![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie, tym że ja nie mam 10% budżetu na auto jakim dysponują osoby, które do aut upalanych pod 300 km/h kupują zupełnie nieprzystające do tego opony, a jednak wiem, że dobra opona to podstawa jeśli chcesz z auta wyciskać 100%.
Ale skoro się nie boicie to droga wolna. Też kończę dyskusję. -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 23 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
Podpisuje się pod tymi słowami w 100%
-------------------- TP 1:49,856 FWD
Focus 1.6 100 km - Daily Focus 2.0T 370 km - Track |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
No nie trafiłeś, ja mam inne podejście do opon i ogólnie pojętego bezpieczeństwa jazdy. ![]() Wiesz tak samo mozna sie czepiac uzywanych holsetow i chinskich wg, temat rzeka .... ja tez mam te opony co kosi i jakos sie nie wstydze , bo jak bedzie kondom to wydupcze je na smieci i kupie inne . A czy mi bierznik odpadnie czy nie zobaczymy . Najwazniejsze ze inne podzespoly nie dadza dupy bo co mi po zajebistych oponach jak chinski wg sie obsra ,albo uzywane turbo z LKW odmowi posluszenstwa . Wydaje mi sie ze malo kto ma tak dopieszczona eske jak kosi i smieszy mnie jak ktos mu wytyka palcem opony . -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Tylko jak turbo odmówi posłuszeństwa to najwyżej zrobisz olejową plamę na asfalcie, a jaK opona to plama może mieć inny kolor.
No i wracając do tematu - jak się ma moc i chce się ja przenieść na asfalt efektywnie to na pewno nie w ten sposób. -------------------- TP 1:49,856 FWD
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
No i wracając do tematu - jak się ma moc i chce się ja przenieść na asfalt efektywnie to na pewno nie w ten sposób. no a w jaki? nie szukajac trakcji? przeciez nie wiesz jak te opony sie zachowuja i czy daja rade czy nie? Mysle ze nie sa gorsze niz federale ktore tak chwalicie i obym sie nie mylil. Zaraz sie okaze ze sa ok bo kilka osob je przetestuje, bedzie popyt, cena sie zrobi z 300 na 500 i juz kazdy bedzie chwalil i pisal jakie sa zajebiste. Czemu handlujesz uzywanimi oponami skoro czyjes bezp. ma dla Ciebie takie znaczenie? |
|
|
![]()
|
|
Sprzedaje tylko nowe opony. Gdzie wyczytałeś, że sprzedaję używane, he?
I czytaj ze rozumieniem, moje stwierdzenie że Regale to kupa odnosiło się do tego, że coś takiego nie nadaje się do latania po Poznaniu, no chyba, że krajoznawczo. Ale spoko, możemy się spotkać na jakimś torze (nie mylić z S8:)) ty na Regalach, a ja na swojej oponie i zobaczymy kto sobie lepiej poradzi. -------------------- TP 1:49,856 FWD
|
|
![]()
|
|
ja nadal nie rozumiem czemu twierdzisz ze sie nie nadaja skoro na ich nie jezdziles ani nie znasz nikogo kto jezdzil, piszesz jakies brednie wyssane z palca. Moge napisac to samo, spotkajmy sie na s8 i zobaczymy ktore opony sobie lepiej poradza, ale przeciez to dziecinne? To tak jakbym napisal, usiadzmy razem do kompa i zobaczymy kto napisze wiecej programow w okreslonym czasie jak jeden z nas je pisze a drugi nie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Sprzedaje tylko nowe opony. Gdzie wyczytałeś, że sprzedaję używane, he? I czytaj ze rozumieniem, moje stwierdzenie że Regale to kupa odnosiło się do tego, że coś takiego nie nadaje się do latania po Poznaniu, no chyba, że krajoznawczo. Ale spoko, możemy się spotkać na jakimś torze (nie mylić z S8:)) ty na Regalach, a ja na swojej oponie i zobaczymy kto sobie lepiej poradzi. W moim przypadku te opony maja sluzyc do jazdy na wprost, jezeli sobie nie poradza , lub bede czul ze trakcja powinna byc lepsza , zaloze szersze opony . Po torach nie jezdze i na chwile obecna nie planuje , lubie poscigac sie po autostradzie i jak bede mial pelna trakcje od 3 biegu to stwierdze ze opony sa ok . -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
A skąd posiadasz informacje, że nie jeździłem? Widzę, że wiesz dużo więcej o mnie niż ja sam. Własnie dowiedziałem się, że handluję używanymi oponami (nie prawda), że nie miałem styczności z regalami (nie prawda), że sprzede konkurujące modele do Regala i dlatego go nie lubię (nie prawda). Czy coś jeszcze o mnie wiesz czego ja nie wiem? Chętnie się dowiem.
|
|
![]()
|
|
nie pograzaj sie. Jakbys jezdzil to bys napisal, teraz jezszce probujesz robic z kogos glupiego. Ok, pochwal sie gdzie jezdziles, wklej foto co z nich zostalo, dlaczego takie masz o nich zle zdanie. Czekam do jutra, moze Ci sie uda.
|
|
|
![]()
|
|
A jeździjcież na czym chcecie, kij mnie to obchodzi. Padło pytanie, czemu na Poznań nie jedzie Lucas na Regalach to dałem odpowiedź i tyle. A zraz pojawili się urażeni obrońcy/posiadacze tej opony - litości.
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 29 January 2009 Skąd: Warszawa/Radom ![]() |
kurde Panowie... nie macie PW?
BTW ostatnio mnie subaru GT leczyło ![]() i Scirocco manual vs DSG -------------------- 360 km / 450nm
http://scirocco-club.pl |
|
|
![]()
|
|
A jeździjcież na czym chcecie, kij mnie to obchodzi. Padło pytanie, czemu na Poznań nie jedzie Lucas na Regalach to dałem odpowiedź i tyle. A zraz pojawili się urażeni obrońcy/posiadacze tej opony - litości. nikt jej nie broni bo nikt nie wie jaka naprawde jest, to sie okaze jak ktos z nas zrobi na niej troche km, pierwsze wrazenia sa ok. Ty za to skutecznie probujesz wmowic ze jest nie dobra! zla, gowniana! Na niczyje pytanie tez nie odpowiedziales, napisales tylko jakies dyrdymaly i tyle. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Panowie co takie ciśnienie przed weekendem ? Idzcie do witryny i sobie nalejcie drinka
![]() -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
![]()
|
|
myslalem ze Subaru dostanie lomot
![]() |
|
|
![]()
|
|
to bardzo prędkie subaru
![]() ![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
wow, na pewno 360ps? ile to wazy? czas kozak!
|
|
|
![]()
|
|
zważone 1300 kg, moc dokładnie nieznana, ale podobno na tym setupie turbo więcej jak 370 się nie zrobi.
-------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
A czemu to scirocco tyle traci na zmianach biegow w stosunku do innych aut? Bo widac samo w sobie jest szybsze od Twojego.
-------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 05:51 |