![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
36-1 aktualnie działa !
-------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 20 January 2008 Skąd: WLKP/BDG ![]() |
Tyle bylo mi potrzeba
![]() W razie potrzeby dajcie znac czy potrzebujecie pelnej rozpiski EEC IV. Czekam z niecierpliwoscia na pierwsze egzemplaze do testow w fordzie. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 03 January 2010 ![]() |
I jak tam prace kiedy EMU i Det4 ? ujrzy światło dzienne
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 25 July 2007 Skąd: Grudziądz ![]() |
No właśnie, jak tam betatesterzy? Ktoś może coś powiedzieć czy tajemnica co i jak działa?
-------------------- Abarth Punto `12 1.4MA 165 horspałerów oraz CC 007 agent w trakcie tuningów :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
Witam,
Prace postepuja caly czas do przodu. Maly spy shot z softu (np. mapa VE z rozdzielczoascia 0,1% jakby ktos potrzebowal). Za jakis czas zaczne tutaj prezentowac soft aby zebrac wasze opinie a zarazem przedstawic jakie sa mozliwosci. ![]() Pozdrowienia Kuba No właśnie, jak tam betatesterzy? Ktoś może coś powiedzieć czy tajemnica co i jak działa? -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
Kurcze , budujesz napięcie jak w koszmarze
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 May 2007 Skąd: z Kosmosu ![]() |
Kurcze , budujesz napięcie jak w koszmarze ![]() ![]() Jadzwin soft wyglada obiecujaco.Wrzuc gdzies zeby mozna sie bylo przyjzec z bliska ![]() -------------------- Ciach...Babkę w piach.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 10 October 2011 ![]() |
Witam,
przeczytałem dzisiaj cały wątek i jestem naprawdę pod dużym wrażeniem przygotowanego przez jadźwina sprzętu.Wydaje mi się naprawdę dobrą alternatywą dla VEMS-a czy megasquirta będąc w ich przedziale cenowym a możliwościami bardziej odpowiadając AEM-owi.Wydaje mi się,że możliwości tego komputera nie skończą się na beemkowskich rzędowych szóstkach (których jestem wielkim fanem ![]() Powodzenia w dalszym rozwijaniu projektu! |
|
|
![]()
|
|
Witam, przeczytałem dzisiaj cały wątek i jestem naprawdę pod dużym wrażeniem przygotowanego przez jadźwina sprzętu.Wydaje mi się naprawdę dobrą alternatywą dla VEMS-a czy megasquirta będąc w ich przedziale cenowym a możliwościami bardziej odpowiadając AEM-owi.Wydaje mi się,że możliwości tego komputera nie skończą się na beemkowskich rzędowych szóstkach (których jestem wielkim fanem ![]() Powodzenia w dalszym rozwijaniu projektu! tylko ile jest tak mocno modzonych v12 ? |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 22 October 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 15 March 2009 Skąd: SRC ![]() |
Za to jest kilka mocno modzonych V8 ![]() jak kogoś stać na paliwo do mocno modzonego V8 to stać go też na dwa kompy EMU przez co może wypłynąć na jeszcze szersze wody ;P to samo tyczy się V12 itp. funmotorów mnie bardziej interesuje kiedy to wreszcie będzie do kupienia ![]() -------------------- tel. 505 42 90 42
ali.23(małpka)o2.pl |
|
|
![]()
|
|
mnie bardziej interesuje kiedy to wreszcie będzie do kupienia ![]() Podłączam się do pytania ![]() -------------------- Abarth Punto `12 1.4MA 165 horspałerów oraz CC 007 agent w trakcie tuningów :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
Jakieś nowe wieści z placu boju ?
![]() -------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
Jakieś nowe wieści z placu boju ? ![]() cisza, spokój... Święta coraz bliżej, chciałem sobie prezent zrobić a tu ![]() -------------------- Abarth Punto `12 1.4MA 165 horspałerów oraz CC 007 agent w trakcie tuningów :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
No ja wystawiłem na sprzedaż to co mam aktualnie i czekam z niecierpliwością na premierę
![]() -------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 13 March 2007 Skąd: WGM ![]() |
@Jadzwin, wyczyść skrzynke.
-------------------- size is nothing... boost is EVERYTHING
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
Kuba nie chce nic pisać, ale trwają intensywne testy prototypów na kilku silnikach z popularnymi sygnałami z czujnika położenia wału, softu, funkcji.
Może to go zmotywuje do napisania kilku słów. -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
Lud się domaga informacji .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 19 April 2004 Skąd: Krakow ![]() |
Witam,
Ostatnio naprawde jestem starsznie zabiegany, ale troche nowych informacji trzeba dac ![]() EMU bylo proezentowane na III miedzynarodowej konferencji "Systemy Mechatroniczne Pojazdow i Maszyn Roboczych" gdzie spotkalo sie z bardzo dobrym przyjeciem. Tutaj ja w trakcie prezentacji ![]() ![]() Co do postepow prac to urzadzenie jest tesowane na roznych silnikach. Ostatnio z sukcesem zostal uruchomiony silnik 2 cylindrowy z cam synkiem. Wsyzstko zadzialalo super. Caly czas trwaja tez prace nad udoskonaleniem softu. Aktualnie bedzie uruchamiany pewien bardzo kultowy silnik, wszystko na seryjnym osprzecie. Zaraz jak auto bedzie jezdzic, na pewno sie tutaj pochwale ![]() ![]() Tutaj dwa nowe screeny z softu: ![]() ![]() Lud się domaga informacji . -------------------- Knock Knock! Who's there ? DETONATION
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 27 September 2010 Skąd: Poznań ![]() |
Aktualnie bedzie uruchamiany pewien bardzo kultowy silnik, wszystko na seryjnym osprzecie. Silnik z fiata 126p? ![]() -------------------- Fiat 126p 650 Turbo
Peugeot 205 1.6 16v Turbo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 00:07 |