![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
Toyo R1R sobie niezle na mokrym daje rade.
Swoja droga Lukas masz zdrowie ![]() Ps. Znasz moze wyniki pojedynkow R32T vs GT-R? Bo z boku to golfina niewiele odstawala ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 29 January 2009 Skąd: Warszawa/Radom ![]() |
Wiesz może jakiej mocy jest to czarne Scirocco na blachach WF??Które też wczoraj latało? Ten sam setup co ja tylko w manualu. Wykres troche lepszy od mojego, poniżej oba nałożone wykresy. ![]() Co do semi slicków, to bardziej mi chodzi o jedną (jeśli takowa jest) która będzie wybitnie się wyróżniała lepszym odprowadzaniem wody od innych. Jeśli wszystkie są "podobne" to raczej wybiore standardową opone aby się nie martwić jeśli deszcz spadnie na autostradzie. -------------------- 360 km / 450nm
http://scirocco-club.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Wiesz może jakiej mocy jest to czarne Scirocco na blachach WF??Które też wczoraj latało? 365 km z CSów -------------------- 2.0 TFSI CLDA powered by R PERFORMANCE
www.VAG-racing.pl |
|
|
![]()
|
|
Toyo R1R sobie niezle na mokrym daje rade. Przy 150 można skrecac czy trzeba raczej sie katapultowac? ![]() Ps. Znasz moze wyniki pojedynkow R32T vs GT-R? Bo z boku to golfina niewiele odstawala ![]() Tego pojedynku nie widziałem ![]() ![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 29 August 2006 Skąd: Szczecin ![]() |
bardzo emocjonujący wyścig z bmw
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Myślę że Toyo R1R będzie dla Ciebie idealna. Nie ma stresu na mokrym. Po prostu w deszczu trzeba jechać przepisowo i tyle
-------------------- [Honda Civic 320KM] [Audi S4 B5 500KM] [Skoda Octavia vRS 260KM]
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
a ja mysle ze taka przegrana z Przemkiem to nie przegrana , pojedynek wygladal jakbys mial z 40-50km mniej a nie 110 , wiec wydaje mi sie ze sirocco wypada ogolnie bdb
![]() -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
Lukas,
Jedno z aut od nas, BMW328T okolice 400KM jezdzi wlasnie na R1R 235/40/17 i opony sie swietnie spisuja na suchym i na mokrym. Nie ma aquaplanningu, sama mieszanka tez sobie na mokrym asfalcie radzi niezle. Wlasciciel sobie chwali. Ja moge natomiast napisac nt. Federali RS-R 215/40/17. Na mokrym asfalcie jeszzcze w miare, natomiast wszelkie kaluze czy woda w koleinach to brak styku z nawierzchnia... -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 21 June 2003 ![]() |
W kategorii mocne używalne FWD nie ma żadnej konkurencji dla takiej konfiguracji.
Żadnej. Nawet Saaby wygrywające z lambo, ganiające supry i wypadające z boostu po zmianie biegu nie mają podejścia ![]() Jeszcze raz gratuluję rozsądku! -------------------- 7:39,9
2:35,8 1:37,9 |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 04 July 2008 ![]() |
wyscig z m-powerem wymiata
![]() i jak wypadlo porownanie z gornikiem: dsg vs manual? |
|
|
![]()
|
|
No chyba wezmę pod uwagę R1R.
wyscig z m-powerem wymiata ![]() kolega jeszcze ponoć startów nie ogarnia, lecieliśmy więc z 40/50 km/h i jak wypadlo porownanie z gornikiem: dsg vs manual? DSG szybsze ![]() Jeszcze raz gratuluję rozsądku! Dziękuje ![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 22 November 2002 ![]() |
Pojedynek z M3 wyglądał konkretnie. Niemalże równiutko od startu aż do samego końca. Chociaż przed startem byłem przekonany, że Mka będzie wolniejsza to naprawdę Szybka ta Twoja pomarańcza
![]() -------------------- Ecu-Tune.Pl
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 October 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
No DSG ogarnia
![]() U mnie obecnie niestety występuje taki problem jak zamulenie po zmianie biegu... Zmieniam przy mniej więcej 6800-7000 obrotów, samochód przyspiesza i nagle jest znaczący lag... jakiś czas temu nagrałem filmik w średnio sprzyjających warunkach, ale widać to na 3 biegu (okolice 4-5 sekundy) na filmie jest to moment, w rzeczywistości jest to strasznie uciążliwe mega jest to wkurzające... wczoraj miałem to zarówno na 3 i na 4 biegu... z Lucasem lecę równo, jemu DSG pomaga, a u mnie jakby zamontować spadochron hamujący... czekam co Patryk wymyśli, bo nie mogę tak ciągle od każdego lania zbierać ![]() -------------------- http://scirocco-club.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
jak Idzik nie ogrania startów to ja jestem abstynent i bankowo rwd na starcie by było wolniejsze niż fwd
coś mnie się zdaje że na pokładzie bmw był dodatkowy balast w postaci dwóch osób o których tutaj nikt nie wspomniał no i na finał było hamowanie i pobocze ![]() |
|
|
![]()
|
|
Piotrek, nie wspomniałem tak samo o dodatkowym balaście w postaci 95kg pasażera w Scirocco... Przed naszym testem, poprosiłem Idzika że jeśli może aby zabrał pasażera bo mam dodatkowe 95kg na pokładzie, to powiedział że weźmie lekkiego kolege i dziewczyne aby było równo. Polecieliśmy z rolki, potem padło pytanie czy lecimy ze startu Idzik odpowiedział że jeszcze dobrze nie ogarnia i abysmy jechali z rolki... Jeśli uważasz że kłamie, poproś Idzika aby sam się tutaj wypowiedział.
-------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
moim zdaniem wyścig z leonem wypadl MEGA na korzyśc Scirocco, bo auta na 3, 4 i chyba duzej czesci 5 jada identycznie...a Leon ma 110KM wiecej
![]() ![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
Mały update 8-)
zostało zmienione orurowanie IC-Turbo o troche większej średnicy. Tak to wyglądało ![]() Tak wygląda teraz ![]() zostanie także zmieniony system STOP, zastąpiony ciut większym o średnicy 356mm ![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
ależ Ci będą szybko klocki znikac na tych tarczach
![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
wyjdzie w praniu, najważniejsze aby tarcze długo służyły
![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]() ![]() |