![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 02 August 2007 ![]() |
pokaz aktualne fotki spod maski
-------------------- corza drei liter 13,2 ET
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 10 August 2007 Skąd: Tychy ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 29 December 2004 Skąd: GKW ![]() |
dlatego, że z32se z przebiegiem 107000km dorwałem za cenę x25xe, w dodatku w serii ten silnik miał 218ps. silnik jest spięty z instalacją z c25xe. nie było przerabiania, gdyż bloki są identyczne c25xe/x25xe/x30xe/z32se A to fajnie. Ja właśnie wsadziłem do siebie x30xe. 3.2 nie chciałem bo dałbym sobie rękę uciąć, że bez przeróbek pasuje na instalacji od 2.6, a 3.0 na 2.5. Wcześniej słyszałem, żeby wsadzić 3.2 na instalacji od 2.5 jest właśnie od groma przerabiania. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 09 April 2009 Skąd: BMN ![]() |
fajny kadett znany z ktk
![]() mam juz w planach 3.2 z frontery,tylo musze swoja skorupe do pl dotransportowac jakos.... -------------------- C20XE *******BLITZ.............
kadett 16v sold,FIAT 131 mirafiori 2.0DOHC czeka na lepsze czasy... AR 156 jtd . 302 tys km aktualnie-51 tys km na zaspawanym dwumasie |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 December 2003 Skąd: 3miasto w strone półwyspu ;) ![]() |
ja tez mam 3.2 na motronicu 2.8 z calbry c25xe i wszycho smiga jak ta lala, oczywiscie kolektor ssacy od x30xe bo z c25xe i x25xe (vectryB) to slaby pomysl. na osprzecie z z32se marne szanse na odpalenie z racji Can'u
pozdr -------------------- yl GASTROLOT V6 Deliszys 196km/280nm->N/A 271km/348Nm i byla "Corsa Stealth" pierwsza Corsa A 3.2 v6 w pl ->DETIII+MPX ->222km/287Nm . Jest W215 CL500...
|
|
|
![]()
|
|
oczywiscie kolektor ssacy od x30xe bo z c25xe i x25xe (vectryB) to slaby pomysl. pozdr nie do konca slaby bo inaczej trza maske rzezbic co swiadczy o jakims mocarzu pod nia ![]() -------------------- corza drei liter 13,2 ET
|
|
|
![]()
|
|
w corsach pewnie trzeba, ale właśnie na kolektor z x30xe czekam plus airbox na podobę manzela
![]() |
|
|
![]()
|
|
a w vectrach trzeba silnik opuszczac,\
to fajnie ze w kadettach sie miesci bez rzezby ![]() -------------------- corza drei liter 13,2 ET
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 21 February 2009 Skąd: W-wa/Ząbki ![]() |
nie do konca slaby bo inaczej trza maske rzezbic co swiadczy o jakims mocarzu pod nia ![]() eeetam.. na maly garbik nikt nie zwraca uwagi ![]() -------------------- Lanos v6 (w remoncie), 126p i Saab 9-3 2.0t na podtlenku
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 25 August 2011 Skąd: Oświęcim ![]() |
w jaka moc celujesz po wystrojeniu ?
-------------------- スープラ - for life !
|
|
|
![]()
|
|
a w vectrach trzeba silnik opuszczac,\ to fajnie ze w kadettach sie miesci bez rzezby ![]() no właśnie silnik delikatnie jest opuszczony u mnie ![]() w jaka moc celujesz po wystrojeniu ? w jak największą ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
no właśnie silnik delikatnie jest opuszczony u mnie ![]() w jak największą ![]() ![]() u mnie na felgach 14 z opona 195/45 miska byla 4,5 cm od ziemi wiec nie bardzo jest gdzie opuszczac w doł 300 n/a?? a z czego chcesz to osiagnac?? -------------------- corza drei liter 13,2 ET
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Panowie, chyba 300 NA, n/a znaczy chyba "not available"... nomen omen
![]() -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
u mnie na felgach 14 z opona 195/45 miska byla 4,5 cm od ziemi wiec nie bardzo jest gdzie opuszczac w doł 300 n/a?? a z czego chcesz to osiagnac?? jeśli osiągnę, na pewno opisze dokonane przeróbki wraz z fotorelacją oraz wykresem z hamowni, jak będzie mniej też się nie obrażę Panowie, chyba 300 NA, n/a znaczy chyba "not available"... nomen omen ![]() Tomek wiesz jak podbudować człowieka ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 15 November 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
...nie bardzo jest gdzie opuszczac w doł... ...a da się opuszczać w górę?? ![]() -------------------- www.klubrenault5.pl
Renault 5 2,0 MPI turbo ==> under construction |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 25 August 2011 Skąd: Oświęcim ![]() |
jeśli osiągnę, na pewno opisze dokonane przeróbki wraz z fotorelacją oraz wykresem z hamowni, jak będzie mniej też się nie obrażę Tomek wiesz jak podbudować człowieka ![]() ![]() Jak skonczysz to bedziemy mogli potestowac jak Ci to smiga bo widze ze jestes blisko mojej lokalizacji ![]() -------------------- スープラ - for life !
|
|
|
![]()
|
|
u mnie na felgach 14 z opona 195/45 miska byla 4,5 cm od ziemi wiec nie bardzo jest gdzie opuszczac w doł nie żebym się chwalił, ale przez chwile się bujałem z glebą, gdzie od środka śruby wahacza miałem 5,1cm, miskę w tym wypadku miałem 3,2cm od ziemi, wydech był 3cm od gleb, ale na dłuższą metę się nie da, zlot i lans owszem, ale nie do gonienia gości w tatusiowozach ![]() Jak skonczysz to bedziemy mogli potestowac jak Ci to smiga bo widze ze jestes blisko mojej lokalizacji ![]() co masz na myśli po testować ?? ściganie, hamownie ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
no co ty, wierze w Ciebie
![]() ![]() -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]() ![]() |