![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 09 July 2011 ![]() |
Zmieniam zdanie o SRT. Wczoraj jechałem z kolegą w Gdyni i dźwiek i wbicie w fotel jak prawidzwy MUSCLE Car
![]() ![]() Choć ten na filmiku jest jeszcze ładniejszy: SRT JEEP |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 17 November 2005 ![]() |
a w autoauto srt chyba na promocji <100k zl, nie mam jak sprawdzic bo otomoto chwilowo nie dostepne ale tak mi sie dzsiaj rzucilo w oczy...
anyway watro zdecydowanie jesli ktos szuka takiego groteskowego auta ;D |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
groteskowego...
możesz to jakoś rozwinąć ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 July 2003 Skąd: Niedaleko...całkiem niedaleko ![]() |
W autoauto na Jana Pawła stoi mój. W bardzo dobrej cenie, bo mam do odebrania C63AMG
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 17 November 2005 ![]() |
@bezduszny ot taki skrot myslowy moj, jak dla mnie jest to po prostu auto pelne przeciwstawnych sobie cech jak mega pocisk <-> wielki kloc.
Nie pije tutaj oczywiscie stricte do auta Marcina J(szczerze to pewnie od niego bym zaczal przy kupowaniu takiego wozu, szczegolnie przy aktualnej cenie), nie jest to nawet cecha srt8 bo tak samo ma sie sytuacja w tematowym VW itp. Ot caly szkopul w tym ze trzeba lubic takie auta i tak mi sie napisalo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 07 October 2007 Skąd: cała polska ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
W autoauto na Jana Pawła stoi mój. W bardzo dobrej cenie, bo mam do odebrania C63AMG ![]() to szczerze mówiąc wykończenie wnętrza jest ładniejsze w Jeepie, bo niektóre elementy mi przypominały moją starą lagunę jedynkę ![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 July 2003 Skąd: Niedaleko...całkiem niedaleko ![]() |
To prawda, ale ja (zakładając, że sprzedam Jeepa) będę miał deskę obszytą seryjnie alcantarą, tak więc będzie ciut lepiej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
takie pytanie jeszcze, jakie paliwo tankowałeś po "chipie"? Jak ten remap w ogóle wyglada, czy jest to strojone po kabelku, standardowo?
-------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
Ja to auto kupiłem już po modyfikacjach. Leję profilaktycznie tylko 98, ale myślę że motor by się nie obraził na 95.
Co do strojenia, nie mam wiedzy na ten temat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 24 July 2025 - 02:49 |