![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Zwykła stal. Nawet po grubych baletach, głody i wkurwiony lepiej bym to pospawał
![]() Głowa boli ilu redaktorów jest idiotami, kompletnie bez pojęcia o budowie tego auta. Następny laluś: Pinokio ? Wenokio ![]() http://venowatch.blogspot.com/2011/04/venokio.html?m=1 Czemu migomatem a nie tigiem panie ? Ja mam ostatnie do Pana pytanie. Jak pytał hug- będzie można kupić ten czołg ? Wolnossacy LS3/LS7 o mocy 860koni i 900 niuta ? Ja sie pytam. JAK chcecie to osiągnąć ? Przeciez to bzdura Najpierw projektujecie, a potem zastanawiacie sie jakie bedzie zawieszenie i jaki silnik ? -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 05 July 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Ale 570s to auto seryjne!! A nie taki unikat że 1 sztuka jest ![]() bdw. Myślę że w następnych F&F powinna się pojawić ta Husaria! Lykan był chyba tylko dlatego że nie wyrobili się! ![]() Ja do ostatniej chwili oglądając 7mkę byłem przekonany, że w skarbcu księcia odnajdą tego świętego Graala motoryzacji ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Ciekawostka. ![]() Oto ja, w koszuli w kratkę, i mój kolega, pasjonat motoryzacji. Był zainteresowany, ale po tym co zobaczył.... A zna się, ma kilka szybkich wozów i potrafi Tor Poznań przejechać szybciej niż ja. Zdjęcie w Auto Świecie, zastanawiam się co z tym zrobić, bo niechcę być absolutnie kojażony z AA i Hussaryą. a nie mówiłem (pisałem) a za tydzien bedzie komunikat ze Lagadula został kierowca testowym projektu ![]() ![]() teraz przyznaj sie ile udziałów dostałeś za reklamę ![]() ps. ta jezdżaca nowa rama to ogromny skok technologiczny wobec tych kształtowników prostokątnych z "prototypu" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 26 May 2012 ![]() |
Firma przez 7 lat nie pokazała NIC.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
Firma chyba pokazuje tyle ile musi, żeby spełnić wymagania i dostawać dotacje unijne.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 22 September 2005 ![]() |
Ta fotka co lagadula wkleił nie wygląda źle. Widać, że ktoś się nad tym napracował. Tylko, że kombinacja pomieszczenia i tego nieubranego bolidu przypomina bardziej muzealną ekspozycję niż miejsce pracy.
Ja się na malwersacjach finansowych nie znam, ale od tej strony wygląda to bardzo podejrzanie. Trzeba by zrobić wycieczkę do ich biur projektowych i warsztatów aby ocenić czy coś robią czy w chuja lecą. Szkoda by było jakby to był wał, bo przynajmniej jest inicjatywa, w której od wielu lat się nic nie dzieje, a dziać się powinno. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 13 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Lagadula, uważaj, bo zaraz zajmiesz miejsce LiNobla w roli "ktoś znany, do wycierania gęby Veno".
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 February 2012 ![]() |
Wczoraj przeglądałem zdjęcia Arrinery i to zdjęcie w gazecie - zostało poddane sporemu retuszowi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
No raczej, przód wygląda jakby go narysował Chip Foose
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Jak widzę takie wpisy, to zbiera mi się na konkretny rzyg.... To nawet nie jest poprawnie po polsku, tak samo jak prawie wszystkie wpisy jaśnie szanownego prezesa w tym wątku. Dramat.
CYTAT Arrinera napędzana będzie najmocniejszym na świecie wolnossącym silnikiem V8 (moc powyżej 800 KM), a nasze obligacje korporacyjne Arrinera SA 9,5% w skali roku. Dowiedz się więcej! www.obligacje.arrinera.pl Akcja promocyjna. (z szajsbuka) |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Tak z nudów poszukałem sobie, co w swoim portfolio ma jeszcze spółka Veno.
Obok dumy polskiej motoryzacji mają również firmę zajmującą się produkcją takich oto luksusowych jachtów: ![]() Myślałem, że padnę, jak to zobaczyłem ![]() ___ W sumie może lepiej by to było zamieścić w 'Dowcipach'? Potem przeniosę i może wlepię sobie warna za zaśmiecanie wątku ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Faktycznie produkcją, czy "produkcją"?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Tak z nudów poszukałem sobie, co w swoim portfolio ma jeszcze spółka Veno. Obok dumy polskiej motoryzacji mają również firmę zajmującą się produkcją takich oto luksusowych jachtów: Piotrek, o tych transakcjach jest opisane w linku do forum parkiet, którego zamiescił Albert inwestują tez gry komputerowe ![]() http://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info...r-komputerowych podobno Arrinera juz jezdzi w jakiejs grze Asphalt 8 czy jakoś tak ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Faktycznie produkcją, czy "produkcją"? A nie wiem, jak mówię, chciałem wrzucić do Dowcipów - zdjęć nigdzie nie znalazłem, same grafiki. Czyli trzeba ściągnąć Asphalta, może będzie opcja widoku z kabiny i w końcu zobaczymy jak to wygląda od środka ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
Tak z nudów poszukałem sobie, co w swoim portfolio ma jeszcze spółka Veno. Obok dumy polskiej motoryzacji mają również firmę zajmującą się produkcją takich oto luksusowych jachtów: ![]() Myślałem, że padnę, jak to zobaczyłem ![]() Gdzie ma antenę od zdalnego sterowania ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Asphalt 8... poprzednie 7 były, tak jak Arrinera, w fazie projektów?
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
jakby ze słownika usunąć:
"będzie" " w przyszłości" to by nie istniało 99% informacji o ARenderze edit. jahdy też ciekawe Ten Yahd to też taka Rendera, tylko bardziej utopijna. Oczywiście też jest LUKSUSOWA bez tego nic. A teksty znajome: CYTAT Spółka zajmuje się budową luksusowych motorowych jachtów stalowych. CYTAT W 2014 r. spółka planuje prezentację flagowego modelu – będzie to 39-cio stopowy motorowy jacht morski, choć uzyskane parametry pozwolą na swobodne użytkowanie jednostki również na śródlądziu. Rynkami sprzedaży dla produktów Spółki będą w pierwszej kolejności kraje Europy Zachodniej (w szczególności Niemcy, Holandia i Francja) oraz państwa skandynawskie. Jacht będzie luksusowo wyposażony, stąd klientem docelowym będzie tzw. klasa średnia i wyższa. Cena jachtu znajdzie się w przedziale 180-300 tys. EUR. CYTAT Obecnie hala produkcyjna znajduje się pod Warszawą, Kobbbyłka?? Na stronie Yahta jest 1 pozycja menu o firmie, jedna z renderami (a jak!) o łupinach i chyba rozbudowane na 8 pozycji menu "relacje inwestorskie". Skoro są już supersamochody i jachty to do pełnego portfolio brakuje: - małych luksusowych odrzutowców - kawy Kawa to coś klasy Kopi Luwak- tzn nasionka kawy osobiście połknięte przez prezesa... -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 19 August 2009 Skąd: Białystok ![]() |
A ja durny zawsze myślałem, że do prowadzenia takiej firmy potrzeba wytwarzać coś więcej, niż szum w internecie
![]() Ale jacht jest tak ekstremalnie brzydki, że może to i lepiej, że pozostanie tylko renderem ![]() -------------------- _http://autobezsens.blogspot.com/ <- nudne gadanie o niczym
Drive like lightning, crash like thunder Civic fk2 R18A2 + Civic EG B16 było: E36 4d M44B19 - "(b)awaria", Astra F GSi 16v - "Disastra" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 16:46 |