![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 10 August 2007 Skąd: Tychy ![]() |
Konrad, odczucia są dużo lepsze niżeli go odebrałem pierwszy raz, także boost jest może i mniejszy, ale auto zdecydowanie lepiej sie zachowuje i dużo lepiej przyśpiesza
![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 07 December 2012 ![]() |
nic wałkami, też jest dobijane jak w opisie, naprawde nie chodziło o większą moc, granol wrzucił wykres bo lubi upierdalać to auto bez przerwy....., że on czuje że jest więcej to sprawa czego innego w silniku (ale jako że ktoś mi napisał ze niemówie wszystkiego i niepomagam to tak zrobie) idzie (w/g klienta) lepiej na mniejszym booscie i tworzy nieco mniej temp.. wieksza ilosc niutonika robi zawsze dobre wrazenie ![]() ![]() a z innej beczki - dalsza czesc układanki skrzyni VAGA zagosci czyli 4x4 ?? |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
to na holsecie ?
|
|
|
![]()
|
|
tak, dokładnie na h1e z żeliwem 16
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 06 December 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
Mocny furacz
![]() |
|
|
![]()
|
|
jako, że wiele osób ostatnimi czasy mnie pyta czy silnik żyje, czy auto jeździ, jak się sprawuje - tak silnik żyje, jeździć jeździ jako tako
![]() Co do planów, gdyż też takie pytanie padło, tak jak wyżej pisałem, zbieram fundusze na 4x4 ![]() ![]() @electric orange filmik będzie jak zdobędę jakąś kamerkę go pro ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 11 January 2012 ![]() |
Planowane są zmiany w tylnym zawiasie pod zmianę napędu? Czy próba pogodzenia tego z belką jakoś?
|
|
|
![]()
|
|
Planowane są zmiany w tylnym zawiasie pod zmianę napędu? Czy próba pogodzenia tego z belką jakoś? belka wylatuje, będzie custom, co do szczegółów nie jestem w stanie powiedzieć, jakąś ogólna koncepcja jest, ale jak wiadomo wszystko zostanie zweryfikowane przy końcowym montażu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 27 June 2025 - 04:21 |