![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Rób 700KM!!! Powodzenia i wytrwałości życzę...
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Wszelkie dedukcje, wróżenie z kuli i towarzyskie kwakanie o dupie proszę załatwiać na PW.
Na razie zostały usunięte posty nie wnoszące nic do tematu. Następnym razem usunę posty i dodam po ostrzeżeniu gratis. A jak to nie poskutkuje, to temat wleci pod klucz. Na czym ucierpią już wszyscy. Więc z całym szacunkiem, ludzie, używajcie głów do czegoś więcej niż jako statywu na czapki... -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
Nowy dolocik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
koniecznie czekam na kreski ciekawe jak auto będzie jeździć
![]() -------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
Mam nadzieje ze bedzie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
Dolocik niezły. Chętnie przetestuję ale dopiero na wiosnę
![]() -------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 16 November 2011 Skąd: trojmiasto ![]() |
lakier oryginalny jest ok,ale koledzy nie wiadomo ile razy byl juz polerowany...mozna zrobic miejscowe spotowanie...czylipolakierowanie punktowe uszkodzen....jezeli nie byl polerorowany wiecej niz trzy razy to mozna z niego zrobic nowke....ale to koszt polakierowania na nowo...pozdrawiam zajmuje sie tym ale leoiej nie pisze bo znowu mnie zablokuja na tydzien hehheeh...pozdrawiam pana ktory mnie zablokowal
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
lakier oryginalny jest ok,ale koledzy nie wiadomo ile razy byl juz polerowany...mozna zrobic miejscowe spotowanie...czylipolakierowanie punktowe uszkodzen....jezeli nie byl polerorowany wiecej niz trzy razy to mozna z niego zrobic nowke....ale to koszt polakierowania na nowo...pozdrawiam zajmuje sie tym ale leoiej nie pisze bo znowu mnie zablokuja na tydzien hehheeh...pozdrawiam pana ktory mnie zablokowal Leżę i kwiczę. Fajny dolot Kosi ! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
ciasno tam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Ciasno to przyjemnie.
![]() Działaj Gruby ![]() -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
O to dobre masz ceny jak korekta lakieru u Ciebie to koszt lakierowania calego auta :] I od kiedy 3 korekty to max, moze pora zaczac dzialac z miernikiem lakieru.
Kosi, wyglada zacnie ale czy IC nie bedzie za maly do tej mocy ktora chcesz osiagnac? Chyba ze robisz tak na styk? Widze ze docinanie rurek wygladalo jak u mnie, czyli plasterkologia :/ -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
CYTAT Widze ze docinanie rurek wygladalo jak u mnie, czyli plasterkologia :/ Nie bardzo rozumiem |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Kamil-ten cooler jest na 600+ hp spokojnie, fakt ze nie wygląda jak dzieło sztuki, ale swoją funkcje będzie pełnił bezproblemowo.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
aw - chodzi o to ze bylo duzo ciecia na plasterki zeby dopasowac dokladnie rurki
![]() Nik - ten u Cebie byl wiekszy chyba ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
U mnie był na 700+
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
ale rdzeń tego IC chyba nie jest jakiś mega wyszukany? macie fotę jak to wygląda w środku?
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 16 November 2011 Skąd: trojmiasto ![]() |
wpiszcie sobie v.i.p.s w przegladarce to skumacie drodzy koledzy.....lakier ma swoja grubosc i jak byl polerowany srodkami ktore mocno ingeruja w jego strukture staje sie coraz cienszy...
i pelne polerowanie lakieru srodkami waxoil,plus spotowanie auta to koszt okolo 1500zl....a sa lakiernicy ktorzy maluja nawet po 200zl za element...kazdy kozysta z tego z czego chce...heheh |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
korzystałem z usług takiego taniego lakiernika i powiedziałem nigdy więcej . Nie znam się na tym ale chyba użył strasznie gównianego lakieru bo strasznie szybko się porysował i wygląda 2 razy gorzej niż przed malowaniem .
Pozdrawiam EOT |
|
|
![]()
|
|
wiekszy pod zderzak nie wchodzi, grubosc 68mm, to chyba nie jest malo panowie?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
wpiszcie sobie v.i.p.s w przegladarce to skumacie drodzy koledzy.....lakier ma swoja grubosc i jak byl polerowany srodkami ktore mocno ingeruja w jego strukture staje sie coraz cienszy... i pelne polerowanie lakieru srodkami waxoil,plus spotowanie auta to koszt okolo 1500zl....a sa lakiernicy ktorzy maluja nawet po 200zl za element...kazdy kozysta z tego z czego chce...heheh to wejdz sobie na strone, ktora kolega kamilbike ma w podpisie i zmien ton, bo sie kompromitujesz ![]() srodki waxoil ? hehehe, tyle na ten temat ![]() -------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 28 August 2025 - 03:46 |