![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 31 October 2008 Skąd: Bielawa ![]() |
Siemaa Noorec, znalazlem jeszcze u siebie kilka zdjec dawcy z 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Czerwone sa szybsze.....Tak, tak, taktaktakkktakta
Corrado 1.8 20VT+ Audi UR Quattro 2.1 10VT Audi Coupe Quattro 2.2 20VT+ |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
swietne i naprawde mega syzbkie auto, powodzenia
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
Na utwardzonym ma prawdę lepiej dawało radę ![]() To było z włączoną szperą tylnią czy bez? W końcu opisałeś projekt. Auto budowane krok po kroku dochodzone samemu co i jak najlepiej i za to gratki. Czekam na update który pozwolił ci zrobić 11,9 ![]() -------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 15 March 2006 ![]() |
to było na obu szperukach. Tego wieczora nagrałem jeszcze 2 filmiki
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9r-Vyd24a_Q http://www.youtube.com/watch?v=06UjM3GQHhI To był udany wieczór . Noorec wracaj do zdrowia. -------------------- Audi 80 20V turbo quattro
Competition TDI Fazer 600 ET 12.27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 17 August 2004 Skąd: Sochaczew ![]() |
w koncu sie zebrales
![]() ![]() -------------------- '08 b8 3.0tdi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
Ano, sam Ci wręczałem TS po tym przejeździe. Twoja reakcja była kwintesencją sensu tego grzebania w autach Audi jest mega. Wiele razy podziwiałem na zawodach - trzymam kciuki za dalszy rozwój i oby do zobaczenia na zawodach hehe. W moim odczuciu to był kiepski przejazd. Start wydawało mi się że spieprzyłem, biegi wchodziły tak dziwnie a na końcu pękło mi mocowanie linki gazu i przepustnica mi sie zblokowała. Zatrzymałem się na zielonym :| Więc jak wręczyłeś mi kwitek to się zdziwiłem ![]() Ekstra auto, miałem okazję je oglądać już jakiś czas temu na zlocie VW Corrado w Łodzi. Od tego momentu zachorowałem na takiego klasyka, ale walcze ze swoim jeszcze Moje występy na sprawnościówce przemilczę. Niespecjalnie mi to szło wtedy... Ale z(ch)lot byl fajny ![]() Siemaa Noorec, znalazlem jeszcze u siebie kilka zdjec dawcy z 2006 Dla potomnych - bo to byla misja A Ciebie i Szczepana to powinienem w tym miejscu przeprosić, bo to Wam się należą wielkie podziękowania za przywiezienie mi silnika ![]() Dzieki Panowie!!! swietne i naprawde mega syzbkie auto, powodzenia Dzięki man ![]() To było z włączoną szperą tylnią czy bez? W końcu opisałeś projekt. Auto budowane krok po kroku dochodzone samemu co i jak najlepiej i za to gratki. Czekam na update który pozwolił ci zrobić 11,9 To było na skrzyni B2q. Tam są 2 blokady. Bez zapięcia obu to tylko na śniegu się da jeździć bokami. w koncu sie zebrales ![]() Wszystko w swoim czasie ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 06 June 2006 Skąd: warszawa ![]() |
chyba jako jeden z pierwszych, jak nie pierwszy poszedłes droga holseta w pl!
-------------------- Mini r53....
sprzedam adapter 1jz/2jz - 350z 6speed . pw |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
chyba jako jeden z pierwszych, jak nie pierwszy poszedłes droga holseta w pl! Uprzedził mnię Guziq ![]() Ja pierwszy kupiłem on pierwszy wstawił ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Zawsze chciałem zobaczyć ten silnik w wieżowcu na 8 piętrze
![]() ![]() Gratuluje fury ![]() Na jakich najmniejszych felach jeździłeś przy tych heblach ?? Myślałeś o klatce albo chociaż rollbaru?? -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 04 September 2009 ![]() |
a mnie tez sie podoba najbardziej obecny setup. Tymbardziej, ze ja ide w te sama strone. Rezygnuje z wielkiej mocy i turbodziury na rzecz dobrej elastyki i dobrego prowadzenia... Mam nadzieje, ze jakos sie na jakims torze uda spotkac:) jak dobrze pojdzie to na koniec sycznia moj padalec na zimowym setupie bedzie sie juz jakos pouszal.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Niezły projekcik, na prostą i na winkiel się nadaje.....
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 29 March 2011 ![]() |
no ja kiedys miałe przyjemnosc stanac z Norkiem na kresce w sochaczewie i powiem ze zjadł mnie dosc łagodnie ale ja poruszałem sie duurzo cięższym pojazdem niz on i tylko widziałem jak odchodzi w dal i w dodatku rozpioł mi sie wydech
![]() |
|
|
![]()
|
|
Zawsze chciałem zobaczyć ten silnik w wieżowcu na 8 piętrze ![]() ![]() Gratuluje fury ![]() Na jakich najmniejszych felach jeździłeś przy tych heblach ?? Myślałeś o klatce albo chociaż rollbaru?? Heble z tamtego okresu to 256/245 i na to wchodzily 14" Obecnie zakladam 17". Nie probowalem nic mniejszego wiec nie wiem czy wchodzi. -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 13 June 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
Za S2Forum: "323mm s8 discs go under 16inch 6 spoke avus aby wheels with 10mm spacers with 425/426 monoblocks but not with the 429/430 mono big reds"
Czyli kwestia doboru zacisku, felg. No i tu mowa o S2, w B2 może być chyba inaczej? Na pewno wejdą 314mm, co i tak jest sporo jak na masę auta, a porównując do serii to ![]() Auto oczywiście super, widziałem kilka razy, niestety zawsze "statycznie". -------------------- 1991 S2 Coupe - było
2001 IS200 - jest |
|
|
![]()
|
|
Za S2Forum: "323mm s8 discs go under 16inch 6 spoke avus aby wheels with 10mm spacers with 425/426 monoblocks but not with the 429/430 mono big reds" Czyli kwestia doboru zacisku, felg. No i tu mowa o S2, w B2 może być chyba inaczej? Na pewno wejdą 314mm, co i tak jest sporo jak na masę auta, a porównując do serii to ![]() Auto oczywiście super, widziałem kilka razy, niestety zawsze "statycznie". Ale ja juz mam heble zlozone ![]() Wydaje mi sie ze na moj zestaw 16" nie wejdzie. Moze przymierze dzisiaj z ciekawosci speedline'y kolegi ale jakos tego nie widze. A po za tym o heblach bedzie pozniej ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 13 June 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
To że masz założone to wiem, odpowiadałem bardziej koledze Kiwi
![]() -------------------- 1991 S2 Coupe - było
2001 IS200 - jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 June 2007 Skąd: WG ![]() |
do tej wagi to i 4 tłoczkowe pewnie dadzą radę.
-------------------- A4 Allroad 3.0TDI
KTM 520EXC |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 06 June 2006 Skąd: warszawa ![]() |
pod 17 wchodzi 350+ 6tłoczkow przynajmnie ta od evo
-------------------- Mini r53....
sprzedam adapter 1jz/2jz - 350z 6speed . pw |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
To było na skrzyni B2q. Tam są 2 blokady. Bez zapięcia obu to tylko na śniegu się da jeździć bokami. Tak też myślałem, że ze szperami albo na lodzie, bo coś za łatwo się ślizga bokiem ![]() Noorec, jaka jest waga auta z R5 20VT, ciekawi mnie najbardziej. -------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 01 September 2008 Skąd: Łódź ![]() |
I jak zwykle wszystko złe to Derbiak
To juz 128 forum na ktorym Ci gratuluję projektu ![]() 3maj sie gosciu |
|
|
![]() ![]() |