![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Poza tym, ten temat jest już jakby nieaktualny
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 12 August 2011 Skąd: Radość. ![]() |
Nie zmienia to faktu, że jakiś tam czas temu zostałem zje***ny za to, że przypieprzam sie do przejrzyscieczystejpolskiejpisowni.
![]() -------------------- Żadne hobby, daj mi spokój i sam dorośnij.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
Bo tutaj jest taka specyfikacja forum ,że często się ktoś trafi kto się przy*** o cokolwiek byle tylko komuś dopiec;/(mam nadzieję że interpunkcja itp jest ok ,bo poloniści znowu bedą się czepiać)
Swoją drogą to temat można chyba już zamknąć skoro nie będzie już podobnego projektu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Nie trzeba zamykać, jeśli sami userzy nie będą klepać o dupie Maryni za przeproszeniem. Sami też możecie wykazać się jakąś dyscypliną i zdrowym rozsądkiem. Podobnie zresztą w innych tematach, które to rozrastają się do niebotycznych rozmiarów mimo, iż merytorycznie leżą i kwiczą jak potrącone przez gumofilc rolnika prosie.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
OT: Czy tylko ja mam problem z czytaniem bełkotu Pawła? Czy to aż tak wielki problem wgrać sobie jakiś słownik i pisać PO POLSKU ? Nie dość, że ułatwisz każdemu czytanie, to jeszcze zaoszczędzisz nasz czas na domyślanie się Twoich postów +1 nie tylko TY kolego ciekawy byl ten projekt Daniela. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Otwieram na prośbę autora
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Ostatni filmik z udziałem mojego ex golfa http://www.youtube.com/watch?v=cC--McTz9J8
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
nawet moja esa się załapała
![]() fajny filmik ![]() PS. będzie jakiś kolejny projekt czy już nie? -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Fajny filmik, kawalek na poczatku wydawal sie tez ciekawy, do pewnego momentu. Dziewczyny pokazywaly jak nie nalezy myc auta ?:>
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
Jak już temat jest wyciągnięty to powiedz Daniel jakie teraz auto ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Na razie trwają poszukiwania
![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 15 August 2006 ![]() |
Wieść niesie o swapowanym R36 + T
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
A ja mam wrażenie, ze będzie to Evo X
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 15 April 2010 Skąd: Lublin Czechów ![]() |
R36 to nie to samo co R32... niestety...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 February 2010 Skąd: Poznań, Iława ![]() |
A ja spytam - czy następne auto będzie miało większą pojemność czy mniejszą
![]() -------------------- Corsa A C20LET 314KM, 494NM ---> ex wujkowóz
Kadett E C20XET - 262KM, 371NM ---> ex pocieszacz Combo gleba i 9" alu - żonowóz Corsa A 3.2V6 231KM, 320NM - daily |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 03 May 2010 Skąd: Białystok ![]() |
fajny filmik, nawet ja się załapałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
A ja spytam - czy następne auto będzie miało większą pojemność czy mniejszą ![]() Wszystko wskazuje na to że większa pojemność i więcej cylindrów. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Koniec
|
|
|
![]() ![]() |