Shoutbox 0 nowych PW 

5 Stron V  « < 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> Mazda 323 GTR (zmiana decyzji) :(
Bullitt
post Sun, 29 Feb 2004 - 12:28
Post #61

I live here !

CYTAT("gs":d0u6hnuo)
CYTAT("hwojtek":d0u6hnuo)
CYTAT("GTR":d0u6hnuo)
a ja myslałem ze Ty znasz wszystkie (hmm to chyba nie trudne) gtrki w tym kraju .. ja nie mam tej na gaz ale tę własnie po Pawle T. ...chyba ze to ja miałem cos poprawiac ale po Pawle chyba nikt nie poprawi:)

OK - masz tak podobnego nicka do kolesia od szarej zagazowanej z Wałbrzycha, że nie zwróciłem uwagi, przepraszam, mój błąd. Oczywiście, czerwone oklatkowane coś w kształcie GTRy potrelowe, to OK auto (ale zderzak przedni i grilla wypadałoby poprawić )

właśnie dostałem od właściciela tamtej taką miłą PW:

CYTAT("GT-R":d0u6hnuo)
gs tobie to mojej mazdy nie sprzeadalbym nawet za 20 tys, bo mam dosyc takich klientow jak ty, kup se nowe z fabryki to ci nigdzie nie bedzie cieklo, uwazales ze 15 tys to drogo? to nie kupiles i koniec tematu. a glupie wywody i smiszne dyskusje i oceny proponuje zachowac dla siebie!

W fabryce już takich nie robią. Może nie wiesz to ci tak po cichu napisałem.

Swoją drogą GS, wstydź się, BLEEE, żeby tak prywatną korespondencję....., A fe...,

--------------------
530---------------220koni
LC----------------230 koni
Evolution V------496 koni
V12--------------408 koni
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sun, 29 Feb 2004 - 12:28
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
GTR
post Sun, 29 Feb 2004 - 13:53
Post #62

Rookie

CYTAT("hwojtek":1qzdro5n)
CYTAT("GTR":1qzdro5n)
a ja myslałem ze Ty znasz wszystkie (hmm to chyba nie trudne) gtrki w tym kraju .. ja nie mam tej na gaz ale tę własnie po Pawle T. ...chyba ze to ja miałem cos poprawiac ale po Pawle chyba nikt nie poprawi:)

OK - masz tak podobnego nicka do kolesia od szarej zagazowanej z Wałbrzycha, że nie zwróciłem uwagi, przepraszam, mój błąd. Oczywiście, czerwone oklatkowane coś w kształcie GTRy potrelowe, to OK auto (ale zderzak przedni i grilla wypadałoby poprawić )

oki dog
wiesz ja tym autem nacodzien nie jezdze , wyglad dla mnie ma mniejsze znaczenie:) ("tym masz byc a nie wygladac"), liczy sie czysto techniczna strona , nowy właściciel jak zechce moze sobie nawet lakier perłowy położyć, ale fakt ze kilka elementów po ostatnich zabawach trzeba było dokrecic i juz zostało to zrobione...
pozdro

+Quote Post
Aniolek
post Mon, 01 Mar 2004 - 22:49
Post #63

Forum Killer

GTR
Kurcze zeby to wiadomo bylo jaki to stan techniczy tak na prawde jest.
Musze przyznac ze dosc interesujace.

Ps.czy to ty mi na gg mowiles ze auto ma 3 sek do 100 i 15 do 200kmh
jesli tak to nagle oslablo bo czytam co innego a jesli nie to luzik moze pomysle.

+Quote Post
Yakuza
post Tue, 02 Mar 2004 - 21:21
Post #64

Frequent User

CYTAT
to by oznaczało że wszystkie trzy gtr-ki (moja,Adasia i Jacka) mają popsute wiskozy

dobrze że mam zapasową

U mnie wiskoza ma sie świetnie regularnie ją sprawdzam na częstych nawrotach i prosiła żeby was pozdrowić i podziękować za troske

A jak sie zepsuje to sie bede wtedy martwił. Teraz delektuje sie każdym przejechanym kilometrem

--------------------
Powered by hmm i bardzo lubie camaro <!-- s:) --><!-- s:) -->

+Quote Post
GTR
post Tue, 02 Mar 2004 - 21:39
Post #65

Rookie

te osiagi zalezy od prostego zaworka regulacji cisnienia turbiny przy max cisnieniu(na seryjnym ECU 1,4 ba i sprzyjajacych warunkach) da sie je osiagnac ...ale to na krótkich dystansach bo to troche ryzykowne..ja na takim cisnieniu nie jezdze , bo nie mam takich ambicji:) ale Paweł T. to przetestował..dla mnie wystaczy ok . 5s do 100km (power is nothing without control)

+Quote Post
Tomo_HC3D
post Tue, 02 Mar 2004 - 23:15
Post #66

Forum Homee

To skoro temat w tonie licytacji to moze cos wiecej sie dowiemy o aucie? Bo jak narazie to dotarlem do 2 wlasciecieli wstecz i sie dowiedzialem ciekawych zeczy o tym aucie Pozatym na tej turbinie to jak ktos chce szybkie auto to lepszy bedzie CRX z vtekiem bedzie palił 10litrow mniej i jezdzil szybciej. Pozatym krzynie sie nie sypią

To tak dla ochlody dla tych ktorzy chca dac wiecej niz 12 LOL

--------------------

+Quote Post
hwojtek
post Wed, 03 Mar 2004 - 10:52
Post #67

test driver

CYTAT("GTR":36df5hw1)
te osiagi zalezy od prostego zaworka regulacji cisnienia turbiny przy max cisnieniu(na seryjnym ECU 1,4 ba i sprzyjajacych warunkach) da sie je osiagnac ...ale to na krótkich dystansach bo to troche ryzykowne..ja na takim cisnieniu nie jezdze , bo nie mam takich ambicji:) ale Paweł T. to przetestował..dla mnie wystaczy ok . 5s do 100km (power is nothing without control)

Dobra, dobra, bez przesady...
Po pierwsze można jechać i na wyższym ciśnieniu - mój rekord z Pawełkiem to 1.7 bar na końcu obrotomierza. Wynik to cztery nowe tłoki i nowa głowica. Ale dal tych piętnastu minut warto było, oj jak było warto...
Natomiast przyspieszenie GTRa to trochę więcej od 6 sekund. Jak sprzedawałem moją, to kupiec mierzył ją G-Techem i wychodziło między 5,8 a 6,5 sekund na 1.0 bar, więc stawiam na 6,5.

--------------------
Wojtek

"Rule the bends, bend the rules."

TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open.

+Quote Post
GTR
post Wed, 03 Mar 2004 - 11:02
Post #68

Rookie

Wojtek ja nie mówie o kazdej GTrce ale o mojej (po Pawle).. ja tych osiagów nie sprawdzałem bo nie mam takich ambicji (15s do 200) ale Paweł tak..oczywiscie mogłes rozdmuchac Twoje autko do 1,7 ba i silnik jak domyslam se padł przeciez komp ECU udżwignie tylko 1.4 ba ... a potem to miedzy innymi brakuje wachy...

+Quote Post
GTR
post Wed, 03 Mar 2004 - 11:05
Post #69

Rookie

CYTAT("Tomo_HC3D":3vgye0yh)
To skoro temat w tonie licytacji to moze cos wiecej sie dowiemy o aucie? Bo jak narazie to dotarlem do 2 wlasciecieli wstecz i sie dowiedzialem ciekawych zeczy o tym aucie Pozatym na tej turbinie to jak ktos chce szybkie auto to lepszy bedzie CRX z vtekiem bedzie palił 10litrow mniej i jezdzil szybciej. Pozatym krzynie sie nie sypią

To tak dla ochlody dla tych ktorzy chca dac wiecej niz 12 LOL

o jakie auto chcesz spytac? i do jakich włascicieli dotarles?

+Quote Post
hwojtek
post Wed, 03 Mar 2004 - 11:55
Post #70

test driver

CYTAT("Tomo_HC3D":3qdym5iy)
Bo jak narazie to dotarlem do 2 wlasciecieli wstecz i sie dowiedzialem ciekawych zeczy o tym aucie Pozatym na tej turbinie to jak ktos chce szybkie auto to lepszy bedzie CRX z vtekiem bedzie palił 10litrow mniej i jezdzil szybciej.

CRX z Vtec dostaje od GTR takie łojenie, że przykro patrzeć, Tomo. Mówisz o czerwonej potrelowej, czy o szarej z gazem? Jak chcesz zarzucić opowieść o tym geniuszu Damianie, o którym nawet film nakręcili, to sobie daruj... Ten facet nie nadaje się do kompletnie do samochodów...

--------------------
Wojtek

TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open.

+Quote Post
GTR
post Wed, 03 Mar 2004 - 12:12
Post #71

Rookie

panowie bardzo was prosze-- nie mylcie dwóch aut ja (nick GTR nie GT-R) mam nick GTR i mam czerwona GTRke po Pawle Treli(http://forum.streetracing.pl/viewtopic.php?t=9265) a moj kumpel z Wałbrzych GT-R ma to z gazem..pozdro

+Quote Post
Tomo_HC3D
post Wed, 03 Mar 2004 - 15:38
Post #72

Forum Homee

mowie o tej o ktorej jest w temacie

--------------------

+Quote Post
Gul
post Wed, 03 Mar 2004 - 15:41
Post #73

Sutener Mocy

Tomo.. ale ona specjalnie jest "zdowngradowana" żeby sie lepiej spisywałą w KJSach... na 400m może i faktycznie dostanie od crxa w dobrym stanie, ale nie samą prostą człowiek żyje....

--------------------
VTG crew

+Quote Post
hwojtek
post Wed, 03 Mar 2004 - 15:47
Post #74

test driver

CYTAT("Tomo_HC3D":bo4nstlx)
mowie o tej o ktorej jest w temacie

A których poprzednich właścicieli zidentyfikowałeś Sherlocku?

--------------------
Wojtek

+Quote Post
Tomo_HC3D
post Wed, 03 Mar 2004 - 15:53
Post #75

Forum Homee

nie mowie o KY

--------------------

+Quote Post
hwojtek
post Wed, 03 Mar 2004 - 15:54
Post #76

test driver

Jeszcze wcześniejszych też znam, więc spoko, możesz walić śmiało

--------------------
Wojtek

+Quote Post
Tomo_HC3D
post Wed, 03 Mar 2004 - 16:00
Post #77

Forum Homee

to wiesz co mam na mysli

--------------------

+Quote Post
hwojtek
post Wed, 03 Mar 2004 - 16:01
Post #78

test driver

Wiem... I zapewniam, że po tej działalności też sporo zostało odśmiecone

--------------------
Wojtek

+Quote Post
GTR
post Wed, 03 Mar 2004 - 23:27
Post #79

Rookie

[CRX z Vtec dostaje od GTR takie łojenie, że przykro patrzeć, Tomo. Mówisz o czerwonej potrelowej, czy o szarej z gazem? Jak chcesz zarzucić opowieść o tym geniuszu Damianie, o którym nawet film nakręcili, to sobie daruj... Ten facet nie nadaje się do kompletnie do samochodów..]

Wojtek o jakim Damianie mówisz?

+Quote Post
Tomo_HC3D
post Fri, 05 Mar 2004 - 16:25
Post #80

Forum Homee

hmm GTR z Turbina od GTX dostanie łomot od VTECA tak samo jak GTX

--------------------

+Quote Post

5 Stron V  « < 2 3 4 5 >