![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 September 2007 Skąd: SS ![]() |
Świetny projekt, wygląda kozacko!
To już ostatnie słowo czy będzie więcej mocy? Coś więcej na temat sterownika napędu? -------------------- www.premium-detailing.pl
Coupe 20VT, M5 e60, Pug 106 Rallye |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
będzie customowy dolot? co z głowicą? Na razie nie przewiduje.Głowica nic nie ruszana.W silniku poza przekładką nic nie było robione. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Coś więcej na temat sterownika napędu? Sterownik jest taki http://www.ecumaster.com/produkty_haldex.html -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
A przewidujesz jakis upgrade hebli? ![]() Myślę żeby założyć tarcze 4MAX ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 30 April 2006 ![]() |
CYTAT Myślę żeby założyć tarcze 4MAX ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
hahahah Olo mistrz co wy chcecie tam poprawiac jak tam tarcza 334 jest ?
![]() -------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 14 January 2010 Skąd: lublin ![]() |
nie do konca kumam po co była zmiana? wygladają tak samo i mocowo jest podobnie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Tam było chyba 2.8 a tu 3.2. Do tego ori R32, a mocy jest wiecej bez nitro wiec ogólnie na plus. A to ze Daniel lubi Golfy to chyba nie problem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
kozacka fura ,a to ze z czasem ja dokoksuja jest pewne inaczej nie wydalby 9tys pln na gtx35 ...ta sprezarka da rade 700km nadmuchac wiec ja spodziewam sie 600 z duzym "+" GRATKI
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 01 November 2010 Skąd: Zambrów ![]() |
taki mały off top: Nikolas - co sie dzieje u ciebie?
kiedy przypuszczalnie wyjezdzasz? w jakim stadium jest projekt? nie chce sie ogarniac kilku forow na raz dla przecietnego zjadacza internetu ![]() Daniel poprzedni golf nie byl mocniejszy? ![]() aha ja troche ten %%, jakbym cos glupiego napisal ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Odpowiem za NIka. Wszystko w porzadku, rodzina zdrowa, nikt nie choruje :] Co do hebla to nie wiem po co teraz kombinowac jak ten co siedzi w wozie jest naprawde konkretny i dobrze hamuje.
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
gratki, mówiłem Ci ze seryjny dolot jest lepszy od tych niemieckich odlewów
![]() jaki boost ? to póki co chyba najmocniejsze R32 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
przewaga takich projektow nad super furami jest to ze taki golfik robi porsche 997 i to jest piiekne . Chetnie to sprawdze..... Tylko tam gdzie jest szeroko i bezpiecznie, bo przeraza mnie znowu pisanie o seryjnych hamulcach i jeszcze "madre" posty, ze heble daja rady....jak moga dawac rady jak sa od auta z moca 250 KM a mamy teraz ponad 560 KM ????? Trzeba najpierw myslec a potem pisac posty..... To ja mam 350mm w Porsche przod i tyl i ledwo to juz daje rady po dodaniu 70KM...... Tak to Projekt kozak, gratuluje ![]() -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
cowboy na poczatku Daniel napisal ze boost 1.6b
![]() Matschke - mysle ze jedno hamowanie z okolic maxa zniosa napewno. Mialem podobny hebel, tylko 30mm mniejszy, w Punto ktore ze mna wazylo 1200kg i 3 hamowania z rzedu z 200kmh zniosly bez zajakniecia, a jezdzil ze mna jeszcze Nikolas na prawym ktory tez woje wazy. Wiem wiem Golf wazy 200kg wiecej ale nie wydaje mi sie zeby ten hebel to byla az taka tragedia. Wez pod uwage ze Tobie hebla brakuje raczej na torze a nie na ulicy, zgadza sie ? -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
Nie tylko na torze....sprobuj pojechac sobie szybciej w trasie, gdzie nonstop trzeba mocno hamowac po wyprzedzaniu, itp.
Czuc u mnie ewidentnie, ze auto za szybko sie napedza a za wolno hamuje....co dopiero w takim Golfie, juz nie wspomne o grzaniu sie calego ukladu.... Jak juz kiedys pisalem, nie chcialbym sie sciagac z tym bedac z przodu i tasowac sie jakos w ruchu i potem nagle z jakiegos powodu mocno hamowac.... Ale zaraz znajda sie tu jak zwykle najmadrzejsi w kwestii hamulcow i mnie zjada, dlatego z mojej strony EOT.... Gratuluje projektu i chetnie sie sprawdze..... -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Poproszę Adama żeby może pod koniec tyg zakrualuzowal temat V10.
Nie wiem czy dobrze pamietam ale w poprzednim Golfie Daniela tez były seryjne heble.. I raczej mniejsze. Chętnie tez zobaczę wyścig Macka Porsche i Golfem Pisiego oraz Golfem z tego wątku ![]() |
|
|
![]()
|
|
nie do konca kumam po co była zmiana? wygladają tak samo i mocowo jest podobnie. Wyglądają podobnie,środek jest inny, zawias, hamulce. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 17 November 2008 Skąd: WPR ![]() |
a jeszcze niecaly rok temu R32 byl calkowita seria
![]() ![]() -------------------- Golf VI R20, RS4 B5 progress...
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Wed, 22 September 2010 Skąd: WPR ![]() |
Matschke + PiSi + Daniel
Ja chcę to zobaczyć ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
gratki
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 09 July 2025 - 07:12 |