![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Bardzo fajna niespodzianka jak na taką, o której ma się z założenia nigdy nie dowiedzieć. Że mi nikt po cichu nie chce zabrać fury z wsadzić np 4WD + GT42. Udawałbym, że o niczym nie wiem
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
zdjecia silnika aw byly juz na fb wiec nie wiem co wnosi twoj post ....... poza tym wogole nie wiem jak mozna porownac 2.7 2 x gt30 do 4.2 ?
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
zupełni inna liga
![]() -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
To fakt buda bardzo ładna
![]() ![]() Oby doładowanie pomogło w wydmuchiwaniu tego syfu ![]() Jak auto wyjdzie ok i moc będzie fajna i będzie latać to podejrzewam że więcej właścicieli się skusi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 06 July 2010 Skąd: Łowicz ![]() |
Piekny projekt.
Ciekaw jestem jak sie to rozwinie. -------------------- B4 Competition quattro 1.8 20VT
|
|
|
![]()
|
|
mysle ze bardzo malo osob bedzie niestety stac na taka modyfikacje .
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
Możesz zdradzić jaki jest sam koszt kompresora i wszystkich tematów pobocznych potrzebnych do jego założenia ??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Możesz zdradzić jaki jest sam koszt kompresora i wszystkich tematów pobocznych potrzebnych do jego założenia ?? http://www.rotrexsuperchargers.co.uk/Rotre...4/prod_RS4.html -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
wlasnie dlatego napisalem ze malo osob bedzie stac na takie mody czyli sporo ponad 70 tys zl w auto warte 100 tys + -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 17 November 2008 Skąd: WPR ![]() |
....jesli kogos stac na takie auto i koszta uzytkowania to koszt duzego przyrostu mocy za taka kwote jest do zaakceptowania
-------------------- Golf VI R20, RS4 B5 progress...
|
|
|
![]()
|
|
mialem dwoch klientow ktorzy po uslyszeniu kwot typu 6 tys zl postanowili sprzedac te auta ........
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 28 June 2010 Skąd: Mogilno ![]() |
200tyś+ to już blisko do RS6 C6 więc kwota do zaakacepotawania dla zapaleńca ale auto na tor więc RS4 będzie lżejsze i zwinniejsze
|
|
|
![]()
|
|
wlasciciel cos juz walczyl na torze ..... wlasnie rs6
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
zdjecia silnika aw byly juz na fb wiec nie wiem co wnosi twoj post ....... poza tym wogole nie wiem jak mozna porownac 2.7 2 x gt30 do 4.2 ? Nie zrozumiałeś mnie chyba ![]() Jak dla mnie super. A GT42 i 4WD to chciałbym żeby mi w samochodzie ktoś wsadził w tajemnicy bez mojej wiedzy jak te wszystkie zmiany mąż żonie w tej RSce -------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 16 October 2011 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
saabino to nie do ciebie .... moja odpowiedz byla do usera fan8
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja mysle ze nie bledne jst troche rozumowanie ze jesli kogos stac na fure za 200tys to moze wylozyc powiedzmy 10tys na mody. Czasami jest tak ze auto jest kupowane z ost oszczednosci bo jest ukochanym wozem i nagle wlasciciel sie budzi z rea w nocniku ze stac go na paliwo zeby wyjechac w weekend wieczorem.
Adam - duzo lepiej jest tu rozwiazane chlodzenie wzgledem tgo zoltego RS4 ktore tak potwornie sie gotuje? Nie bedie takie przypadu ze po 2 przelotach auto nagle sie zmuli bo zniknie 100KM ? -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 29 January 2009 Skąd: Warszawa/Radom ![]() |
Fajny pomysł na prezent, ale czy zona nie kapnie się choćby po zmianie felg ? Pod maską czysto i schludnie, wygląda bardzo dobrze.
-------------------- 360 km / 450nm
http://scirocco-club.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 27 October 2009 Skąd: Kraków ![]() |
Jak taki kompressor wypada jakościowo w porównaniu do produktów APR czy PES?
-------------------- allroad 2.7 T quattro '05
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 26 December 2009 ![]() |
fajny projekt, rysiek dlugo pracowal nad tym kitem....jak realnie schladza sie powietrze doladowujace?
ps. ten film z toru.....masakra te auta, na dochamowaniach zmieniaja tor jazdy o jakis metr ![]() albo sie nie znam albo kierownik nie byje biegow na dohamowaniach przed zakretami, hamulce musza miec ciezkie chwile.... -------------------- ______________________________________________________
Tor Poznan 1,37.300 dwulitrowym wolnossacym autem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 24 June 2025 - 01:04 |