżej jest na wagę złota. 3 calowy wydech w poldku zmieścić to narazie dość abstrakcyjne pojęcie ale musi się zmieścić ![]() CYTAT pudelko mts-technik'a na regalach tez zapopatrza poloneza? Nie ![]() CYTAT beda trzy Mirco? Będą dwa z przodu. Tył jest pusty bo będzie dość rozbudowana klatka. Z tyłu we wnęce na koło, która będzie trochę pogłebiona znajdzie się zbiornik paliwa, zbiornik spryskiwaczy, akumulator i inne duperele. CYTAT pozdrawiam robi wrazenie,najbardziej zawias. Dzięki. -------------------------------------------- Tymczasem w ten weekend poldoloty zostały przetransportowane na klatkowanie. Zrobiliśmy parę pamiątkowych zdjęć z tej operacji. Poldek na lawecie. ![]() Szczęśliwy właściciel. ![]() Widlak w akcji. ![]() ![]() ![]() Spoczął na placu ![]() ![]() Klatkujemy pakietem więc drugi poldek też pojechał na wycieczkę ![]() ![]() ![]() ![]() Ja w tym czasie ogarniam silniki i inne pierdoły, które mogę wykonać bez budy na miejscu. Pzdr -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 23 April 2012 ![]() |
Mój po modyfikacji resorów stoi troszkę niżej niż u was ale to dlatego bo przód ciągnie go do ziemi - mam stare sprężyny z gumami wewnątrz ale to mało co daje - lepiej trzyma sie tylko na zakrętach - ale tu pewnie tego problemu nie bedzie .
Borykałem sie kiedyś z felgami i tu mnie trochę martwi że nie uzyskacie pełnego skrętu na tych kołach a jak wyregulujecie układ kierowniczy to będzie tarło o elementy nadwozia - trzeba będzie zderzak pod szlifować i może drążek reakcyjny przód zmienić jego konstrukcje - bo mierzenie na sucho na przodzie to pomyłka . U mnie pomykają felgi 7cali z 13 ET i oponki 15/50/195 to max co mogłem założyć bez tarcia . |
|
|
![]()
|
|
Czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego.
Tarło nic nie będzie ![]() -------------------- ITAL Performance
|
|
![]()
|
|
Udało się w końcu znaleźć liczniki ze 156 GTA
![]() ![]() -------------------- ITAL Performance
|