![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 29 January 2009 Skąd: Warszawa/Radom ![]() |
Co zakładasz na Poznań? Dobije te które mam teraz, Continentale 3 mają około 3/4mm. -------------------- 360 km / 450nm
http://scirocco-club.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 23 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
Zły wybór
![]() -------------------- TP 1:49,856 FWD
Focus 1.6 100 km - Daily Focus 2.0T 370 km - Track |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 02 December 2008 Skąd: wuwua ![]() |
dlaczego nie REGAL ?
![]() -------------------- 206 S16T 300KM 400Nm by ital-performance
|
|
|
![]()
|
|
Bo to kupa?
![]() -------------------- TP 1:49,856 FWD
|
|
![]()
|
|
Póki co i tak nauka. Spodoba się, Rasta mnie zdubluje, to kupie coś specjalnie na tor
![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 27 July 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
dlaczego nie REGAL ? ![]() Haha myślałem, że tylko ja mam z tego pompę ![]() Lucas do zobaczenia na TP ![]() -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
Póki co i tak nauka. Spodoba się, Rasta mnie zdubluje, to kupie coś specjalnie na tor ![]() Stawiam flaszkę, że po tym wypadzie szybko będziesz szukał prawdziwej opony. ![]() -------------------- TP 1:49,856 FWD
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Haha myślałem, że tylko ja mam z tego pompę ![]() Lucas do zobaczenia na TP ![]() o... a ty czym będziesz? Stawiam flaszkę, że po tym wypadzie szybko będziesz szukał prawdziwej opony. ![]() Pewnie tak... oglądam Twoje filmy i prawde mówiąc nie mogę się już doczekać. Opony wiem że nie zrobią szału, ale i tak bić tam rekordów nie będę, jeszcze nie teraz ![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
Nie no litości panowie, żeby spuszczać się nad Chińczykiem...
I żeby nie było ani Federali ani Regali, ani Toyo nie mam w ofercie, ale troszkę latam po torze i niejednego slicka, semi-slicka ma na sumieniu. -------------------- TP 1:49,856 FWD
|
|
![]()
|
|
a kto sie nad tym spuszcza? piszesz tylko ze to kupa i chinczyk a tak naprawde nic na ich temat nie wiesz. To opony z RPA pod Dunlopa. To ze masz na sumieniu jakies slicki nie upowaznia Cie do tego by pisac o czyms o czym nie masz pojecia.
|
|
|
![]()
|
|
Jak schodzimy na ten poziom dyskusji czyli licytowanie się to Interstate jest jeszcze lepszy. To opona ze stajni Bridgestone.
-------------------- TP 1:49,856 FWD
|
|
![]()
|
|
molziwe, nie interesuje mnie to tak naprawde. Specjalnie kupilem te Regale zeby zobaczyc czy sa cos warte i o dziwo jakosc/cena mocno mnie zaskoczyly. Mam chociaz jakies porownanie i moge na ten temat cos napisac, nie rozumiem zas ciebie, piszesz o czyms na czym nie jezdziles i do tego jeszcze probujesz wmowic komus ze to gowno? Skad zreszta wiesz ze jest lepszy skoro porownania nie masz? Ja nie pisze ze cos jest lepsze czy gorsze do poki tego nie sprawdze osobiscie. Dlatego nie zalowalem 1200zl na komplet 18 bo to smieszna cena i zal byloby nie wyprobowac.
|
|
|
![]()
|
|
o... a ty czym będziesz? Starą Astrą na starym bilsztajnie ![]() Co do tych Regałów to rozumiem, żeby to szło na daily driving jeszcze, ale wsadzanie tego do fur 500+ koni, które będą nie raz latać pod 300 km/h to jest śmiech na sali! Czekam komu pierwszemu na S8 albo niemieckiej autostradzie odpadnie bieżnik. -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
A skąd wiesz, że nie miałem z tymi oponami styczności, he?
Tak się sklada że miałem i ma swoje zdanie. Może na latanie z rolki po prostej są dla ciebie ok, ale na pewno nie nadają się do skręcania, tym bardziej po Poznaniu. -------------------- TP 1:49,856 FWD
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
Haha myślałem, że tylko ja mam z tego pompę ![]() TZN z czego masz pompe ? tez chcialbym sie posmiac ,a chyba nie jestem w temacie ?? -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
Co do tych Regałów to rozumiem, żeby to szło na daily driving jeszcze, ale wsadzanie tego do fur 500+ koni, które będą nie raz latać pod 300 km/h to jest śmiech na sali! Czekam komu pierwszemu na S8 albo niemieckiej autostradzie odpadnie bieżnik. lepsze pewnie 15 letnie Micheliny co? Zastanawiales sie nad tym czy twoi koledzy handlujacy uzywanymi oponami z odzysku biora to pod uwage? czy tylko hajs sie liczy? |
|
|
![]()
|
|
A skąd wiesz, że nie miałem z tymi oponami styczności, he? Tak się sklada że miałem i ma swoje zdanie. Może na latanie z rolki po prostej są dla ciebie ok, ale na pewno nie nadają się do skręcania, tym bardziej po Poznaniu. jestem tego pewien na 100%, po co robisz teraz z siebie glupiego? gdybys mial, to bys napsial cokolwiek a ty probujesz teraz sie bronic jakimis dziecinnymi wykretami. |
|
|
![]()
|
|
lepsze pewnie 15 letnie Micheliny co? Zastanawiales sie nad tym czy twoi koledzy handlujacy uzywanymi oponami z odzysku biora to pod uwage? czy tylko hajs sie liczy? No nie trafiłeś, ja mam inne podejście do opon i ogólnie pojętego bezpieczeństwa jazdy. ![]() -------------------- Pure driving, real racing...that makes me happy.
|
|
|
![]()
|
|
i czym ty mnie chciales zaskoczyc? Federalem? Zreszta koncze ten temat, jakbym mial ochote to bym se kupil r888, lubie jednak czasem cos sprawdzic i napsiac co o tym sadze, nie piszac glupot wyssanych z palca. Pozdr.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 17 July 2025 - 13:00 |