![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
to chyba nie był ten....bo słyszałem diesla
-------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
Paweł za Twoje auto z tego co widziałem całkiem dobrze sobie radziło
![]() -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
12.8 chyba ale nie wiem czy to byl najlepszy przejazd, czy najslabszy?
![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 22 May 2010 Skąd: Węgrów ![]() |
auta nie było na bemowie, mam małe problemy ze sterownikiem i aktualnie mam wgrany seryjny program.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 30 October 2010 ![]() |
No nie było, bo ten żółty Leon to w ogóle nie jechał jakieś 15 17 kręcił
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 12 May 2010 ![]() |
A da radę zrobić ten myk z dwoma programami na przełącznik w 2.0TFSI AXX??
|
|
|
![]()
|
|
Zadzwoń do Witka napewno Ci powie czy da radę, ale podejrzewam ze tak bo to specialnia podstawka pod pamięć jest odpowiedzialna za 2 programy.
|
|
|
![]()
|
|
doszło ostatnio kilka drobiazgów do dopieszczenia obecnego setap-u. Teraz czekam na termin by pogrzebać jeszcze w programie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
opłaciło się rozcinać kolektor aby go w środku troszkę wypolerować i ponownie go zespawać nie powiększając jego objętności?
osobiście jak dla mnie to szkoda zachodu bo zapewne nic do nie da mocy:( Ciekawe jaki będzie przyrost z racji wałków i przepustnicy, kiedy korekta? |
|
|
![]()
|
|
opłaciło się rozcinać kolektor aby go w środku troszkę wypolerować i ponownie go zespawać nie powiększając jego objętności? osobiście jak dla mnie to szkoda zachodu bo zapewne nic do nie da mocy:( Ciekawe jaki będzie przyrost z racji wałków i przepustnicy, kiedy korekta? Kanały zostały delikatnie powiększone. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
Panowie: wyrżnąłem masę bezsensownych przepychanek na temat, co lepiej układa w spodniach: 333 czy 366.66KM. Właściciel ma taką, a nie inną wizję swojego auta zatem uszanujcie ją, zamiast udowadniać że Wasze jest ,,Wajsze''. Nie idźcie tą drogą, proszę.
Pozdrawiam, r. -------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 06 November 2011 Skąd: Siedlce ![]() |
fajny, setup, jaką mocą legitumuję się boecnie leoś ? masz jakiś wykres ?
|
|
|
![]()
|
|
Jeszcze nie trafił na korektę programu. Mam nadzieje ze w najblizszych tygodniach zostanie dopieszczony programowo
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
zrobic po to zeby sprzedawac......nie rozumiem Was
Kreseczki solidne, moze do wiosny sie nie sprzeda.... ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 June 2008 Skąd: KrK/RbK ![]() |
zrobic po to zeby sprzedawac......nie rozumiem Was ta choroba zwie się "syndrom ukończonego projektu" Kreseczki solidne, moze do wiosny sie nie sprzeda.... ![]() ![]() -------------------- Toyota MR2 sw21 (5sfe(2,2 N/a) --> 5sfTe(2,2 + T) --> 3sgTe(2,0 T) -> 1MZfe(3,0 V6) --> ??) powered by Me & Tyłozmyk :)
|
|
|
![]()
|
|
Auto będzie szukało nowego właściciela bez ciśnienia, jestem pewny auta i jego przeszłości dodatkowo Witek utwierdził mnie o stanie motorowni wiec nie ma ciśnienia. Powodem takiej a nie innej decyzji jest tylko to ze zadatkowałem już inny dupowóz...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
szkoda, ze nie trafił do tej pory na porządny pomiar na 1/4mili, bo ostatnimi laty jest baaaardzo mało wyników starych, poczciwych 1.8t. A i wynik najszybszego Leona FWD nadal nie pobity od lat laty..
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
auto nigdy w moich jak i poprzednich rękach nie było na zadnych zawodach. Czasów również nie mierzyłem bo poprostu jakoś nigdy nie było okazji. Tak jak kiedyśpisałem w tym temacie auto to typowy dupowóz który jeździ na codzień szybko po bułeczki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
auto nigdy w moich jak i poprzednich rękach nie było na zadnych zawodach. Było ![]() Nie chodzi mi o typowe uczestniczenie w zawodach dla pucharów, tylko o pomiarową weryfikację modów. No ale wiadomo - nikt nie każe ![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 02 July 2025 - 14:55 |