![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Wiecie co, ja tylko jednego nie rozumiem. Dlaczego ten Golf po modach ma hamować 200-0 gorzej niż seria R32? Fajny projekt, fajnie, że ktoś sprawdza granice wytrzymałościowe R32, a zawsze się znajdzie ekipa forumowa która musi znaleźc coś, co im nie pasuje.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
+1 !!!!!
-------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
ja pi.....le co za forum !!! Powtórka z rozrywki sprzed XXX czasu, kolejne kilka stron rozmyślań nad heblami....widzisz Daniel coś narobił ?
P.S. Powoli się zastanawiam czy nie zaprzestać wogóle cokolwiek pisać na rf. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 September 2010 Skąd: 3city & Olsztyn ![]() |
to i tak lajt w porownaniu do koloru w innym temacie
![]() -------------------- TOTALLY WRAPPED!!!!!
www.facebook.com/aplikatorzy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Ale syf. Fajny temat został zgnojony syfem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 January 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
Może niech po prostu moderator przefiltruje posty i każdy post zawierający słowo hamulec lub pochodny skasuje i będzie si
![]() -------------------- Było:
Astra F Kombi GL '92 1.4 8v -> 2.0 8v. Vectra B Kombi Sport Zender '01 2.6 24v. Jest: Volvo V70 '98 T5 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie mozna tak bo wtedy zostanie tylko pierwszy post Daniela
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
ech ...zamiast grzecznie poprosić o filmik on board itp to wytykacie że heble są seryjne...przy mocy 2x tyle:P ja też u siebie myślę że niebawem za kilka dni bedę miał 2x tyle mocy co seria i ludzie mi nie mówią że może heble itp..bo pozostały seryjne z lekkimi modyfikacjami i waga -100kg dlatego jak czytam to forum to taki niesmak bo auto zapewne jeździ konkretnie i jeśli właściciel odczuje braki w hamowaniu to je zapewne poprawi!!!( ja też jeśli będę czuł taką potrzebę to się tym zajmę ale nikt mi nie wytyka jak tutaj że lipa bo heble tylko troszkę poprawione ) ponadto każdy moduje auto tak jak mu pasuje:)
jeden chce mieć 600+ w ośce niech ma...drugi ma seryjne heble też nie ma...każdy robi tak jak lubi ale widzę że zawsze na tym forum znajdą się napinacze którzy bedą tylko krytykować dlatego według mnie opisywanie tutaj projektów mija się z celem bo i tak jest 30 stron gadania o niczym:P |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 13 December 2009 Skąd: Rogoźnik ![]() |
kończąc dodam ze PiSi w r32T ma serie, Nikolas jak wspomnial miał serie, a Wy narobiliście akurat największy syf w tym temacie WHY? Pozdro. Tak z ciekawości jaki boost ma Pisi?
-------------------- Golf 2 syncro project
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
1.15bar -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 03 November 2010 Skąd: Tczew ![]() |
To chyba tak jest , Ci ludzie widzą Golfa ProTurbo i myślą hamulce
![]() Czekamy na wymiaę wiatraczka i filmiki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sat, 01 October 2011 Skąd: Gdansk ![]() |
Daniel mega szacun za projekcik. Dla mnie mk4 r32 to najlepszy golf jaki byl. Pozdrawiam i zycze powodzonka!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 18 November 2004 Skąd: Lublin ![]() |
czy to nadal watek o golfie?????????????!!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Grubo się tutaj porobiło,fajnie że po takim czasie Daniel znowu zabrał się za taki projekt,fajnie że będzie znowu mocny konkurent np. dla Golfa Rafała
![]() -------------------- 2.0 TFSI CLDA powered by R PERFORMANCE
www.VAG-racing.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 September 2003 Skąd: Poznan ![]() |
Cześć
Gratulacje kolejnego szybkiego golfa, fajny cichociemny killer ![]() Paweł -------------------- Leon 4x4 1.8T 440 KM,480 Nm & Tomson
--------------------------- --------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Daniel konkretna moc wyszła ! Sprężarka wstaje rewelacyjnie niemal bez laga, coś wspaniałego biorąc pod uwagę jej potencjał. Liczę na przejażdżkę
![]() ![]() Widać tą pojemność na wykresie i to jest piękne. Nie myślałeś nad e85 ? -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
Nie myślałeś nad e85 ? To jest auto do jazdy po ulicy więc musi jeździć na paliwie które w każdej chwili można kupić na stacji. -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 09 October 2003 Skąd: Warszawa/ Sulejówek ![]() |
nie wiedziałem że ilość koni pod maską ma znaczenie przy hamowaniu
sądziłem że prędkość z jakiej hamujemy i masa auta ma na to wpływ, a nie cyferki na wykresie -------------------- www.jhm.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
czy taki spec silnika wytrzyma chloste na track day'ach? kilka kołek uleza etc?
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
A dlaczego miał by nie wytrzymać? chyba te trasy nie mają po kilkanaście km ? i raczej na wysokich biegach tam się nie jeździ.Zapewne trzeba by było się zaopatrzyć w chłodnicę oleju.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 13 July 2025 - 09:30 |