![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 12 August 2011 ![]() |
Na wstępie proszę o niekasowanie tego postu ponieważ znam zasady forum i to co napisze nie jest niczym złym ... Dobra Lucas pokaz lepiej jak rozwaliles się na Połczynskiej a nie piszesz tylko jak tu urosła ci moc o 5 KM ...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 12 August 2011 ![]() |
A i jeszcze jedno zamiast banować ludzi to zamknijcie narazie temat i tyle ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Od kiedy mała przecierka oznacza rozważenie auta?!
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
Nismo84 wyczuwam złośliwość w Twoim poście...jak ktoś się chce pochwalić w temacie to sie nawet pochwali jak mu przybędzie 0,1 KM i po co to wypominasz kto gdzie miał przygodę...każdemu może się zdarzyć jednego dnia Lucasowi drugiego Tobie....
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 03 August 2010 Skąd: Yanki ![]() |
W Polsce od zawsze?
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
To wiem że od zawsze, nabijanie się z czyjegoś nie szczęścia/ nie powodzeń itp a potem jak to samo się przytrafi temu co tak się wyśmiewał to już z niego nie można się pośmiać ....
![]() Zazdrość że ktoś coś ma a ja nie mam albo mam gorsze i życzenie temu komuś w duszy a niech się rozwali a niech zbankrutuje itp itp co za ludzie. Zamiast się spytać Lucas żyjesz wszystko ok ze zdrowiem itp to proszę post w stylu...opowiadaj cwianiaczku co się stało a nie się chwalisz wykresami...w myślach pewnie ,,a dobrze mu tak" Skandal |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 29 January 2009 Skąd: Warszawa/Radom ![]() |
Nismo84 wyczuwam złośliwość w Twoim poście...jak ktoś się chce pochwalić w temacie to sie nawet pochwali jak mu przybędzie 0,1 KM i po co to wypominasz kto gdzie miał przygodę...każdemu może się zdarzyć jednego dnia Lucasowi drugiego Tobie.... Roo, dobrze wyczułeś. Ta osoba, nie tylko na tym forum stara się leczyć swoje kompleksy. Niestety z nie swojej winy auto lekko ucierpiało. Wklejam to zdjęcie tylko dlatego, że auto miało być/zostanie wystawiano na sprzedaż i nie chcę potem niedomówień typu "sprzedaje - bo po dachowaniu" ![]() Proszę moderatora o zamknięcie tematu. Jeśli zajdą jakieś zmiany, poproszę o otwarcie i oczywiście o tym napiszę. Dziękuje. -------------------- 360 km / 450nm
http://scirocco-club.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 17 July 2025 - 20:48 |