![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
Czesc
Tak, aktualne. Przez port rozszerzen jest klasyczny AIM. Opis tutaj (wersja RS232 nie CAN) AIM PROTOCOL Jak potrzebujesz protokol loga przez USB to napisz do mnie na info@ecumaster.com Mówiłeś że udostępnisz format ramki danych czy to nadal aktualne? Pozdrawiam -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
Ok, dzieki wielkie, napewno sie odezwe po dodatkowe info . Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 26 December 2012 Skąd: Wrocław ![]() |
Jadzwin masz pełną skrzynke i wiadomości nie dochodzą
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 18 December 2008 Skąd: Wilanów ![]() |
Powrócę jeszcze do tematu czujnika obrotów.
Jaki minimalny poziom napięcia musi wygenerować czujnik indukcyjny/magnetyczny aby sygnał mógł zostać wykorzystany prze EMU? |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 08 November 2009 ![]() |
Witam,
czy istnieje jakiś problem, gdy czujnik z wałka i z wału daje sygnał w tym samym momencie? Podobno Motec ma z tym problem. Pacjent Suzuki GSX-R K7. |
|
|
![]()
|
|
Powrócę jeszcze do tematu czujnika obrotów. Jaki minimalny poziom napięcia musi wygenerować czujnik indukcyjny/magnetyczny aby sygnał mógł zostać wykorzystany prze EMU? czulosc wejscia primary trigger to minimalnie 100mV p-p Co do pytania xmaniekxa nie bedzie problemu z dzialaniem. Jadzwin -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 21 January 2004 Skąd: Rawa Mazowiecka ![]() |
podsuńcie mi pomysł na czujnik halla 3 przewodowy z wyjściem 0-5V z w miarę dostępną wtyczką do niego
szukać z VAGa ? |
|
|
![]()
|
|
czulosc wejscia primary trigger to minimalnie 100mV p-p Bardzo dzękuję za odpowiedź. Pozwolę sobię jeszcze zapytać o kwestie strojenia z wykorzystaniem EMU. Czy uda mi się wystroić silnik od podstaw tylko z samym MAP'em, czy niezbędny do tego będzie też MAF? CZy jest szansa na zorganizowania gdzieś takiej bazowej mapy, która pozwoliłaby po drobnych modyfikacjach chociaż odpalić silnik? Silnik 2,5l 12v z BMW - M20B25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Bardzo dzękuję za odpowiedź. Pozwolę sobię jeszcze zapytać o kwestie strojenia z wykorzystaniem EMU. Czy uda mi się wystroić silnik od podstaw tylko z samym MAP'em, czy niezbędny do tego będzie też MAF? CZy jest szansa na zorganizowania gdzieś takiej bazowej mapy, która pozwoliłaby po drobnych modyfikacjach chociaż odpalić silnik? Silnik 2,5l 12v z BMW - M20B25 Odnoszę dziwne wrażenie, że jeśli po przeczytaniu instrukcji, zadajesz takie pytania, to daruj sobie strojenie we własnym zakresie, bo raczej nie podołasz temu. Odezwij się do kogoś, kto ogarnia temat i niech on Ci wykona strojenie. No offence, ale... -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Jeszcze nie czytałem instrukcji, ale wychodzę z założenia, że kto pyta jest głupi przez chwile - kto nie pyta pozostaje głupi na całe życie. Widzę jednak, że forum zaczyna równać sie z poziomem większości polskich forów. Przepraszam, że zawracałem głowę. Truly... no offence.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Jeszcze nie czytałem instrukcji, ale wychodzę z założenia, że kto pyta jest głupi przez chwile - kto nie pyta pozostaje głupi na całe życie. Widzę jednak, że forum zaczyna równać sie z poziomem większości polskich forów. Przepraszam, że zawracałem głowę. Truly... no offence. Spoko, może jednak warto zacząć od przeczytania instrukcji? Oszczędzi to Tobie czasu, jak i innym, bo tam jest na prawdę dużo informacji jak i odpowiedzi na Twoje pytania. Pomoże to innym, bo łatwiej jest przeczytać wątek na 10 stron, niż na 50, w którym są pytania na które odpowiedź jest w instrukcji, no nie? ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 05 May 2009 Skąd: Nowa Huta ![]() |
Tu http://e21.tricord.be/forum/view.php?view=25503 post nr.1028 redmist
Lub tutaj http://www.msextra.com/forums/index.php powinni mieć jakieś przykładowe mapy startowe. Pozdr Edit: Jeszcze to ![]() -------------------- BMW...freude am fahren...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 03 January 2010 ![]() |
Witam panowie mam pytanie gdzie mozna dostać przewody różnokolorowe do wtyczek EMU ?
|
|
|
![]()
|
|
Od przyszlego tygodnia bedziemy mieli w ofercie wiazki do EMU, ponad 40 przewodow z zarobionymi pinami na koncu, kazdy innego koloru. Dlugosc kazdego przewodu 2.5m
Witam panowie mam pytanie gdzie mozna dostać przewody różnokolorowe do wtyczek EMU ? -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Jaka cena ?
-------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
przerkój nitkowaty czy jakiś konkretny?
-------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
Sa przekroje od 0,5mm do 1,5mm w zaleznosci od funkcji pinu.
Wiazka sklada sie z 19 przewodow 0,5mm, 12 przewodow 0,75mm, 3 przewodow 1mm, 2 przewodow 1,5mm i 6 przewodow 1mm grubosciennych do podpiecia cewek zaplonowych. Oczywiscie w obrebie jednego przekroju kazdy przewod ma inny kolor. przerkój nitkowaty czy jakiś konkretny?
-------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 14 October 2012 ![]() |
LgYs czy jakieś badziewie?
|
|
|