![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 06 March 2007 Skąd: Rybnik - Kamień ![]() |
Testował już ktoś z RB25det s2 ?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 23 December 2010 Skąd: Zabrze ![]() |
wstyd sie przyznać .... przyczyną cyrków był odwrotnie podpiety GMP ....
-------------------- seicento 1.4 T-jet / Stilo MW jtd
ET 10.89@214km/h |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
upgrade firmaware na 0984c po uppgrade soft sie zawiesil wyskoczyl blad aplikacji i sie zamknela
od tego omentu nie mozna sie polaczyc z urzadzeniem za kazdym razem gdy je widzi wywala blad i zamyka aplikacje. jakies pomysly?? ma ktos w wawie wolne emu? Jadzwin na urlopie, kisiel wylaczony tel no zesz w morde jeza. -------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
A skąd wyłączony cały czas czuwa i czeka
![]() -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
juz mi Jadzwin pomogl na szczeście. ale sie okazalo ze i owszem dziala ale mape zrobiona na starym soficie to juz musze z łapy przepisac.
najwazniejsze ze dziala. -------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 10 March 2007 Skąd: Rudnik ![]() |
Może głupie pytanie
Ten opis gniazd co jest dołączany do zestawu opisuje gniazda z frontu EMU czy frontu wtyczek ? -------------------- Golf mk I 2.0 16v 9a
|
|
|
![]()
|
|
frontu emu, tylu wtyczek (tak jak wchodzą kable)
-------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 10 March 2007 Skąd: Rudnik ![]() |
Czyli w gnieździe EMU jest to na odwrót ponumerowane ?
-------------------- Golf mk I 2.0 16v 9a
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 13 November 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Trzeba zwrucić uwagę na dwa komplety pinów, są mniejsze i większe, te większe są do zewnętrznych pinów wtyczek, naciełem się przy zaciskaniu.
-------------------- www.monsterstodola.pl
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 13 June 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
czy emu obsługuje licznik w e36? kilometry, ekonomizer itp.?
|
|
|
![]()
|
|
czy emu obsługuje licznik w e36? kilometry, ekonomizer itp.? Kilometry to chyba raczej niezależne jest od silnika, skrzynia/dyfer tam jest czujnik. Ekonomizer .... cóż nie wiem który z sygnałów jest brany do tego ustrojstwa, czas wtrysku czy sygnał z przepływomierza. W teorii można by było podłączyć ale co będzie pokazywał, tego nie wie nikt -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 27 October 2009 ![]() |
mam problem z konfiguracją silnika krokowego, pacjent to TU5J4 saxo vts. jak to ugryźć?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
mam problem z konfiguracją silnika krokowego, pacjent to TU5J4 saxo vts. jak to ugryźć? Rozumiem za masz 3 pinowy silniczek ? Jest to juz obslugiwane w nowym sofcie: https://dl.dropbox.com/u/28620292/EMUSetup._0_986.exe Musisz podpiac sie pod dwa wyjscia AUX i do srodkowego pinu podac 12V. Kuba -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
To jest warning a nie blad
![]() Chodzi o to ze jak sa nowe zmienne do funkcji a stary projekt to pisze ktore wartosci dostaly wartosci default (poniewaz nie ma ich w starym projekcie). Wartosci default tak sa dobrane zeby wsyztsko chodzilo bez problemu. juz mi Jadzwin pomogl na szczeście. ale sie okazalo ze i owszem dziala ale mape zrobiona na starym soficie to juz musze z łapy przepisac. najwazniejsze ze dziala. -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Fri, 09 March 2007 Skąd: Błonie ![]() ![]() |
w tu5j4 z saxo ma 4pin krokowca
-------------------- VEMS rozkminiłem do ostatniego rezystorka - chętnie pomogę
|
|
|
![]()
|
|
No to jak jest 4 pinowy to wogole nie powinno byc problemu.
w tu5j4 z saxo ma 4pin krokowca -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 27 October 2009 ![]() |
4 piny są, chwile działał, utrzymywał zadane obroty, tyle że nie działało dodanie obrotów po rozruchu, wcisnałem invert i później już nie chciał działac..
![]() |
|
|
![]()
|
|
To dziwne... Zrob prosze loga z pracy auta na wolnych obrotach zobaczymy co i jak.
4 piny są, chwile działał, utrzymywał zadane obroty, tyle że nie działało dodanie obrotów po rozruchu, wcisnałem invert i później już nie chciał działac.. ![]() -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy można i ewentualnie jak ustawić by impulsator ze skrzyni VAG'owskiej 02A działał jako VSS w EMU ?
-------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 23 December 2010 Skąd: Zabrze ![]() |
zauważyłem ze została dodana już opcja zewnętrznego kontrolera AFR jest już funkcjonalna?, jeśli tak jak podłączyć kontroler do urządzenia EMU ?
widzialem tez że mozna konfigurować analog inputy, moge sobie przeskalować wartosci afr ale nie mozna wybrać jednostki afr. pozdrawiam. -------------------- seicento 1.4 T-jet / Stilo MW jtd
ET 10.89@214km/h |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 13 July 2025 - 07:29 |