![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 10 April 2005 Skąd: WWA/Tripolis ![]() |
z tych które wymieniłeś szedł bym w BMW 330i - części dostępne - jak jedzie bokiem to nie jest nudny - silnik nie jest awaryjny Nie trzeba bylo dlugo czekac ![]() Faktycznie dostepnosc czesci do GTI czy ST jest zadna. I tez sie duuuzo bardziej psuja niz BMW...pojechales z argumentami ![]() -------------------- Kra$
And JDM again... :) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 12 March 2009 ![]() |
Nie trzeba bylo dlugo czekac ![]() Faktycznie dostepnosc czesci do GTI czy ST jest zadna. I tez sie duuuzo bardziej psuja niz BMW...pojechales z argumentami ![]() nie napisałem że któryś jest bardziej... od innego po prostu beema idealnie się wpisuje w założenia z pierwszego postu aresa - a o to chyba chodzi... -------------------- moment i moc by www.rperformance.pl
|
|
|
![]()
|
|
don padre Dołączył: Thu, 18 September 2003 Skąd: officially Boat. ![]() |
Miniac zrobił na Poznaniu 1.52.X Mini na slicku z mocą bodajże 230hp (chyba to nowsze z turbo, ale nie pamiętam). Czas spokojnie do zaatakowania na przykład Porsche Turbo 996, pozostałymi z wymienionych including RS4... nie bardzo.
Crocodile - z szacunku do rozmówców mógłbyś przeczytać cały temat, w tym np. drugą wypowiedź Aresa [w której błądzi, bo nie kocha BMW] ![]() -------------------- Giulia/i3/S40/e36
'Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past'. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 12 March 2009 ![]() |
Crocodile - z szacunku do rozmówców mógłbyś przeczytać cały temat, w tym np. drugą wypowiedź Aresa [w której błądzi, bo nie kocha BMW] ![]() Owko - z całym szacunkiem- jak najbardziej przeczytałem, co mogę powiedzieć... to że Ares zaznaczył żę Brot Mit Wurst nie są w jego typie nie znaczy że takiego nie warto polecić... W moim typie też kiedyś nie były ![]() Ares, rozumiem że g4 r32 czy s4 też za stare? -------------------- moment i moc by www.rperformance.pl
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 23 September 2009 ![]() |
Bierz ST bo chciałbym zobaczyć jak to jeździ.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 13 March 2008 ![]() |
G4 R32 fajny fajny fajny ale decyzja zapadla po intensywnych rozmyslaniach
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 18 November 2004 Skąd: Lublin ![]() |
to sie Kolego pochwal po zakupie i zamiesc jakies fotki
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
GTi nie skręca..... chyba poprosze kogoś o bana dla Ciebie....
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 08 January 2004 Skąd: prosty chłopak ze wsi ![]() |
To ostatnio modne w towarzystwie: stwierdzenie "wóz xxx nie skręca"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 24 April 2003 Skąd: wwa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Hehe i to wilgotno dosc bylo
![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Tak samo audi też nie skręcają wogóle...... wszędzie tylko się powtarza ten stereotyp że vagi nie skrecaja- btw klamstwo powtorzone 100x staje sie prawdą
![]() -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
na tym filmie jest chyba bardziej nadsterowny niz m3, dobra baza do driftu
![]() golf napewno prowadzi sie lepiej od wiekszosci aut, ktore jezdza po drogach ale orgazmu przy pokonywaniu nim zakretow raczej nikt nie dostanie z drugiej strony od ST tez nie z dwojga zlego wybralem eksperymentalnie foke i nie ma co bic piany |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 11 August 2011 Skąd: Małopolska ![]() |
Witam
A miał ktoś styczność z BMW 130i bądź golf V R32 ? Jakby nie było samochody "podobne" do aut z tematu pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Za to wrx wyjezdza przodem
![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 09 July 2011 ![]() |
Jeździłem niebieskim Focusem ST, co prawda auto nie było moje ale śmigałem nim przez jakiś czas. Seria jeździ słabo - porównanie z moją poprzednią 330CD dobitnie to pokazało, natomiast po programie coś ok 270k i 400n zmieniło się w szatana osiągi na poziomie 330Ci, a z rolki nawet szybsze. Wnętrze komfortowo-plastikowe. Fotele Recaro wygodne na trasy. Zrobiłem autem ok 7000km głownie po niemieckich autostradach. Na trasie da się zejść do 9L. Max spalanie 25L oraz 267km/h :
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
dobre bzdury
![]() wolniejszy od 330ci a po programie jezdzic prawie tak samo? lol ![]() ![]() jeszcze foka z rolki z moca 270km z turbo bedzie szla rowno z 230km w ciezkiej budzie bmw dzizas krajst |
|
|
![]()
|
|
Skad wiesz ze chodzi o e46 a nie np o e90? Focus nie trzyma parametrow nawet w serii, przez zbyt maly cooler.
-------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 24 April 2003 Skąd: wwa ![]() |
na pierwszych 2 biegach 330CI (e46) może i będzie szło podobnie jak foka po remapie bo tylny napęd daje trochę przewagi w trakcji ale potem to będzie masakra na korzyść fokusa. Z rolki to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać. Jednak Foka w serii to faktycznie kupa głównie przez słaby icek - znam przypadek jak seryjnego ST-ka zrobił seryjny leon 1.8T - oczywiście w lecie. Żeby były te 270KM w ST to chyba sam program nie wystarczy - trzeba zrobić wydech i IC + remap. Tutaj przewaga GTI bo do takiej mocy wystarczy sam wydech + remap.
|
|
|
![]()
|
|
jestem tego samego zdania
![]() umowilem sie na jutro na wydech 3" na 2 tlumikach przeltowych, remap przed swietami i IC na wiosne planuje. Co sadzicie o produktach z fmic.pl da rade fmic stamtad czy musze wydac miliard zlotych zeby polepszyc chlodzenie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 02:20 |