![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 January 2006 Skąd: Toruń ![]() |
Pięknie. Jak z tym szkoleniem jest już jakaś oficjalna lista chętnych?
-------------------- ITAL Performance
www.ital-performance.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
Super , jak można zapytać jakie są plany czasowe rozwoju firmware ? chodzi mi głównie o zmienne fazy .
Pozdrawiam PS wiem ze truje |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
W zasadzie lista jest juz zamknieta...
Prosze napisz do mnie maila na info(at)ecumaster.com jezeli jestes zainteresowany zobaczymy co da sie zrobic. Kuba Pięknie. Jak z tym szkoleniem jest już jakaś oficjalna lista chętnych? -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Mysle ze to kwestia maja.
Super , jak można zapytać jakie są plany czasowe rozwoju firmware ? chodzi mi głównie o zmienne fazy . Pozdrawiam PS wiem ze truje -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
To super . Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
No to ja czekam na materiały od Ciebie, Kuba - 10 kwietnia zbliża się mega szybko!
![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Niestety
![]() ![]() No to ja czekam na materiały od Ciebie, Kuba - 10 kwietnia zbliża się mega szybko! ![]() -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
Phi
wyglada jak megasquirt v1 ![]() -------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
![]()
|
|
K..a tylko bez takich
![]() Az z ciekawosci poszukalem na sieci ![]() Widze ze MS1 ma wyprowadzenie centronics na drukarke ![]() ![]() Phi
wyglada jak megasquirt v1 ![]() -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Czy wykonalne jest by pod wyjście USB podłączyć bluetooth albo WIFI i bezprzewodowo łaczyć się z EMU ?
-------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
I tak i nie
Pod port rozszerzen bedzie modol BT zeby mozna bylo na tabletach z androidem zrobic dashboard. Wiec w sumie mozna by na PC zrobic zeby soft potrafil komunikowac sie przez ten sam BT z urzadzeniem. Przez USB nie ma opcji. Czy wykonalne jest by pod wyjście USB podłączyć bluetooth albo WIFI i bezprzewodowo łaczyć się z EMU ? -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Jeszcze tak na szybko , będzie opcja wyciągnięcia z EMU sygnału w formie 0-5v odpowiadającego afrowi i np egt ? Tak żeby można było wskaźnik zmajstrować ?
|
|
|
![]()
|
|
Nie bo nie ma przetwornika, ale jest port rozszerzen
![]() Z tamtad mozesz wyciagnac wszytskie dane. Upublicznie protokol jak dostac ramke loga, wiec jak ktos sobie bedzie chcial cos zmajstrowac to najprostsza opcja. Kuba Jeszcze tak na szybko , będzie opcja wyciągnięcia z EMU sygnału w formie 0-5v odpowiadającego afrowi i np egt ? Tak żeby można było wskaźnik zmajstrować ? -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
I tak i nie Pod port rozszerzen bedzie modol BT zeby mozna bylo na tabletach z androidem zrobic dashboard. Wiec w sumie mozna by na PC zrobic zeby soft potrafil komunikowac sie przez ten sam BT z urzadzeniem. Przez USB nie ma opcji. Świetna sprawa, przynajmniej ja nie lubie miec żadnego kabla na wierzchu albo rozbierać coś i podłączać. Kolejna sprawa o której Ci pisałem, pomyśl o ładnych bracketach z CNC do mocowania ![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
Zdecydowanie
![]() ![]() Świetna sprawa, przynajmniej ja nie lubie miec żadnego kabla na wierzchu albo rozbierać coś i podłączać. Kolejna sprawa o której Ci pisałem, pomyśl o ładnych bracketach z CNC do mocowania ![]() -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Skarbonka z napisem EMU stoi , trzeba bedzie do niej zajrzeć niedługo
![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 03 March 2004 Skąd: Gliwice ![]() |
OT
Jadzwin - wysłałem do Ciebie PW jakieś 2 tygodnie temu. Czy mógłbyś na nie odpowiedzieć? ![]() /OT -------------------- 'Nigdy nie jest żle, ale zawsze może być lepiej' ;)
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 08 November 2009 ![]() |
Jadźwin, pisałem już na schematy(at)ecumaster . pl - niestety, ostatnio bez odpowiedzi.
Jak wyglądałaby sprawa szkolenia dla ludzi mających zajmować się strojeniem przy użyciu EMU w jednym ze studenckich zespołów, które odezwały się do Was w sprawie współpracy? Rozumiem że na te najbliższe szkolenie terminy są zaklepane, czy szykuje się coś w kolejnych miesiącach? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Prosze napisz do mnie maila jeszce raz w tej sprawie.
Kuba Jadźwin, pisałem już na schematy(at)ecumaster . pl - niestety, ostatnio bez odpowiedzi. Jak wyglądałaby sprawa szkolenia dla ludzi mających zajmować się strojeniem przy użyciu EMU w jednym ze studenckich zespołów, które odezwały się do Was w sprawie współpracy? Rozumiem że na te najbliższe szkolenie terminy są zaklepane, czy szykuje się coś w kolejnych miesiącach? Pozdrawiam -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
podeslij lepiej instrukcje bo zaczynam od piątku robić wiązke w łódce i będe napierał
![]() -------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 04 July 2025 - 01:30 |