![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
BMW idzie w pierwszej kolejnosci, wiec nie potrafie na dzisiaj powiedziec kiedy bedzie VVTi Toyoty.
to ja się podepnę ,mi chodzi o zwykły bivanos z m52 , nie taki jak w m3 . Tam są tylko dwa solenoidy z tego co wiem . -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 26 September 2011 Skąd: W-wa ![]() |
W Toyocie też są dwa solenoidy sterujące przepływem oleju jeden na wydechu i jeden na ssaniu...
|
|
|
![]()
|
|
Dlatego sterowanie w ogolnej zasadzie bedzie identyczne. Przy czym znalezc BMW do testow to maly problem w porownaniu z Toyota
![]() I jest jeszcze kwestia kolizynosci rozrzadu przy skrajnych polozeniach kolka. Kuba W Toyocie też są dwa solenoidy sterujące przepływem oleju jeden na wydechu i jeden na ssaniu... -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 26 September 2011 Skąd: W-wa ![]() |
Chyba nie chodzi Ci o spotkanie zaworu z tłokiem - w seryjnym sterowaniu vvt-i raczej nie będzie to miało miejsca przy strojeniu zmiennych faz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 August 2008 Skąd: Szczytno ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 04 July 2009 ![]() |
sorry że tu się pytam ale macie w planach może nowego ecu mastera z obsługa LPG?
-------------------- Wszystkie moje posty są moja subiektywną opinia proszę ich nie łączyć z żadną firmą i osobami...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
ECUmaster to raczej nie za wiele ma wpólnego...
|
|
|
![]()
|
|
Witam w nowym roku
![]() Jezeli ktos chcialby sie zapoznac ze specyfikacja EMU zapraszam do lektury z linka: EMU FEATURES Jak macie jakies pytania (bo np. jakiejs funkcji ktora potrzebujecie nie ma na liscie, albo cos jest niezrozumiale) prosze o komentarz. Jadzwin -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 25 May 2011 Skąd: Pruszków/Grójec ![]() |
kiedy pojawi się na rynku????
|
|
|
![]()
|
|
Normalnie powinno byc dostepne pod koniec marca, jakkolwiek niektore firmy z ktorymi wspolpracuje od lat otrzymaja urzadzenia juz w lutym. Pozdrowienia Jadzwin kiedy pojawi się na rynku???? -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
Mam nadzieje że pomysły dobre pomysły podsuwane przez użytkowników będziecie dokładać do EMU
![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 10 December 2009 Skąd: Śląsk/Imielin ![]() |
Wtryski niskoomowe będzie można podłączyć z rezystorami?
Dobrą sprawą było by też kalibrowane wyjście "tacho ouput" Przydatne jest to w swapach jeśli montuje się silnik 6 cylindrowy a obrotomierz jest z 4 cylindrowego silnika i odwrotnie. -------------------- Pierwsze Street AWD 9s w Polsce, Ełk 2012
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
Wtryski niskoomowe będzie można podłączyć z rezystorami? Dobrą sprawą było by też kalibrowane wyjście "tacho ouput" Przydatne jest to w swapach jeśli montuje się silnik 6 cylindrowy a obrotomierz jest z 4 cylindrowego silnika i odwrotnie. To jest ![]() -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
Co do wtryskow LowZ to albo rezystor pack albo Ecuamster Peak & Hold controler
![]() Wtedy masz pelne P&H i mozna np. kozystac z wtryskow gazowych. Wtryski niskoomowe będzie można podłączyć z rezystorami? Dobrą sprawą było by też kalibrowane wyjście "tacho ouput" Przydatne jest to w swapach jeśli montuje się silnik 6 cylindrowy a obrotomierz jest z 4 cylindrowego silnika i odwrotnie. -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Oczywiscie
![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że pomysły dobre pomysły podsuwane przez użytkowników będziecie dokładać do EMU ![]() pozdrawiam -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
czy jak mam PINOUT z seryjnego kompa otrzymał bym od was jak przygotować płytkę drukowaną by stworzyć przejściówkę pozwalającą nie ucinać seryjnych wtyczek wiązki ?
pzdr -------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
nie przeglądałem całego tematu... Jaka będzie cena detaliczna urządzenia ??
|
|
|
![]()
|
|
Tak jest taka mozliwosc.
czy jak mam PINOUT z seryjnego kompa otrzymał bym od was jak przygotować płytkę drukowaną by stworzyć przejściówkę pozwalającą nie ucinać seryjnych wtyczek wiązki ? pzdr -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
2000 pln
nie przeglądałem całego tematu... Jaka będzie cena detaliczna urządzenia ?? -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 23 February 2009 ![]() |
Od czego będzie można ustawiać boost?? AFR, opóźnienie stuku, prędkość pojazdu, coś po tym będzie można skorygować ciśnienie?? Jak dokładnie będzie działać kontorla stuku?? jakaś temperatura silnika czy ciśnienie w dolocie do aktywacji?? Opóźnienie jak wygląda, stałe czy zmienne??
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 20 June 2025 - 19:34 |