![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 23 June 2003 Skąd: Poznan ![]() |
nie spotaklem sie z ccs/sc co by mial innego kompa niz magnetti marelli , zreszta jestes w 100% pewien ze bosch itp lata na samej lambadzie i wykorzystuje ja podczas gwaltownych przyspieszen mnie sie wydaje , ze to troche nierealne ze wzgledu na bezwlad sondy pozatym... to by w ogole nie chodzilo dopoki sonda sie rozgrzeje. Ale kolocil sie nie bede bo sie nie znam.
-------------------- pozdrawiam
Jakub Jędrzejczak gg# 35335 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: wawa ![]() |
Ali ja nie nalegam ze musi byc ale może być Bosch ME6.3 wiem że przez MAP sensor powinno się atakować albo przez MAF.
Tommi rozumiem że to ma być pod turbo.... -------------------- Racing is my Life......
"I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way" - Keiichi Tsuchiya S13 Moon Blue EMU LINK VEMS ECUMASTER SMT AEM APEXI POWER FC AUTRONIC HALTECH instalacje i strojenie. Hamownia 4x4 Dyno Project 2JZ Bp 98 Ultimate 701KM 787Nm NAJMOCNIEJSZY W POLSCE JZ ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 July 2003 Skąd: 100-lica ![]() |
CYTAT("macpl":1v8xl5qd) Ali ja nie nalegam ze musi byc ale może być Bosch ME6.3 wiem że przez MAP sensor powinno się atakować albo przez MAF.
Tommi rozumiem że to ma być pod turbo.... Tak ma być pod Turbo A powiedz mi w jakim autku jeździł ten komputer boscha ME6.3????? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 08 September 2025 - 02:20 |