![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Fajna, czysta robota! Ale chyba tylko ja mam jakąś alergię na Eleanor
![]() ![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Auto marzenie !! Cudowny wóz. Fajnie że są ludzie którzy mają zajawkę na takie samochody !!
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 18 January 2012 ![]() |
ładna robota, widać że potraficie zrobić jak należy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
1. odbudowa zajęła ponad rok a w sumie parę dupereli jeszcze zostało ale to jak się w końcu właściciel nacieszy i dotrze silnik
2. Jest jeszcze jedna kupiona bezpośrednio w USA - taka tragedia że jest od nowa robiona w PL (niestety u nas tylko silnik będzie robiony a nie całość), i tak dokładnie była w Łodzi teraz chyba zmieniła miasto z właścicielem 3. Filmiki prawdopodobnie będą ale obiecać nie mogę 4. BeeMiX - też wolał bym by Eleanor była Camaro a nie Rustangiem ![]() pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
Mój ideał to z kolei: http://www.youtube.com/watch?v=7XnIAMYwtGc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 06 July 2007 Skąd: slask :) Racibórz/Rybnik ![]() |
mozna cos napisac o starej budzie? tzn tez chce takiego hehe z usa sprowadzana?
zapomnialem napisac ale piekna! -------------------- 2011 SSS -> W-ce mistrz RWD DRAG , Bemowo ET - 12,89 (mat suszarka)
2011 bigbmw -> 1 miejsce King of BMW - ET: 12,51 (mat suszarka) (urwane 0,3sek) 2012 sss Ełk -> ET: 12,01 (mat suszarka) (urwane 0,5sek) 2013 sss Kamień Ś. -> ET 11,2 (mat suszarka pocięta :P ) (urwane 0,8sek i napędy też :P) 2015 automaster -> ET 12,2 Najszybszy Lotus 7 w pl. 2016 k64 DragGirl -> ŻONA w BMW TURBO !!! :) e46 m50 608KM 800nM Go Babe GO ! :) dyno: 740KM 1000nM seria wałki - m50 3.0 nowy projekt - sie robi czasem :P performance.k64.pl turbo replki i orginalne gt35 gt30 gt28 ... repliki, BMW TURBO zestawy , wastegate, blow off ... |
|
|
gość_fan of tuning_* |
![]()
|
![]() |
Projekt piękny, zrobiony zgodnie ze szkołą,gratki dla NORMCAR i właściciela. Co tu dożo mówić.... Go baby GO!!!! (4:10 ;-p).
Ps. Proszę SZANOWNYCH kolegów userów aby nie zrobili takiego tasiemca jak w niektórych tematach np e36 MUSKA, by nasi DRODZY MODERATORZY NIE ZAMYKALI TEMATÓW(jest to nie fajne bo czasami chce się o coś zapytać właściciela/"budowniczego" i albo kłódeczka albo ban ![]() Peace & powodzenia w dalszych modach Pietrek. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
marzenie
![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
AWSA, nie jestem fanem amerykańskich samochodów, ale mamy u siebie dwa 67 GT350, jedno rozebrane całkowicie czekające na odrestaurowanie, i siedząc w takim aucie jest coś magicznego, czuje się tą dusze, no i myśl jakim kozakiem musiał być pierwszy właściciel jeżdząc nim w 67 roku
![]() ![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
mozna cos napisac o starej budzie? tzn tez chce takiego hehe z usa sprowadzana? zapomnialem napisac ale piekna! Co chciał byś dokładniej wiedzieć ? bo ta przyszła z USA w stanie oplakanym czego nawet foty nie pokazują, na alledrogo jest kilka sztuk z tych roczników w sensownych pieniądzach co powinno obniżyć koszty i czas (a także problemy) ze sprowadzaniem, najwazniejsze jak pisałem by konstrukcja była cała, czyli szkielet z ramą, blachy i tak zazwyczaj się tnie, wstawia nowe i przerabia pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
BeeMiX racja to kwestia gustu, klient chciał wóz na wzór Eleanor ale z zmianami to ją dostał, mi Eleanor akurat najbardziej podchodzi z Mustangów, choć faktycznie wole oryginały lub styl Pro-Street
a i kolejny projekt, który mi się szykuje odbiega od oryginału, ale też jestem w stanie go zaakceptować jako modyfikacje: ![]() pzdr pees. prosze by temat się teraz nie skupił na temat zdjęcia któe zapodałem, to tylko sneak-peak ![]() -------------------- American Muscle.
|
|
gość_fan of tuning_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
RTRX'a widziałem na SEMA Show, naprawdę robi wrażenie na żywo
![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 17 December 2009 ![]() |
Chłopaki - wiem ile pracy wasz to kosztowalo i ile czasu na spasowanie tych ( Sami wiecie jakich ) paneli od eleanor .
Cos Pieknego - znowu gwiazda kina pokazala sie w Polsce - wiec mamy 2 szt .. Brawo -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
RTRX jest kosmiczny
![]() Ale jedno pytanie pozostało bez odpowiedzi : dlaczego zawieszenie z 350Z ? Na rynku są zdaje sie dedykowane, niezależne zestawy. |
|
|
![]()
|
|
cóż skoro nie widać różnicy to po co przepłacać, zawias kompletny (przód+tył) z 350z nawet z lepszymi amorami i sprężynami jest o połowę tańszy od dedykowanego tyłu, ponadto było by to zbyt łatwe a tego tez nie lubimy
pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 22 May 2011 Skąd: Będzin ![]() |
Projekt Profi dla mnie jest JEDWABISTY.
-------------------- 1-sze w Polsce 1,8T + K04-530 by Digitun.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
nie lubię Mustangów ani starych, ani nowych, filmu tego też nie lubię, ale TA sztuka jest kozacka
![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 19 October 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
fakt to pięknie zrobiony wóz, może któryś z klientów kiedyś takiego będzie chciał u ans zrobić
![]() pzdr -------------------- American Muscle.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 28 July 2025 - 18:32 |