![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
jak wygląda dostępność homologowanych opon do Bentka? Pirreli je robi?
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Południe ![]() |
jak wygląda dostępność homologowanych opon do Bentka? Pirreli je robi? Oryginalnie robi je Pirelli z tego co pamietam*, ale nie ma zadnego problemu zeby zastosowac innych producentow. W przypadku Benta (275/35/20) to naprawde kawal solidnej opony. *tak było w przypadku nowego GT (MY2012). F16 ie Nie powiesz mi chyba że te 285/30/22 przód, 325/30/22 koła będą miały jednakową średnicę. Przepraszam za OT. Teoretycznie różnica to jakies 2,5cm czyli 3,5% średnicy, tak więc sytuacjia może być na tyle dozwolona, że gdy na tył założysz nowe opony, a przednie są już w średniej kondycji również nie masz cyrków z ESP przy różnicy w średnicy. Układy zawsze dopuszczają pewną różnicę w prędkości między osiami, ale jaka? to zapewne jest zależne od układu. PS. wszystko pod pozorem że właściciel nie pomylil 325/30/22 z 325/25/22. -------------------- 911 992 4S
M5 F90 800KM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
a jak wygląda dostępność? wiem ze UK chłopaki z Welm Centrum ściągają
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 01 March 2011 ![]() |
Racja tył jest 325/25/22. Sorry za OT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Południe ![]() |
a jak wygląda dostępność? wiem ze UK chłopaki z Welm Centrum ściągają od reki. ostatnio zamawialem dla klienta i w ciagu jednego dnia mialem na miejscu. Ogolnie nigdy nie ma problemow z duzymi rozmiarami, mozna dostac je z dnia na dzien, z aktualnymi datami. -------------------- 911 992 4S
M5 F90 800KM |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 March 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
![]() -------------------- m30b35
m54b30 |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 18 April 2007 Skąd: Lbn ![]() |
a jak wygląda dostępność? wiem ze UK chłopaki z Welm Centrum ściągają Dostępnośc jest niemal ciągła i to wielu producentów, nie ma absolutnie żadnej potrzeby kombinowania z importem z UK. -------------------- [font="Microsoft Sans Serif"][size="3"][color="#006400"][b]DR-FT - JDM-owe tablice rejestracyjne i inne gadżety - ZAPRASZAM[/b][/color][/size][/font]
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 21 February 2012 ![]() |
rowniez polecam Shine Factory, wpisz w google i mozesz zobaczyc jakie operacje wykonywali
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 20 March 2009 ![]() |
http://otomoto.pl/bentley-continental-C23597265.html
Ponoć bardzo zadbana sztuka |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 02 April 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
http://otomoto.pl/bentley-continental-C23597265.html Ponoć bardzo zadbana sztuka To żeś sie "kolego" nie wstrzelił bo 16 marca został napisany post w którym główny zainteresowany pisze "...Witam panów. Po wielu tygodniach poszukiwań,wreszcie udało mi się znaleźć godną wersję continentala.W Szwajcarii czeka na mnie speed z roku 2007.W przyszłym tygodniu będę już pełnoprawnym właścicielem bentleya...." pozdrawiam -------------------- <<Civic Type R 200+>> - 2007 - 2017 (było)
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
Cóż z tego, skoro być może ktoś inny skorzysta z tego "cynku"...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
no ale nie wiadomo czy Pan Artur zakupił rzeczonego bentleya, bo nie potwierdził zakupu, nie mamy informacji jaki finał sprawy jest..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 02 April 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Pełna zgoda, sorry za zamieszanie
![]() pozdrawiam -------------------- <<Civic Type R 200+>> - 2007 - 2017 (było)
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 09 May 2003 ![]() |
To żeś sie "kolego" nie wstrzelił bo 16 marca został napisany post w którym główny zainteresowany pisze "...Witam panów. Po wielu tygodniach poszukiwań,wreszcie udało mi się znaleźć godną wersję continentala.W Szwajcarii czeka na mnie speed z roku 2007.W przyszłym tygodniu będę już pełnoprawnym właścicielem bentleya...." pozdrawiam Czyżby rynek EU okazał się za skromny na potrzeby zainteresowanego? Zastanawiam się tylko drodzy Panowie co Pan Artur za Benka w 'Confoederatio Helvetica' zakupił .. ? Skoro powszechnie wiadomo, że auta z tamtejszej przepięknej krainy są znacznie droższe niż u np. Niemca. Mówię oczywiście o ładnych i bezwypadkowych samochodach z normalnym przebiegiem. Owszem, pomimo barier celno-podatkowych dość masowo sprowadzają stamtąd auta handlarze, co pozwala przypuszczać że 'da się na tym zarobić jeszcze', ale są to: A) auta po dzwonkach lub ![]() Z tego co odnotowałem, inne auta z CH nie trafiają na rynek EU. Twierdze że tam nie ma okazji 'co do ceny'. 'Co do stanu' zapewne tak, ale wtedy cena nie jest przystępna.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 02 May 2025 - 13:13 |