![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 03 July 2009 Skąd: WN ![]() |
Te 240 KM w BMN Ci się zagotuje na torze
-------------------- ET - 13.666- street diesel
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 January 2011 Skąd: Stolica, ta prawdziwa... ;) ![]() |
Wiem, wspominałeś, że przydał by się FMIC... Tak jak pisałem, na razie temat BMN jest zawieszony. Muszę przespać się jeszcze z tym kilka nocy.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 23 September 2009 ![]() |
Ja bym na Twoim miejscu olał tego BMN i brał Cuprę. Chcesz mocne auto dające frajdę z jazdy, nie martwisz się o spalanie to po co zastanawiasz się nad dieslem gdzie ze wszystkim jest pod górkę.
W Cuprze prostymi modami przekroczysz 300 KM gdzie o taką moc w dieslu będzie trudno nawet przy grubych modyfikacjach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
Dokladnie ja tez bym bral cupre. Raz ze nie martwisz sie o spalanie , dwa ze modzic to to duzo latwiej i wiekszy potencjal.
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 28 February 2010 Skąd: Kraków ![]() |
Wiem, wspominałeś, że przydał by się FMIC... Tak jak pisałem, na razie temat BMN jest zawieszony. Muszę przespać się jeszcze z tym kilka nocy. kupuj benzyne i sie nie pierdziel, jeżeli tylko nie przeszkadza ci spalnie rzędu kilku litrów pomiędzy dieslem a benzyna to nawet sie nie zastanawiaj, aby zrobić 240 z bmna musisz trochę kasy wsadzić a w benzynie masz już w serii tyle, nie mówiąc o tym jak koledzy wczesniej pisali ze małymi nakładami zrobisz spokojnie 300PS nie mówiąc o dalszych modach ![]() |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
limuzynowaty diesel wykręcony o 100% i do tego ma być "na tor" ? Imo słabe rozwiązanie.
ani to DD ani to zabawka na tor. chcesz coś na tor ? kup auto na tor głupi opel speedster ze słabym pod względem mocy silnikiem 2.2 będzie o wiele szybszy na torze niż każdy samochód klasy O 2 czy Leon po modach |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 06 January 2011 Skąd: Stolica, ta prawdziwa... ;) ![]() |
limuzynowaty diesel wykręcony o 100% i do tego ma być "na tor" ? Imo słabe rozwiązanie. ani to DD ani to zabawka na tor. chcesz coś na tor ? kup auto na tor głupi opel speedster ze słabym pod względem mocy silnikiem 2.2 będzie o wiele szybszy na torze niż każdy samochód klasy O 2 czy Leon po modach "limuzynowaty diesel"??? wtf? proszę, przeczytaj cały temat zanim coś napiszesz... Decyzja podjęta, temat BMN zamknięty. Powracam do planu pierwotnego - Cupra. Dzięki wszystkim za wypowiedzi na temat ![]() |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
no właśnie przeczytałem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |