![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
podeslij lepiej instrukcje bo zaczynam od piątku robić wiązke w łódce i będe napierał ![]() Przecież do MS1 jest do ściągnięcia w sieci ![]() -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
podeslij lepiej instrukcje bo zaczynam od piątku robić wiązke w łódce i będe napierał ![]() Heh, żeby to takie proste było ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
Przecież do MS1 jest do ściągnięcia w sieci ![]() teee cwaniak ![]() -------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
-------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
Pinnin wie co mowi
![]() Po weekendzie podesle Ci drafta. a trudne? -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 September 2005 Skąd: Przasnysz ![]() |
No widzę że szykuje się i u mnie przeróbka z DET3 na EMU
![]() -------------------- Probe 2.2 TURBO GT
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 14 August 2006 Skąd: WJ ![]() |
No widzę że szykuje się i u mnie przeróbka z DET3 na EMU ![]() to szykuj się mentalnie na przeróbkę ze świni na SA bo to sporo pracy zarówno lutowniczej jak i softwareowej. btw. w morde już przygotowałem motor pod EMU;-) choć chyba jeszcze troszkę podziałam na moich wydumkach... -------------------- "Red Devil" Golf MK2 AWD VR6T, King of Warsaw 2013, 2012, vice King of Warsaw 2011
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 22 November 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Jak bedzie wygladala kwestia dystrybucji oraz cena finalna?
-------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 03 March 2004 Skąd: Gliwice ![]() |
Jak bedzie wygladala kwestia dystrybucji oraz cena finalna? http://www.racingforum.pl/Zapisy-na-EMU-t97666.html -------------------- 'Nigdy nie jest żle, ale zawsze może być lepiej' ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 22 November 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Dlatego pytam, bo nie wiem czy cena nie ulegnie zmianie w pozniejszym czasie
![]() -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
Nie ulegnie
![]() Dlatego pytam, bo nie wiem czy cena nie ulegnie zmianie w pozniejszym czasie ![]() -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Ja podbije temat i pochwale sie ze na EMU pracuje juz w tym momencie Nissan Hortexa, tylko z 1 czujnikiem - 60-2, bez cam synca itp itd, w co wiekszosc watpiła i mówiła, ze 5 cylindrów wymaga cam synca bo inaczej nie odpali
![]() -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
I jak w Twojej ocenie wypada EMU vs VEMS w I5 20V audi?
-------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Lepiej, bo nie ma zadnych jazd z Trigger errorami, jest jeszcze mniej rzeczy ktore sie moga zepsuc, nie ma przejsciówek com-usb ktore moga dawac dupe, wbudowane jest wszystko w serii, nie trzeba zamawiac dodatkowych opcji itp
![]() -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
W poniedziałek kolejny pacjent będzie testował EMU
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 August 2008 Skąd: Szczytno ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 25 July 2007 Skąd: Grudziądz ![]() |
W poniedziałek kolejny pacjent będzie testował EMU ![]() a na zaślepce turbo prawie jak złośnik ![]() ![]() ![]() -------------------- Abarth Punto `12 1.4MA 165 horspałerów oraz CC 007 agent w trakcie tuningów :)
|
|
|
![]()
|
|
430 ccm ->link
Stary silnik, nie przewiduje potężnych mocy, coś w okolicać + - 4 będzie wystarczajace Najwżniejsza elektornika, wszystko co można upakować, 2xKnock, EGT, WBO, sterowanie boostem, niestety będzie działało w wested spark na pasywnej cewce z opla. -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 09 December 2008 Skąd: OSTRZESZÓW ![]() |
Tak czy tak niezły skok technologiczny xD
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 11 January 2006 Skąd: www.ztr-tuning.pl ![]() |
430 ccm ->link Stary silnik, nie przewiduje potężnych mocy, coś w okolicać + - 4 będzie wystarczajace Najwżniejsza elektornika, wszystko co można upakować, 2xKnock, EGT, WBO, sterowanie boostem, niestety będzie działało w wested spark na pasywnej cewce z opla. Ja też się bałem tego silnika, że stary - grubo się pomyliłem... Ładnie wszystko zrobione - jaką macie pojemność? -------------------- Celica ZTR Drag FWD Turbo 2GR-FE 1057HP 1075Nm 1/4 Best ET 9.5sec./260Km/h
Mistrz Polski Rover ZTR 1548cc 450HP BEST ET 10.83/400m TUNING TECHNICZNY I ELEKTRONICZNY WSZYSTKICH MAREK-INSTALACJE TURBO,CZĘŚCI ZAMIENNE,UKŁ. HAMULCOWE I ZAWIESZENIA,POMIAR MOCY, ECUMASTER EMU DET3 itp... Odwiedź moją stronę Celica ZTR Drag FWD Odwiedź moją stronę ZTR-Tuning |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 04 July 2025 - 14:53 |