![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 29 January 2009 Skąd: Warszawa/Radom ![]() |
Lucas, z Tobą to trzeba uważać, nagrywasz wszystko wkoło ![]() Jak widzisz, moge tylko to co jedzie przede mną ![]() -------------------- 360 km / 450nm
http://scirocco-club.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 18 May 2007 Skąd: Białystok ![]() |
Kompleksowo zrobiona maszyna i wygląda i jedzie.
Film świetnie obrazuje porównanie FWD i AWD ,3ka się kończy i zaczynają się baty ![]() -------------------- Szczęśliwi paliwa nie liczą ;)
Chipped by MR Motors |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 22 September 2010 Skąd: WPR ![]() |
Jak widzisz, moge tylko to co jedzie przede mną ![]() To dawaj 4 kamery wkoło, jak w top gear ![]() Kompleksowo zrobiona maszyna i wygląda i jedzie. Film świetnie obrazuje porównanie FWD i AWD ,3ka się kończy i zaczynają się baty ![]() Baty zaczynają się od +200 km/h, jakoś przeżyję, szczególnie zimą ![]() |
|
|
![]()
|
|
Kompleksowo zrobiona maszyna i wygląda i jedzie. Film świetnie obrazuje porównanie FWD i AWD ,3ka się kończy i zaczynają się baty ![]() Nie do końca się zgodze, bo ta lepsza trakcja dla ośki może być w 30% w ciągu roku, w innym wypadku, 4x4 robi papa. Chyba nie ma co generalizować wszystko ma swoje plusy i minusy. -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 22 September 2010 Skąd: WPR ![]() |
Nie do końca się zgodze, bo ta lepsza trakcja dla ośki może być w 30% w ciągu roku, w innym wypadku, 4x4 robi papa. Chyba nie ma co generalizować wszystko ma swoje plusy i minusy. Nie zmienia to faktu, że robisz zdrowy przeciąg i dałeś niezły impuls już chyba kilku osobom do zimowego grzebnięcia w turbinkach ![]() A haldex to min. +80 do +100kg wagi... W sumie będzie to samo na suchej prostej. Choć jak Ciebie znam, to chwila ciszy na forach i będzie czterołap i +400 kunia ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
naprawde fajne auto!!!! Bardzo mi sie podoba
![]() Doskonale znam ten kolor.... Szkoda,ze nie zadzwoniles do Nas....zamiast robic auto w Wawie, jesli chodzi o kolor ![]() Zostalo by Ci kilka pln w kieszeni na kolejne mody ![]() -------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Albo na kolejny kolor za rok lub dwa
![]() Lucas zobaczylem czasy 0-100 i 0-200 i umarlem ![]() ![]() A jeszcze takie pytanko od bylem gouzytkownika TSI. Jak jest teraz ze spalaniem, duzo podskoczylo? Nowy wlasciciel passata jeczy ze ten pali mu 16l LOL -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 14 August 2008 Skąd: wołomin ![]() |
Kompletne auto jak dla mnie
![]() Ostatnio jak się złapaliśmy to póżniej pisałeś że Cie zjadłem ale dziś to ja sie boje że mnie zjesz. Już wiem co miałęś na myśli mówiąc że niedługo bedzie wiecej mocy i wtedy jeszcze raz chcesz sie ganiać. Z moich odczuć na temat trakcji w poprzednim setupie: Nie znam auta FWD które tak szybko zmienia bieg z 1 na 2. Nie udało mi sie nigdy lepiej wystartować do konca 2-ki od tego Scrirocco, a moje auto jest mało uliczne z mało ulicznymi oponami. Chyba właśnie dostałeś tutuł Best Sciro in PL -------------------- https://www.facebook.com/yapkoteam?ref=hl - polub mój funpage
Nissan Sunny SR20DET et 12,339 1 miejsce FWD Turbo 2013 |
|
|
![]()
|
|
naprawde fajne auto!!!! Bardzo mi sie podoba ![]() Doskonale znam ten kolor.... Szkoda,ze nie zadzwoniles do Nas....zamiast robic auto w Wawie, jesli chodzi o kolor ![]() Zostalo by Ci kilka pln w kieszeni na kolejne mody ![]() Edit: Zobaczyłem www w nicku już wiem. Ja oklejałem auto w lutym zeszłego roku wtedy jeszcze nie było takiego szału i tylu firm i ceny znacznie niższe ![]() Albo na kolejny kolor za rok lub dwa ![]() Lucas zobaczylem czasy 0-100 i 0-200 i umarlem ![]() ![]() A jeszcze takie pytanko od bylem gouzytkownika TSI. Jak jest teraz ze spalaniem, duzo podskoczylo? Nowy wlasciciel passata jeczy ze ten pali mu 16l LOL Dziękować, też jestem mile zaskoczony. To właśnie dzięki ograniczeniu niuta, można było spokojnie robić więcej tylko po co w ośce? Więcej nie znaczy lepiej, a to przecież pomiar wykonany na zimowych oponach przy temp 2 stopni, co będzie na rozgrzanej gumie w lato już sam jestem bardzo ciekaw ![]() Spalanie podskoczyło przy pełnym upalaniu z 16/17 do 20/21 w codziennej jeździe mam to samo co było 13/14. -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 18 May 2007 Skąd: Białystok ![]() |
Nie do końca się zgodze, bo ta lepsza trakcja dla ośki może być w 30% w ciągu roku, w innym wypadku, 4x4 robi papa. Chyba nie ma co generalizować wszystko ma swoje plusy i minusy. To nie podlega dyskusji,taki wniosek po zobaczeniu filmu,dość wyraźny. 4łapy to w naszych warunkach to bezpieczeństwo,komfort zimą i wiem,że choć są straty to trzeba iść w tym kierunku. Obydwie maszyny zacne. Pozdro -------------------- Szczęśliwi paliwa nie liczą ;)
Chipped by MR Motors |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 15 April 2009 ![]() |
Potwierdzam, furka robi robote, najlepszy rywal z jakim latałem w tym sezonie
![]() Pozdro |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 20 February 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Naprawdę godne auto
![]() -------------------- 0-100 - 2.8
100-200 - 6.0 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 October 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
kozacko !
![]() a filmik ze zlosiem też bardzo przyjemny ![]() -------------------- http://scirocco-club.pl
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 02 December 2008 Skąd: wuwua ![]() |
tak uciekało 206 jak ściera była po samym programie http://www.youtube.com/watch?v=v-rjWvWArHw...feature=related
Może dzisiaj uda sie zweryfikować ile na ulicy daje dodatkowe 100 koni i 60 niutonów. -------------------- 206 S16T 300KM 400Nm by ital-performance
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
nie no koniecznie trza jeszcze kameralnego spota zobic na esieŁ
![]() Wedlug mnie zajebiście sie teraz odpycha:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
świetny projekt, gratuluje
myślałem, ze golf odejdzie a później będzie równo ale jednak chyba czuć różnice w wadze ![]() nie sądziłem, że to możliwe ale chyba wysokie 12.xx jest prawdopodobne w tym setupie -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 07 December 2010 Skąd: Szczecin ![]() |
O w mordę,nie spodziewałem się,że aż tak szybko łapie trakcję
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 07 December 2010 Skąd: Szczecin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
seria waży coś w okolicach 1320 z tego co wiem ale też zależy jak bardzo doposażony jest.
PS. mnie się podoba zajebiście, ktoś ma takiego i chce się zamienić ![]() -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
Wyszło tyle, przy prawie pełnym baku (około 45L) w dowodze wpisane mam 1318kg także wszystko się zgadza.
![]() -------------------- 360 km / 450nm
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 06:58 |